Klänningar !

Nu är det dags för att göra lite reklam för mina klänningar igen! Jag syr som ni säkert vet upp klänningar i modellen som ni ser på bilderna nedan. Livet är hjärtformat och kjolen är rynkad och kan såklart fås i önskad längd. Självklart får du bestämma vilket tyg du vill ha din klänning i. Klänningarna på bilderna är ganska somriga,  men med ett tyg i en annan färg får du en perfekt höst eller vinterklänning!

Jag syr främst upp klänningarna i storlek 38/40, men kan sy in dem till 34/36. Skulle säkert kunna sy större med om det är så! 

Pris:
Vid köp av eget tyg och eget blixtlås tar jag 100 kronor.
Om du endast köper tyget själv men får blixtlås av mig kostar den 120 kronor.
Om du vaken köper tyg eller blixtlås själv utan köper en helt färdig klänning kostar den 150 kronor.

Om du är intresserad, skriv då en kommentar med namn och helst telefonnummer. Om du inte vill skriva ut det, skriv då din mailadress eller annat sätt jag kan kontakta dig på. 




Och här speciellt till Emma. Såhär ser den som jag redan har färdig ut. Intresserad?





En kvällsfundering.

Godkväll bloggen.
Jag har verkligen inte åstakommit något alls den här helgen. Det har varit skönt. Kört lite bil (I 1 timme, fick bara motorstopp en gång! Och, jag körde 70!!!!!), sytt klart ett par klänningar och lagat lite andra grejer. Kvaliteten på Spanienkläderna var ju inte sådär jättetopp kanske. Men vad då, min melodi är ju att köpa, använda tre gånger och tröttna på. Komsumtionssamhället, hej här är jag. 

Jag har förresten funderat över en sak under dagen. Det här med hur mycket sprit man dricker och hur det beror av vilket land man kommer ifrån. Jag tänkte lite och kom fram till att jag inte träffade en enda för full spanjor när vi var i Barca. Träffade faktiskt nästan inga fulla spanjorer alls. Däremot träffade jag flera spanjorer som inte drack alkohol. De bjöd glatt oss på drinkar, men när vi frågade om de skulle ha själva sa de nej. Sjuka människor kanske ni tänker, som super ner svenska tjejer för att sedan kunna göra vad de vill med dem när de är tillräckligt fulla. Men så var det verkligen inte. Okej, de  var som plåster, men det var de även när vi inte hade druckit. 
Däremot träffade vi andra fulla personer, och gissa vad? Alla, och då menar jag verkligen alla, var från Sverige. Hur kommer detta sig egentligen? Är vi svenskar verkligen så fega och mesiga att vi inte kan ha kul utan att dricka en massa? Det är ju pinsamt... Jag skäms när jag tänker på det. Spanjorerna måste ju tycka att vi är lagom puckade, åker på semester för att supa skallen av oss. Hur kul har man då egentligen? (Nu var vi inte i Barcelona för att supa men jag kan lova att vissa vi träffade var där av den anledningen.) 

Man kanske skulle prova att ha lite kul utan sprit någon gång ibland. Jag måste faktiskt säga att jag är ganska bra på det, jag dricker inte särskilt ofta och aldrig mycket. Kan (stolt) säga att jag aldrig har spytt, däckat eller fått minnesluckor efter att ha fått i mig för mycket. Har knappt heller blivit bakis vilket är riktigt skönt. Såklart kan det hända vem som helst, och jag säger absolut inte att man på något sätt är sämre för det. Det kommer garanterat hända mig med, någon gång. Men jag kan säga att jag beundrar dem som inte dricker. Det är starkt att våga stå upp och inte falla för grupptryck. Kanske flera som borde prova?

