Peace&Love?!

Ett problem har dykt upp. Vi kanske spontanåker till Peace&Love imorgon, åker tåg hem på natten och kommer hem på fredag! Eller ja, det är väl inget problem, det är mest roligt. Det är allt runt omkring som är ett problem bara! Väger lite för och emot, men kommer inte fram till något...
+ Jag har alltid velat åka till en festival och det skulle vara skönt att prova ett litet tag bara för att se hur det är
+ Biffy Clyro spelar
+ Sissel är där. Vi skulle ha skitkul
- Det blir dyrt... Typ 1400 för resan plus biljetten, och så måste vi väl äta något under dagen med
- Det blir 12 timmars restid och 12 timmar på festivalen. Värt det? Vi kommer vara sjukt trötta
- Jag jobbar egentligen, så måste byta mina pass om vi nu ska komma iväg
Se där, lika många plus som minus, och vi vet inte vad som väger tyngt. Att åka eller inte åka, det är frågan.

Uppe med tuppen, typ.

Jaha, blev väckt halv åtta av telefonen. Kulkul. Nej men det var egentligen bra, nu har jag fått min efterlängtade läkartid. Idag klockan tio ska jag dit. Efter det någon gång ska jag köra ut mormor och morfar till farmor och farfar. Vara ett snällt barnbarn med andra ord! Ska försöka hinna med att pressa lite i solen också. Nä, dags att fortsätta med det där jäkla fotoalbumet som aldrig kommer bli klart känns det som... Puss!

Studentboken.

Jag håller på att göra ett studentalbum! Har så många fina bilder, så det skulle vara roligt att ha dem på papper med och inte bara i datorn. Se bara på den i inlägget nedanför, jag älskar den. Jag har hittat en hemsida där man själv redigerar hela albumet och får hem det som en bok efter några veckor. Det är roligt att pyssla med, men det tar en himla tid! Vill inte tänka på hur många timmar jag lagt ner på det idag bara...Dyrt blir det med, men det känns som det är värt det!

För dig.


This is it

God kväll!
Idag är jag piggare än igår! Har tillbringat eftermiddagen på en filt med Lisa och en vattenmelon. Ikväll ska jag titta på This is it, för er som missat det (hur ni nu skulle kunna ha gjort det...) så har jag Michael Jackson-feber. Han är ju bare best. Eller ja, var. Snyft...

And it hurts with every heartbeat

Still I'm dying with every step I take

.

Jag är helt slut, bokstavligen. Sitter i sängen nu och kommer förmodligen inte att orka resa på mig innan jag slocknar. Jag vet inte vad det är med mig, har varit hängig från och till hela våren men inte såhär. Imorgon är det söndag men på måndag ska jag ringa till farbror doktorn så fort jag vaknar. Jag är till och med så trött att jag inte ens orkar städa ur garderoben och lägga in mina nya kläder, och då är det illa. Det är liksom bland de grejer jag gillar mycket. Ska jobba imorgon med, sen är jag ledig i tre dagar och det ska bli SKÖNT. Då måste jag verkligen vila. Just nu börjar jag gråta för minsta motgång och kan sitta och stirra ut i luften hur länge som helst. Något måste vara fel. Det skulle kännas så mycket bättre om jag bara kunde få veta vad det är, så jag inte behöver undra varför jag mår såhär.



Och så kom midsommardagen.

Midsommar blev ganska trevligt ändå. Firade med Victor, Andreas, Victoria och Adriaan ute i Sandviken som bestämt. Grillade gjorde vi, men något bad blev det inte för det blåste lite för kallt för det. Sen ville dem dra vidare till någon fest, men Victor och jag åkte till stan egentligen. Skööönt. Kom i säng hyfsat tidigt och snart ska jag jobba! Kul. Jag är så himla trött.

Misumma.

Sitter här och försöka äta så mycket frukost att jag typ... inte ska dö eller något. Jag vill inte äta lunch innan jobbet vilket betyder att jag inte kommer äta lunch förrän typ fem. Lite sent när jag måste äta med väääldigt jämna mellanrum. Annars blir jag arg som ett bi och då är det inte roligt. Stackars alla som måste stå ut emd mig då.

Ja som sagt, jobb idag. På midsommar. Det gör mig faktiskt ingenting, det ska bli kul. Jag har ju inte jobbat på ett tag nu så. Ikväll blir det lite kalasigt ute i Sandviken med Victor, Andreas, Victoria, Adriaan och kanske fler. Det ser jag fram emot. Annars är det en dålig dag idag. Blä. Glad midsommar väl. This will be my worst. Tur att mina vänner kommer pigga upp mig ikväll!

Puss.

