Natt-o och vinterkyla.

Bbbbbbrrrrrrrrr!! Vintern har kommit till Uppsala på riktigt, vi har ett par dm snö och det är riktigt kallt! Var inne i stan och tränade förut, kastade mig in i duschen och rusade till stationen för att hinna med bussen. Kom dock ett par minuter för sent, vilket ledde till att jag fick stå ute i kylan i 25 minuter och vänta på nästa. Lagom skönt när jag blivit alldeles svettig efter springturen. Dessutom var håret blött och frös till is i kylan. Nu är jag i alla fall nerbäddad under en massa filtar i sängen och håller på att tina. Saknar mitt hjärta och är rätt så trött. 
 
Tänk att det är första advent imorgon! Tiden går så snabbt. På kvällen ska jag på sittning, en av de roligaste under året! Natt-O heter den, det står för nattorientering som var en tradition under sittningen förr i tiden. Dock var det så många förvirrade veterinärstudenter som virrade bort sig i den mörka skogen, så nu har orienteringen bytts ut mot en glöggrunda istället. Under denna delas det ut ett skvallerkompendium, där man kan läsa om tokigheter som studenter i de olika klasserna haft för sig/sagt under året som gått. Fasar lite för vad som kommer stå där i, hoppas på att mina kära vänner inte skrivit något allt för elakt. Efter glöggrundan går man hem och byter om till festkläder. På kvällen är det sittning på en restaurang här ute på campus och släpp på kåren efteråt. Längtar!

Saknar sommarvärmen.


I can buy you.

Jisses vad fint det senaste dygnet har varit. Efter tentan (som jag tror gick rätt bra) tog jag en promenad in till stan med hundarna. Casco och jag är barnvakt åt en liten shetland sheepdog tills på onsdag, så hon fick följa med. Hundarna fick hänga hemma hos Amanda medan vi gick och käkade middag på Kalmars nation. Deras restaurang Smaka serverar endast vegetarisk och vegansk mat, heja! Vi åt lasagne till varmrätt och pumpapaj till efterrätt, mmmm vad gott det var! Sedan knatade vi hem till Amanda igen och förfestade lite, innan vi begav oss till V-dalas nation och dansade några timmar. Superpraktiskt att hundarna var i stan, för då slapp jag åka hem mitt i natten. Efter festen blev det häng och snack på Rackarbergsgatan innan jag slockade i famnen på världens finaste runt fyratiden. 
 
Förutom en kort promenad med hundarna vid 8 så sov vi till halv 1. SKÖNT! Amanda blöd på lyx-brunch med scones och smoothie när vi äntligen lyckats masa oss upp. Sedan lämnade Jonas oss och vi drog in till stan. Jag unnade mig ett par nya skor från Skopunkten (som man kan se här nedanför om man vill), en ny foundation och ett par svarta Cheap monday-jeans. Har man råpluggat konstant i flera veckor måste man ju faktiskt få lite belöning. Nu sitter jag med chips och te framför Så mycket bättre och bara myser. Fasen vad fint livet känns. Jag har verkligen underbara människor runtom mig, jag blir helt varm i hjärtat bara av att tänka på det. ♥
 
 

Full fart mot tentan.

Sista rycket idag! Imorgon väntar stortenta och efter det följer (förhoppningsvis) den slappaste helgen i världshistorien. Fast imorgonkväll ska vi förstås ut och fira! Först väntar middag på Kalmars nations restaurang Smaka, som serverar vegansk/vegetarisk mat. Efter det blir det förfest hemma hos Amanda, och sedan släpp på V-dalas nation efter en gaqsue som hålls av teknologer. Lördag och söndag ska spenderas i sängen/i soffan/framför TVn/i skogen med vovvis. Han har det himla tråkigt såhär i tentatider. 
 
Tillbaka till plugget. Tjing!
 
 

VVK.

 
Just a mortal with potential of a superman.
 
 

Russföl.


Så mycket bättre.

Plugg och "Så mycket bättre" i sällskap av lille vovvis som sover på mattan. På fredag har vi stortenta och jag börjar känna att pluggpressen kommer nu. Har lyckats få till knappt 4 timmar inläsning idag och imorgon ska det bli ännu mer. Förhoppningsvis kan jag motivera mig hela dagen för på kvällen händer det grejer förstår ni... Vi ska se på Breaking Dawn pt II! Som vi har väntat! Kvällen fortsätter sedan hemma tillsammans med någon som jag tycker mycket om (och som jag gärna vill träffa hela tiden). Tänk vad livet kan vara fint ibland! 

Spexiga utklädnader.

Godkväll kompisar. 
Har egentligen inget kul att säga, men känner att det är på sin plats att uppdatera. Kan börja med att visa hur vi såg ut på årets återbjudning:
 
Vi var alltså utklädda till fettceller, inte moln som många verkade tro. Temat var vatten, mottemat blev då något som inte tycker om vatten = fett. Fyndigt va?! Imorgon blir det utklädad igen, det är nämligen preklin då. Temat är "i din vildaste fantasi", vi ska bara på släppet efter sittningen men vi tänker klä ut oss ändå för det är så roligt. Kör på superhjältetema igen, kommer bli awesome!
 

Återbjudning.

Imorgon är det vår sista återbjudning! Ettorna bjuder varje år tvåor och treor på middag som "tack" för nollningen och att vi bjöd dem på middag då. Det brukar vara riktigt livat! Bjuder på lite bilder från tidigare år (Amanda och jag har som tradition att ta en halsa-ur-vinflaskorna-bild varje år). Först kommer bilder från tvåan då temat var "om jag inte blir veterinär" då Amanda och jag var utklädda till superhjältar och sedan från ettan då temat var orient. 
.
 

H&M

Kolla kläder på H&M är roligare än att plugga. Jag hittar ju massor av saker som jag verkligen behöver (eh menade verkligen vill ha)! Snälla någon, ge dessa till mig så blir jag glader:
 
 
 

RSS 2.0