All the small things

Jag är så trött på Gotland, vill ha något nytt och spännande. Jag känner redan nu att jag inte kommer orka lägga ner energi på skolan. Allt känns så annorlunda nu, kanske för att vi är en ny klass, jag vet inte. Det enda som jag verkligen känner för att engagera mig i är vårt projektarbete, och möjligen Matte E som verkar roligt. Måste bara fixa betygen det här året med, så att jag kommer in på den där jäkla veterinärhögskolan. Jag ska fxa det! Får försöka fokusera på det jag ser fram emot, typ:

1. Personalfesten nästa helg. Det blir roooligt!
2. Sissels och mitt våldgästande av fröken Gardell. Hon vet inte ens om det själv...
3. Friskis gratis-vecka som är nästa vecka. Följ med vettja!
4. Jacobs aerobics. (massa hjärtan. typ det bästa jag vet)
5. Jobba. Ser fram emot det varje gång, mycket hellre jobb än skola. Jag trivs där!

Wellwell, ikväll bär det av hem till Sissel. Vi ska hyra film och bara myyysa. Och prata en massa, vi har lite att ta igen om man säger så. Fina fina Sissel, min bästa vän. Tur att jag har henne!


Divendres

Idag är jag glad för mitt halsont har gått över. Nu är jag i och för sig dunderförkyld istället, men bättre det!

Ska försöka ta mig ut till pappa för att plocka iordning alla mina ridgrejer. Har så otroligt mycket saker som bara ligger och skräpar nu när jag inte rider. Vet inte var jag ska göra av dom bara... Känns dumt att sälja när jag vet att jag kommer få användning för dom i framtiden. Får se hur jag gör. 

Ingo och jag ska ut och övningsköra idag! Det blir roligt, jag som är så bra på att köra bil kommer klara det galant. (Hehehehe...) Men förra gången gick det faktikt ganska bra! Körde varken med pappa eller Ingo då, så jag blev aldrig arg och det förbättrade allt ju litegrann. Jag har så svårt att hålla humöret uppe när jag kör med någon i familjen... Men då fick jag iallafall bara motorstopp en gång tror jag. Får hoppas det går lika bra idag!

Fresten, jag saknar Barca, mycket. Måste åka tillbakaaa!




C

Tio koppar thé, fyrahundra halstabletter och ett paket glass senare känns halsen faktiskt bättre. Så jobbet sen ska inte vara några problem! Så länge jag inte har feber så. Och lillebror blev ju frisk snabbt så då ska jag också bli det! Men något 80-tal blev det minsann inte... Jag som till och med hade fixat hysteriskt lockigt hår, dagen till ära. Jag lyckas alltid bli sjuk när man ska klä ut sig... Kommer ihåg när Sussa och jag skulle vara med i en maskeradcentimeterhoppning med Courus och Chiwasälskling. Vi skulle vara indian och cowboy och hade verkligen fixat iordning de bästa outfiterna. Vi grejade i stallet hela dagen innan, och så åker jag hem på kvällen och får 39 graders feber. Kul. Så det blev inget av inte. Åh, Chiwas! Jag saknar honom, min lilla skrutt. 



WE'RE GOING TO AFRICA!

Idag är jag duktig. Jag sitter nämligen och letar massor av stipendier så att Anton och jag ska kunna göra vår planerade resa till Afrika i vår. Vårt projektarbete går ut på att åka till Afrika för att studera schimpanser i en nationalpark. Kostar en himla massa pengar, men det skulle vara så häftigt att göra det. Vi har verkligen viljan, nu ska vi bara ha ekonomin också... 