Nu har jag gjort allt det där som jag inte orkade i London. Motionerat, rakat benen, smörjt in mig med BUS (har lyckats sola mig helt randig, bra där Engdahl) och massa andra bra saker. Nu väntar jag på Sisslan som ska komma hit och inspektera mina inköp. Sen ska jag hem till Lovisa och laga omelett. Som jag saknat dem. Faktiskt så hade jag lite ont i hjärtat när jag var i London. I vissa perioder har jag så mycket att göra att jag inte hinner träffa mina vänner alls, medan vi i andra perioder umgås väldigt intensivt. En sån period var det innan vi stack iväg på resan, så det blev helt plötsligt så tomt när vi kom fram. Inga promenader, mysiga filmkvällar eller (mer eller mindre) galna fester. Inte ens några godnatt-puss-sms. Men nu är jag hemma igen och det är braaaaa!

Här nedanför kan ni se ett litet reklamklipp från Thriller, kolla in det! Och se på min man, heheheh. Love him!


HEMME!

HEJ!
Nu är jag tillbaka på ön! Min stackars lilla dator fick något virus som gjorde att den knappt gick att starta... Så det var bara att överleva utan internet under resan. Jag fick lite abstinens men det gick bra. Nu ska datorn in till databyrån snarast, jag saknar den!

London har varit så fint så! Vi har varit på musikal och ätit massor av fet mat och gått i parker och shoppat och varit på Madame Tussauds och åkt båt och varit i Notting Hill och gjort en massa andra rolige sakar. Gille gille. Mycket folk var det också, måste vara mitt i värsta turistsäsongen nu för det var totalt sönderknökat med människor överallt och flera hundra meter långa köer. Kändes det som i alla fall.

Här är en bild på min man förresten. Man skulle kunna tro att det är Michael Jackson men det är det inte. Bara nästan. LURIGT VA?! Det är Ricko Baird som spelade huvudrollen i Thriller, musikalen om MJ. Ska jag gifta mig någon gång ska det vara med honom.


Maxïmo Park - By the monument

Am I just waiting for the next chapter
We sleep tonight in separate towns
By dusk, we see our disparate futures
Standing by the monument
Just waiting for the rain
I'm just passing my time
With you on my mind

Kom att tänka på den här Maxïmo Park-låten igår när vi var vid The Monument.

Dag två i London

Nu har jag vaknat och sitter och tittar på Engelska barnprogram. Just nu är det ett program om två snygga killar som springer runt och gör massa galna saker. Just nu visar dem upp teckningar som barn har skickat in till programmet och strimlar dem sedan i en maskin (?!?!!!). Förut stod dem på stan i pilotkläder och tävlade om vem som kunde bli bärd längst av folk som gick förbi dem på gatan. Jag trycker på gillaknappen och skrattar tills jag får ont i magen.
Idag ska vi nog iväg till Covent Garden och kolla runt lite. Har hört att det finns en gata med massor av Second Hand-affärer med, dit vill jag! Är fortfarande lite trött efter gårdagen så stannar nog i lägenheten ett tag till och slappar... Klockan är ju en timme före den i Sverige här, så om klockan är 10 hos er nu är den 9 här! Eftersom det är lördag öppnar nog inte affärerna förrän klockan 10 ändå så vi behöver inte ha dåligt samvete för att vi slappar.
Maten här är ju en historia för sig. Dem äter allt som jag inte vill äta. Vad man än beställer på restaurang får man pommes eller chips till, och all mat är friterad. Dessutom fikar vi i princip hela tiden, och har massor av godis i lägenheten som är svårt att låta bli. Aj Aj, säger min mage. Idag ska jag nog ta det lite lugnt, och inte försöka äta så mycket. Har köpt med lite frukt hit, så ska försöka äta mycket av den. En av de få sakerna som är bättre hemma än här är alltså maten! Om man ine vill gå upp tre kilo i veckan förstås, då funkar maten här perfekt!

Framme.

Hej!
London är världens bästa stad! Och känns som världens folktätaste stad med... Massor av folk överallt och var man än står så står man i vägen för någon. Idag har vi varit på stan och shoppat, galet mycket blev det för min del. Och pengarna är inte slut ännu, hehe... Har bland annat inhandlat två par Converse, upptäckte nämligen att dem kostar 400 kronor här vilket är typ hälften av det dem kostar hemma... Gilla! Känner jag mig själv rätt blir det fler par innan jag är härifrån... Har ingen aning om vad vi har för planer resten av veckan, får se vad som händer! Har i alla fall internet här i vår lägenhet så förvänta er någon uppdatering om dagen!

Lennart.

