Imorgon.

hejdå visby, HEJ GÖTEBORG!

6 dagar kvar.

Jag har funderat på det här med bloggen. Tänk att det finns personer som går in här för att läsa just det jag har skrivit. Jag menar, det är inte direkt så att jag skriver varken väldigt underhållande eller fyndiga texter. Det brukar mest bli vad jag har för mig om dagarna. Inte för att jag har särskilt många läsare, men det räcker gott för mig. Varför skulle personer jag inte känner sitta och läsa om vad jag har för mig egentligen? Det skulle bara kännas konstigt. Jag antar att bloggen har blivit mitt nya sätt att kommunicera med mina vänner och släktingar. Det är så jag ser mina vänners bloggar i alla fall. Hinner man aldrig ses måste man ju få reda på något om varandra på annat sätt, och då är en blogg ett ganska lämpligt sätt. Så kan det vara skönt att få skriva av sig lite. Den här bloggen är ju hela tre år (!!) gammal nu. Nu ska jag nog sätta mig och läsa igenom lite gamla inlägg, innan jag ska ut på en promenix med kära Joannie. PUSS på er (utan er hade ju faktiskt inte den här bloggen varit vad den är idag) ♥

7 dagar kvar.

Vaknade med värk i ena halsmandeln, och nu känner jag hur huvudvärken kommer krypande. Jag vill bli frisk, med en gång... Ikväll ska jag med Sissel, Anton och Andreas på soaré på Södervärnskolan, och efter det ska jag möta upp Elin och gå på SATC-premiären. Roligt, roligt!

Bal.

Från vänster: Joakim, Karolina, Victor, Victoria, Andreas, Mattis, Virginia, Sune
Det finns så många fina bilder från balen. Här är en som jag tror att jag har lånat från Virginia.

8 dagar kvar.

Vet inte riktigt om jag har nämnt det här i bloggen, men i helgen drar Andreas och jag till Göteborg! Vi ska gå på Liseberg och Universeum, samtidigt som vi tänkte hinna med att se lite av den fina staden! Göteborg är ju faktiskt min svenska favoritstad (efter Visby då), så det ska bli roligt att ta en långhelg där. Vi ska bo i farmor och farfars lägenhet, dem åker till Gotland på fredag och vi åker lördag morgon, så det går ju bra. Vi återvänder till lilla ön på tisdag, så vi hinner gå med på klassmiddag på kvällen. Sen är det bara onsdagen kvar, och sen är det STUDENTEN!

10 dagar kvar.


Bilder från igår.


11 dagar kvar.

Idag gäller det! Och tamtadaaaaa... FEBERFRI! Det gillar vi. Nu ser det dock ut som det ska börja regna... Blä. Fast i och för sig, det kan få börja regna jättemycket nu så allt regnar ur, och så blir det strålande sol i eftermiddag! (Vädret, kom ihåg vad vi har bestämt...) Vid 11 kommer Therese och ska fixa hår och smink, och vid ett bär det av. Kom och kolla väl! Vi lär väl vara i Almedalen någon gång mellan halv 4 och halv 5 kanske.

Naglar.

Har fixat fina naglar tills imorgon!

Usch.

Nu har jag fått feber, och imorgon är det bal. På måndag klockan 8.00 ska jag ringa doktorn och be honom ta alla prover som finns på mig så jag får veta varför jag blir sjuk precis hela tiden... AH, måste vara feberfri imorgon! ! !

12 dagar kvar.

Igårkväll var vi ute och fiskade i något träsk i Ar! Vi tryckte ner oss sju personer i en liten eka, det var trångt men det gick! Tyvärr fick vi ingen fisk... Men det var mycket trevligt ändå! Sen åkte vi och grillade vid Blå Lagunen, det var jättekallt så vi fick sitta med filtar. När vi kände att vi inte orkade frysa längre åkte vi hem till Victors farmors syster och satte oss i ett uterum och åt chips och spelade kort. Andreas och jag funderade på att bada, men när vi kände på vattnet ändrades planerna... KALLT! Sen flög det runt massor av fladdermöss där med, kanske inte alltför trevligt att bada då... Bra kväll i alla fall.
Nu ska jag cykla in till stan och möta upp mamma och lillebror! Puss på er.

Mösspåtagning


Hittade den här snygga bilden från igårkväll!

14 dagar kvar. (ELLER?! har blivit tokigt med räkningen...)

Igår var det mösspåtagning, lite konstigt men kul. I Almedalen gick vi mest runt i kanske en kvart och sen gick vi därifrån igen... Det var ganska dött där. Vi stack i alla fall och grillade hemma hos Anton på kvällen, mycket mysigt! Vi var ganska många där, kanske femton stycken. Sen drog vi vidare hem till Rehn och dansade till nittiotalsmusik! Gilla, gilla, gilla! Helt galet blev det. Sen skulle vi ner till Hamnplan och där blev det en mycket konstig kväll. Sjukt mycket folk var det i alla fall! Mösspåtagningsförfesten får fem av fem toasters medan mösspåtagningsfesten får tre av fem toasters!
Nu ser jag att termometern står på 20 grader, och jag har en cykel att lämna tillbaka efter nattens bravader... Adios!