Förresten är det lite synd om mig idag... Jag har jätteont i halsen! Och då menar jag verkligen jätteont. Blä. Förmodligen är det svininfluensan som har slagit till. Eller fågelinfluensan... Galna kosjukan kanske? Hm... Hoppas det blir bättre tills imorgon, det är ju Polhemolympiaden då, och vi ska ha 80-talstema! Planerar chockrosa leggins, body, hög tofs i håret, brett skärp i midjan, stora örhängen och massor av smink. Och benvärmare. Jag måste verkligen bli frisk! Ska ju jobba på kvällen med, det vill jag inte missa. Sjukskriva mig är bland det värsta jag vet... Hade min första jobbardag på nästan tre veckor igår, och det gick faktiskt helt okej! Jag var så otroligt nervös innan, förstår inte varför jag blir det när jag inte har jobbat på ett tag. Jag vet ju att jag kan allt i sömnen egentligen! Jag är väl lite töntig av mig, antar jag.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en kopp thé och kolla på lite film. Ingen puss idag inte, jag ska vara snäll och inte smitta ner er. 

Musica

Tänkte passa på att skriva ner en liten låtlista här i bloggen, med musik som jag gillar. Delvis är tipsen från min bror, musik som han gillar och som han har tipsat mig om. Enjoy!

Coldplay - The hardest part, Life in technicolor II, Talk
Lars Winnerbäck feat. Melissa Horn - Som jag hade dig förut
David Guetta - Love is gone
Emiliana Torrini - Jungle drum
Maximo Park - Our velocity
Paramore - Crushcrushcrush
The Airborne Toxic Event - Does this mean you´re moving on?
The Hives - A little more for little you
The Killers - Jenny was a friend of mine
The Strokes - 12:51
A Fine Frenzy - Blow away
Basic Element - Touch you right now
Blink-182 - All the small things


Och så dessa, bara för att de är så BARCELONA:
Pitbull - I know you want me
Ciara feat. Justin Timberlake - Love sex magic
Framga - Memory
Cristian Marchi - Love sex american express

Siss <3


Bilder på oss spanjorer hittar ni på fejjan, om nu det bestämmer sig för att samarbeta förstås. Annars hittar ni dem där imorgon!

The hardest part

Jag s-a-k-n-a-r dig. Det gör så otroligt, ofattbart ont.

You really broke my heart

Godkväll.

Nu är jag hemma. Liksom jättehemma, inte bara hemma i Sverige utan hemma i mitt hus på Gotland. Och jag är jättetrött, ändå sitter jag här. Vi är lediga imorgon iallafall, det blir skönt. Jag ska pyssla med min garderob och städa mitt rum som inte är städat på hela sommaren (...) och sen träffa Annie och Li! Ska försöka träna med, får se hjur det går eftersom jag har helt sjukt ont i fötterna från Barcelona. Vi gick flera tusen mil om dagen, minst... Så mina fossingar värker jättemycket, kunde knappt stå igårkväll men nu känns det bättre. Shopping hjälper mot allt! Ska försöka skriva det jag har inhandlat:
- sex par byxor
- en festklänning, rosa med svart leopardmönster i glansigt tyg
- en kjol
- två par klackar som jag avgudar
- massa underkläder
- massa örhängen
- fem tröjor/linnen plus en coldplaytröja
- en balklänning (!) helt underbar är den!
- en kofta från HM's herravdelning
- ett par tygskor
- en jumpsuit
- fyra par leggins
- en randig klänniing
- smycken
- presenter, pennor, kalender och lite annat smått och gott.

+ en massa grejer som jag förmodligen har glömt. Sa ju att jag är en shopaholic... Hur ska jag kunna bestämma vad jag ska ha på mig imorgon tro? Blir svårt. Nu ska jag nog gå och gosa ner mig i min säng, puss på er!

Coldplay

Jag är en shopaholic, det här är helt sjukt. Jag blir typ deprimerad när jag inte har fått köpa något på ett par timmar, det är livsfarligt. Idag var vi ute på stan i några timmar bara, och jag hann inhandla en kofta, en klänning och en tröja. Inte särskilt dyrt, men ändå. Såhär kan det inte fortsätta... Men det blir nog bättre när jag kommer hem!

Om en kvart ska lillebror och jag iväg och ställa oss i kön till Coldplay. Känner inte alls för det egentligen, men jag tror att jag kommer vara helt lyrisk när jag väl är där. Men att stå och köa från fyra till sju, hu var länge det känns... Iofs har Anton somnat bredvid mig här, kanske kan strunta i att väcka honom så kanske han sover bort en bit av kötiden, höhö.

Nu ska jag prova mina nya kläder lite, längtar hem till min garderob. Vill uppdatera den inför hösten! Förresten går det fortfarande utmärkt att beställa klänningar, så ni vet! Puss på er!

Love, Sex, American Express

Nu har jag kommit hem till Suecia! Vilket välkomnande vi fick, regnigt och svinkallt var det när vi klev av planet. Mysigt, eller inte. Är nu på hotellrummet med mamma och väntar på lillebror och Ingo som är på väg upp med båten. Vi var och åt mat på café Kladdkakan i Gamla Stan förut, var riktigt god hälsotallrik där. Tog en kort sväng på stan med, garderoben uppdateras inför vintern. Härligt, jag älskar verkligen kläder. Shoppade lite på Monki som hade massor med rea och jag fick tre parbyxor och en kjol för 170 kronor. Helt okej tycker jag.

Hoppas verkligen att Anton har godis med sig för jag börjar bli lite desperat efter det, maha. Puss på er!


Trött

Hej Sverige!
Sitter nu på Barcelona flygplats och väntar på att vårt flyg ska gå vid 10.35. Joanna springer runt på Tax Freen och letar smink men jag har så sjukt ont i benen och massor av handbagage, så jag orkade inte... Trodde min resväska skulle väga för mycket, så jag tryckte ner jättemycket i min handväska, vilket visade sig onödigt då jag hade tre kilo till godo i den stora väskan. Jaja. Vi har verkligen haft världens underbaraste tid här i Barcelona, älskar staden och vädret här. Kommer sakna det något så otroligt. Ska ändå bli skönt att komma hem, vi är rätt slitna efter att ha gått flera mil om dagen och festat om nätterna... Ni hittar mig i Stockholm i helgen, tillsammans med min familj som jag också saknar. Hoppas allt är bra med er alla, vi hörs kanske igen om det finns trådlöst på hotellet. Puss!

Halsning fran Barcelona!

Hej allihopa och forlat for lite dalig uppdatering! Var visst svarare att fa tag pa internet an vad vi trodde har nere...

Vi har det helt underbart i varmen! Ar minst 30 grader om dagarna, och en dag hade vi 37 grader! Sitter just ju pa ett internetcenter vid Las Ramblas efter att ha sprungit runt i massor av affarer och shoppat hela dagen. Ikvall ska vi formodligen aka upp pa ett berg for att ga pa ett stort nojesfalt, men vi far se om vi orkar. Har en tendens att bli ganska sena kvallar har, i forrgar kom vi hem klockan 5 och vaknade vid 1 dagen efter... Utelivet har ar smatt galet! Andra kvallen gick vi till en av Barcelonas storsta klubbar, Otto Zutz eller som vi kort och gott kallar den: Sylten. Agarens son fattade tycke for oss och bjod oss pa fritt med drinkar och champagne. Fick till och med sitta i VIP-sofforna och se proffsiga ut, det var haftigt! I forrgarkvall, da vi kom hem sa sent, tog vi en taxi till en klubb vid namn Bikini, en annan av de allra storsta klubbarna. Dar var det mest gamla, och vi blev inspanade av gubbar som kunde ha varit vara pappor, -ackligt! Senare pa kvallen, framat halv tre kom det flera unga och jag traffade en person med det vackraste leendet jag nagonsin skadat. Vi blev ganska snart uppraggade av nagra ytterst efterhangsna brasilianare som vi dansade salsa med och forsokte prata med pa spanska, det gick sadar... De ville att vi skulle med dem ut igarkvall ocksa och dansa samba pa en brasiliansk klubb, men vi var ganska trotta och kande att vi aldrig skulle komma darifran om vi traffade dom, sa vi hoppade det.