18 dagar kvar.

Sitter nu i skolan med Victor och gråter lite över att vi har genteknikprov på onsdag. Sista provet på hela gymnasiet. WOHOOO!

19 dagar kvar (få inte panik nu Virginia...)

I natt jobbade jag nattpass på Donken igen. Skulle vara duktig och ställa upp muggar och förbereda inför rushen... Slutade med att det stod muggar överallt typ. Rushen ville aldrig dra igång och när den väl gjorde det beställde alla fulla människor alla andra drycker än läsk. Mjölk på natten liksom, kom igen?! Så mina fina berg av muggar fick stå orörda, men dem tog slut tillslut i alla fall, haha. Mycket trevlig natt!

20 dagar kvar.

Nu är jag upprörd. Jag ska fatta mig kort, för annars kommer det bara bubbla ut väldigt många och väldigt fula ord. Jag blir så trött på all den dåliga uppmärksamhet som McDonald´s har fått i media de senaste dagarna. Det ska bland annat sändas en dokumentär imorgon på tvåan om jag inte minns helt fel (som jag säkerligen kommer bli ännu mer upprörd av). I alla fall, det jag ville säga var bara att jag tycker det är synd att alla restauranger ska dras över en kam! Restaurangen jag jobbar på stämmer inte in på några av de dåliga påståendena som nu diskuteras i media. Jag älskar mitt jobb och blir så trött på människor som vill förstöra för andra... Tack för mig.

21 dagar kvar.

Såhär ser han ut nuförtiden, min fina, fina prins! Lite långhårig och väldigt lerig, men det ska det bli ändring på imorgon! Jag har saknat honom så, stod och bara tittade på honom och log i säkert en kvart igår. Han är verkligen något speciellt för mig! Om han ändå vore min... Studentpresent, någon?

22 dagar kvar.

Idag ska jag ut till min prins, Chiwas! Som jag har saknat honom... Här kommer lite gamla bilder på oss! ♥

23 dagar kvar.

Middagen igårkväll var jättetrevlig! Väldigt god mat med väldigt komplicerade namn. Ska försöka återge (den vegetariska) menyn utan alltför många fel!
Förrätt: Färsk sparris med parmesan och tryffelsås (som egentligen hade ett mycket finare namn som jag har glömt)
Varmrätt: Risotto med Karl Johan-svamp och primörer
Efterrätt: Glass rullad i vit choklad med gino-creme brulé
Mmmmmm... Till varje rätt serverades ett passande vin och ja, ni kan ju tänka er hur det slutade... Jag är förvånad att jag mår så tipptopp som jag gör idag kan jag säga. Väldigt, väldigt bra kväll i alla fall!

Mi mysse.


24 dagar kvar.

Hola!
Nu har jag varit på stan lite, råkade inhandla en bikini, en strandklänning, en kjol och en hårborste. Hoppsan! Snart ska jag ut till stallet och rida i skogen med barnen och Nadja, mysigt ska det bli! Sen blir det stress in till stan, ska nämligen äta middag med käraste Donkenfolket, gilla gilla! Nu är jag inte riktigt lika trött längre i alla fall, skönt. Sov 12 timmar i natt så det kanske är därför, haha!

25 dagar kvar.

Hej vänner.
Här kommer en hälsning från en trött tjej. Jag brukar faktiskt alltid klaga på att jag är trött utan anledning, men idag har jag nog faktiskt en... Åkte hemifrån halv nio imorse för att hämta upp Elin. Vi åkte ut till hennes familjs gård och kollade på när kossorna släpptes ut! Förutom att vi nu inte har några fötter kvar eftersom dem förfrös var det mysigt (vädret, kom ihåg vad vi har kommit överrens om!). Efter det skjutsade jag henne till jobbet och åkte själv ut och red och mockade för Teo. Sedan bar det av in till stan för att käka en snabblunch och ha dagens enda lektion, aeorobics som jag läser på individuellt val. Där hade vi ett vanligt gympapass, och sen två skivstångspass på rad. Jag kan inte säga mer än att JA, det var sjukt jobbigt. Vår lärare är bra, men hon tror att vi är supertränade body builders. Jaja, sen duschade jag och stack direkt till Visby Hotell för att gå på ett jobbmöte där vi pratade lite om förväntningarna inför sommaren. Det höll på till strax efter sju, och sen åkte jag hem och landade här. Sammanlagt behövde jag packa med mig grejer för tre ombyten imorse, haha... Jag kom ihåg allt i alla fall! Men ibland känns det lite jobbigt att leva ett liv som är lika planerat som en busstidtabell... Bara en lång lista med tidpunkter att passa. 24 dagar kvar.

Sove.

En av de svåraste sakerna jag vet är att slita mig från datorn och gå och lägga mig. Jag sitter här och tänker "Nej nu måste jag sova! Okej Karolina, fem minuter till och sen stänger du av och går och lägger dig!" Händer det? No no... Men nu är det på riktigt. Gå OCH LÄGG DIG ENGDAHL, NUUUU!