Har varit med om massor av sjuka grejer har nere, bland annat var andra kvall nar vi varit pa Sylten. Vi vinglade hem pa vara klackar framat halv 4 (klubbarna har oppet till 6!) och sag att vi blev smatt forfoljda av en man. Darfor sprang vi hem och kastade oss in i hissen for att aka upp. Klubben ligger nastan vid var lagenhet sa det ar perfekt! Iallafall, val i hissen ska vi oppna dorren och ga ut, men vad hander? Hissjaveln gar inte att oppna! Vi skriker pa hjalp allt vi har och forsoker ringa pa nodklockan men ingen hor. Da ringer vi till nagot stalle som tar hand om folk som sitter fast i hissar, men de sa bara att vi skulle fa vanta nagon timme innan vi fick hjalp. Aldrig tankte vi och ringde 112. De var jattesnalla och sa att de skulle skicka brandman till var hjalp, men precis da horde vi nagon som kom in i trapphuset och vi borjade skrika pa hjalp igen. Visade sig vara en fransman som kom upp och hjalpte oss. Han fick slita i dorren allt han hade, men den gick iallafall upp och vi kunde ramla in i lagenheten for att sova. Vilken kvall!

Imorgon ska vi nog aka till en riktigt stor strand som ligger 40 minuter harifran. Vi forsoker hinna med att steka sa mycket som mojligt sa vi ska fa lite farg iallafall. Hata kommentaren: Men har du varit utomlands? Det syns inte! Usch sager jag bara!

Nu ska vi kila vidare, jag hoppas allt ar bra dar hemma sa syns vi pa sondag eller kanske mandag da jag ar i Sverige igen. Saknar er alla, massor av pussar!

Adios amigos

Hola!
Voy a escribir un poquito en español para practicar para nuestro visita a Barcelona! Vamos a ir con barco a Estocolmo mañana. Temenos que despertamos muy temprano! Pero no creo que va a ser un problema. Vamos con avion desde Arlanda a las tres aproximadamente, y aterrizamos en Barcelona a las seis y media. Entonces tenemos que buscar a nuestro apartamento, y despues de lo encuentro vamos a ir para comer. Creo que va a ser una semana maravillosa! Solo vamos a bañar en el mar, tomar el sol, comprar ropa y ir a fiestas. Volvemos a Suecia el 21 de agosto. 

Un besito a todos!

(och för er som känner att spanska inte är er starkaste sida kan jag bara säga hejdåå, nu drar vi! och om ni har riktig tur kanske ni hittar ett litet vykort i brevlådan någon gång under den närmaste veckan. ska uppdatera här så mycket som möjligt såklart! puss på er allihopen.)

Uppiggning från London i väntan på lillebror


Trötta och glada turister


Världens bästa


Min nr. 1


Min nr. 2


Londonskt


...och så bästa bilden! 

Tidvis

Och så plötsligt är du bara där. Helt utan någon som helst förvarning. Allt rasade. Och ingen beskriver detta bättre än Lasse. 

"Tid har förlöpt, dagar har gått
månen har vandrat sin väg genom svart och vitt och grått
Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland och berätta hur det går

Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska
Men jag har saknat din hand, jag har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst

Somliga dar tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör
Det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger
det har hänt att jag samlat ihop nog med kraft att gå ut

Ser dig fortsätta nu, med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv"

Det är nog bara så att tiden inte läker några sår. Förlåt för deprimerande läsning, blir lätt så såhär på kvällen har jag märkt. En dag kvar. Jag har aldrig velat bort såhär mycket.

Sissel Joanna Karolina Barcelona

Lika snyggt som Vicky Christina Barcelona kanske? Eller inte, haha.

Okej, idag är det nog  fullt upp. Ska hem till Lovisa för lite catch up-talk om en timme eller så, vi har inte träffats på jättelänge så det är behövligt. Sen ska jag nog neråt stan med mamma, hon ville kolla lite till på marknaden och så ska jag försöka dra med henne till apoteket så kan jag få henne att betala solskydd och sånna där grejer som vi måste ha till Spanien. Joanna och jag kom nämligen på att det är svindyrt... Över 100 spänn för en jätteliten flaska. Då bränner vi oss hellre...

Ikväll blir det promenad med min älsklingssiss och sen ska jag träffa hennes tyskar. Jag blir lite nervös, tycker inte alls om att prata engelska, även om jag är bra på det egenligen. Men det ska nog ordna sig. 

Förresten, skorna jag beställde var helt underbara! Precis lagom höga och riktigt sköna att gå i. Helt klart mina bästa klackar hittills. Och jag har ju några stycken om man säger så... Fler lär det bli. Nu är det bara måndag och tisdag kvar, sen åker vi! Resfeber kan jag bara säga... Måste faktiskt hinna med en Sangriakväll innan vi åker, det är ju tradition. Eller, det måste göras till en tradition iallafall. Bilden här nedanför är från Sangriakvällen innan London i oktober förra året. Posers är vi allihopa! Kommer ta tusentals bilder i Barcelona, ska försöka få upp så många som möjligt här. Hoppas på att hitta ett internercafé där vi kan sitta under någon dag. Åh vad jag l-ä-n-g-t-a-r....


Baby, you rock my world

Godkväll!
Tänkte egentligen skippa allt och ha en hemmakväll och bara vänta på mamma, Ingo, mormor och morfar som kommer hem ikväll, men sen fick bror och jag reda på att det vankades grillkväll ute hos pappa i Sion. Det kunde vi ju inte missa. Så nu är vi här med pappa, Maud, Martin, Elin och Mauds syster Anneli med ny man och hans barn. Många människor alltså. Trevligt är det iallafall, och skönt med mat som någon annan lagat åt en. 

Imorgon har jag min sista dag på jobbet den här sommaren, väldigt väldigt skönt men såklart lite tråkigt också. Vet ju att jag inte kommer tillbaka dit utan direkt till skolan när vi kommer hem från Spanien, och det känns ju lite tragiskt... Men ändå, alla rutiner är ganska efterlängtade. Träningen också. Funderar på att köpa gymkort i höst, kanske med Siss på Form Fitness. Anton och Amanda tränar ju också på gym, men på de gymmen tror jag inte att det finns några pass man kan gå på... Jag överlever inte utan Aerobics, så är det nog bara. 

Fortsätt gärna att beställa klänningar förresten, är inne på min tredje beställning just nu och de första har faktiskt blivit riktigt fina om jag får säga det själv. Ska försöka få upp lite bilder på dem så ni får se reslutatet! 

Nu har visst Maud varit duktig och fixat paj som vi ska äta. Puss på er!

Ännu en nedräkning

Okej, nu börjar packandet till Spanien. Fyra dagar kvar.

My heart beats in it's cage

Hej på er mina kära vänner. 
Ikväll är en sån där depparkväll. En sån som kommer med jämna mellanrum, utan att man vet varför. Fast den här gången vet jag nog varför, men det ska jag hålla utanför bloggen. Man vet aldrig vilka som läser, och det pratas så mycket. 

Har iallafall haft myskväll med te och glass med min lillebror. Han är bra han. Efter jobbet var jag på stan med Lisa och kollade runt lite. Köpte en ful klänning på Second Hand som jag ska sy om, den kommer bli maravilloso. Ska försöka fixa lite före och efterbilder på den. Träffade även Anton en stund på Hemtex, kom på att jag saknat honom. Man tappar så lätt sina vänner såhär på sommaren... Well, vi vandrade vidare till Åhléns där underkläder inhandlades. Där träffade vi Sveriges skönaste helsingborgare, vet faktiskt inte vad han hette men han babblade på som sjutton och lovade oss en åktur på hans motorcykel. Sånna människor behöver världen fler av. Inte ute efter något mer än att prata en stund. Mycket trevligt.