25 dagar kvar.

Hej på er!
I natt ryckte jag in och tog ett nattpass på jobbet för Freja, som skulle upp på praktik vid sju idag. Inte så roligt att jobba till sisådär fyra på morgonen då inte, hade blivit ganska lite sömn för stackaren. Fick en hel del fina erbjudanden i natt, som de här till exempel:

Kille: Tjena bruden, är du kåt?
Jag: Ehehee... Vad vill du ha?
Kille: Jag vill ha dig, får jag dig på köpet?
ett annat...
Kille: Släpp in mig på toaletten!
Jag: Det kostar fem kronor.
Kille: AAAAHHH!!!!!!! och så kastade han sitt bankkort på mig. Tackartackar sa jag.
Det var sjukt mycket folk i alla fall. Jag slog mitt nattrekord och hamnade nog rätt hyfsat på listan över årets resultat. Kul, för det händer inte så ofta nuförtiden! Jag har tyckt nattpass har varit lite jobbigt förut för jag har blivit så himla trött, men i nättras sov jag lite innan så det gick mycket bättre. Jobbade med massa fint folk, alltid lika roligt!

Dennis M.

Denna kille är en RIKTIGT snygg. Synd bara att han är lagt lite åt det andra hållet, så att säga...

27 dagar kvar.

Hej kära vädret!
Nu när det börjar närma sig juni med stormsteg skulle jag bara vilja göra en liten önskan. Det vore helt underbart om det skulle kunna bli 25+ och strålande sol den 19 och 23 maj samt den 3 juni. Fixar du det? Det är tre dagar jag ber om, tre! Det är väl lugnt? Det kan vara dåligt väder sen i sommar, jag ska ändå jobba! (Okej, kanske inte hela sommaren... Men lite gör ingenting). Vore supersnällt, så att man som Virginia skrev slipper ha vinterjackan över klänningshelvetet på balen! Hade varit gulligt om man slipper stå barbent i Almedalen med snö upp i armhålorna och en vind i orkanstyrka som blåser bort ens studentmössa och förstör frisyren helt menar jag. Tack på förhand!

Baaarcelooonaaa

Jag är inte alls avundsjuk på spanskagruppen som är i Barcelona just nu. Och jag är inte alls bitter för att jag hoppade av kursen. Inte ett dugg sur på läraren som sa att det var omöjligt att vi skulle komma iväg på någon resa. HELVETES SKIT JAG VILL OCKSÅ VARA I BARCA!

28 dagar kvar.

Idag har Sissan och jag varit på road trip, ändå ut till Klintehamn har vi åkt. Min balklänning skulle lämnas in, den måste sys upp lite så att jag inte trampar på den. Lite andra smågrejer skulle också fixas, så att den blir helt perfekt! Jag älskar den, och nu är det snart bara två veckor (?!) kvar tills jag står där med dem på mig. Åh, längta!

29 dagar kvar.

...och jag är trött, ständigt jättetrött. Att göra-listan är hundra meter lång och här ligger jag i soffan och gör ingenting. Jag har ju en medicin att skylla på men den är nog inte hela anledningen till tröttheten. Jag behöver lov, ett lång lov. Imorgon är vi lediga i alla fall, jag ska jobba lite men annars är allt rätt lugnt. 29 dagar kvar.

30 dagar kvar.

Sitter för tillfället och lyssnar på spellistan till studenten. Jag gillar de personer som la till Outkast - Hey Ya, Älskade ängel - Bert and Herman Hunters och I natt e´hela stan vår - Noice. Vilket drag det kommer bli! MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR NU! Därför tänker jag börja en liten nedräkning i rubrikerna till mina inlägg. Hoppas jag började på rätt antal dagar nu, annars är det kört kan jag säga.

Stan.

Idag gick Joanna och jag på stan, vilket resulterade i en galen shoppingrunda... Som vanligt. För min del blev det två BH:ar, trosor, ringar, någon underklädesgrej som jag ska ha under balklänningen och ett par skor. Och klänningstejp och gelinlägg till skorna. Och säkert något mer som jag har glömt. Just det, ett par träningsbyxor också, hmm... Stan är farlig. Nu bär det snart av till stallet, men först mat! Herrå.

Love.

Le Love.

Extraknäck

Har jag sagt att Vics och jag har börjat extraknäcka lite på SKB förresten?

HM!

Jag har fått en allergimedicin som man visst kan bli trött av. Det kan man säga att jag har blivit. Somnade om minst 4 gånger imorse fast jag vaknade 10, vilket är sent för mig. På Friskis-passet kändes fötterna som bly och nu funderar jag på att ta en tupplur innan jag tar tag i högen av plugg. Ska även börja sy en klänning till lilla Amanda som hon ska ha på studenten.
Förresten vill jag beställa från HM, tänkte göra det som en studentpresent till mig själv så behöver jag inte få dåligt samvete. Jag ska slå in paketet när det kommer och öppna den 3 juni, haha... Det här är lite av det jag vill beställa:
Allt från HM.se alltså, jag tycker helt klart att dem har de snyggaste sommarkläderna!

RSS 2.0