Nu ropar duschen och sängen på mig. Puss på er, lovers.

Ska jag gifta mig ska det vara med en riddare


Min fina syster och jag 


Min framtida man?

Onsdag

Idag ska det faktiskt bli riktigt skönt att vara ledig. Ska tillbringa dagen ute hos min kära far tillsammans med mina syskon. Har inte hunnit vara där sen i början av juli då jag var barnvakt. Måste dessuutom ha tag på en dator med en fungerande skrivare så jag kan skriva ut alla bokningsbekräftelser till vår resa. (en vecka nu!!!) Ikväll ska vi iväg på Tornerspel, mysigt. Plus att jag ska tvinga dem att äta glass, för det var hela två dagar sen sist. Jag är glassberoende, det är bara att inse. Min käraste finaste Siss har förresten fått Tysklandsbesök nu, så jag kanske ska möta upp dem någonstans med.

Vilket sammanhängande inlägg... Jaja. 

Dags att ta tag i den här dagen! Puss på er.

Opopulärt

1. Mina jobbarkläder. Uscha.
2. Att bo själv och inte ha någon lagad mat... Jag ska aldrig, aldrig flytta hemifrån.
3. Det är nio jääääättelånga dagar kvar till Barcelona. Jag vill nu-nu-nu.
4. Kepsfrissa
5. Att det bara är tre korta dagar kvar på jobbet. Sen jobbar jag inte förrän den 26. I will miss it. 
6. Mina klackar och mitt paket kommer komma under veckan och jag måste vänta tills mams kommer hem på lördag innan jag kan hämta dom. Att vänta är inte min grej. Men den som väntar på något gott... 


Mina nya älsklingar

Jag vill bara ha dig

Fröken Engdahl har blivit en riktig jäkel på att uppdatera. Tre gånger under samma dag, händer det liksom? Nej. Och det kommer förmodligen aldrig hända igen heller.

Nåväl,  har precis varit på Friskis och skuttat av mig massor av energi. Det var behövligt kan jag säga. Imorgonbitti beger sig mams och Ingo iväg igen, denna gång tillsammans med mormor och morfar. Lillebror och jag måste alltså ta hand om vovven alldeles själva, -hur ska hon överleva? Hon får nog säga till om hon vill ha mat för vi kommer garanterat glömma det. Och mammas stackars blommor som precis återhämtat sig från förra gången hon var bortrest kommer vissna igen. Nu är iallafall hela frysen fylld med matburkar eftersom jag råkade avslöja att vi enbart levde på mackor förra gången de var borta, så Anton och mig går det ingen nöd på iallafall.

Var för övrigt utmanad av pappa i gocartkörning idag, men den blev inte av då det camperade tusentals crossåkare vid gocartbanan. Var visst någon stor tävling. Som att jag skulle köra inför en sån stor publik. Aldrig. Vi får åka tillbaka när det är lite mindre högsäsong så kanske jag vågar mig på det. Rädd för misslyckande, yes, här har ni mig. Med tanke på hur dålig bilförare jag är kanske ni kan föreställa er hur kass jag förmodligen är på gocart. 

Nej nu ska nog min iPod och jag gå på en promenad, puss på er mina kära vänner.

hej barcelona, här kommer vi!


...och det kommer bli lika galet som London, fast snäppet värre. En bonus till, min kära Siss ska med. 10 dagar kvar nu!

"Hoppas du får kuk i midsommar!"

Igårkväll var vi på bio och såg filmen Sommaren med Göran. Helt underbar, klart den bästa svenska filmen jag har sett. Jag skrattade så tårarna sprutade, och det gjorde mitt sällskap också. Längesen jag hade så kul, det behövdes nog nu efter allt. Kan tillägga att det var första gången jag blev bjuden på bio av en kille, det ni! 

RSS 2.0