God dag!
Sitter nu på Skavsta flygplats och väntar på att planet ska gå! Det är väl tre timmar kvar eller något sånt. Tänkte dela med mig av en lite rolig händelse på båten. Det satt en barnfamilj framför oss, en mamma, ett lite större barn på kanske fem år och ett mindre barn på cirka två år. Jag återger konversationen och kallar mamman för M, storebrorn för S och lillebrorn för L. Det började med att storebrorn tog fram en nalle ur väskan och sa till lillebrorn:
S: Ska vi sätta en påse över huvudet på Lennart (nallen)?
L: Jaaaa...
M: Nej, man får inte sätta påsar på huvudet på varken människor eller djur.
S: Men... det här är ju Lennart?
Haha, så himla söt. Han fattade verkligen ingenting. Lennart var ju varken en människa eller ett djur, så han fick inte riktigt ihop det mamman sa. Gulle!

What if leaving is a loving thing

Jaha, då beger jag mig mot London imorgon då. Jag har inte ens packat färdigt än... Och inte duschat heller. Jag är riktigt seg, kommer nog inte bli färdig förrän efter midnatt och ska upp vid sex. Har helt enkelt för mycket tankar som snurrar i huvudet. Ska på ett sätt bli otroligt skönt att bara åka härifrån, och på ett annat väldigt opassande. Ungefär som vanligt när jag ska åka bort alltså. Jag ska shoppa som en galning och inte tänka på mycket annat än om jag ska klara gränsen på 25 kilo bagage på planet hem eller inte. Nu ska här brännas pengar. PUSS på er, jag har med mig datorn och vi har nog internet i vår London-lägenhet så mycket möjligt att det blir lite bloggande. Om inte så hörs vi nästa fredag när jag kommer hem!

Time is running out.

I wanted freedom
Bound and restricted
I tried to give you up
But I'm addicted
Now that you know I'm trapped
Sense of elation
You'd never dream of
Breaking this fixation

Carousel.

On and on and on we go
Just like a carousel that's lost control
And we don't know why, we don't know why
We go, we go, we go in circles
On and on and on we spin
To -ends, beneath begins
And we don't know why, we don't know why
We go, we go, we go in circles

Allas vår kära favorit


Bygge?

Jag har sovit sjukt lite och ska snart jobba. Värt.
Det står förresten massor av byggargubbar och håller på med våra fönster idag. Morr. Jag tycker inte om när det står någon utanför och tittar på en... Hoppas dem är klara snart, men det är dem nog inte för dem började precis. Jag längtar inte tills imorgonbitti då jag förmodligen kommer bli väckt av en gubbe som står utanför fönstret och kollar in. Eller, jag vet ju att dom inte gör det. Dom är där för sitt jobb och blabla, det är säkert inte så roligt för dom heller. Men ändå, man känner sig sjukt iakttagen, även om man vet att dem egentligen inte tittar. Uäk.

Beach 2010

Hej vänner!
Nu har jag varit duktig och tränat två dagar på rad. Bra Engdahl! Har även varit ute och gått med Joanna på förmiddagen och Lisa på eftermiddagen. Beach 2010, här är jag! Eller vänta, det blir nog aldrig någon beach 2010. Det är för jäkla svinkallt. Solade en stund på baksidan, och det gick bra tills solen gick i moln för då blev det kaaaallt. Så jag struntar nog i beachen trots allt. Skulle vädret mot förmodan slå om och bli strålande får jag väl ligga där som en valross. Been there, done that liksom. Jag gillar't.

Nattpass.

Sove? Naah. Har stått i kök för första gången under en rusch, skitkul rent utsagt! Vi sålde mycket! Lyckades för första gången att inte göra en massa slarviga fel, skönt. Det enda jobbiga är att min dygnsrytm efter den här natten är totalt fuckad. Jag är knappt trött nu, men det är väl dags att gå och lägga sig ändå kanske... Godnatt.

Studenten - bakom kulisserna


Kiss the rain.

Åh, jag har hittat världens finaste låt. Jag börjar gråta varje gång jag hör den, så ledsen och ändå så vacker.

Sleepy.

God dag vänner.
Idag är allt jobbigt och jag är trött. Kan bero på att jag inte har sovit så mycket på senaste tiden. Särskilt inte om nätterna. Natten till igår sov jag i princip ingenting, sussade bara mellan åtta och tio på förmiddagen. Natten till idag sov jag inte heller något. Somnade vid sju på morgonen och vaknade av väckarklockan vid tolv. Ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag hinner sova innan nattpasset. Umgås med folk och jobba hela nätterna är inget vinnande koncept i längden verkar det som. Nej, jag må låta som en pensionär, men tack och lov för en lååång natts sömn!
Nu ska jag lägga mig i en hög på golvet och gråta, typ. Hejdoo.

Klipp.

Ikväll gott folk kommer kanske Sizzle hit, och om hon gör det kan ni nog förvänta er en hyfsat storartad förändring i frisyr. Min frisyr alltså. Om jag vågar. Fram med maskinen, nu kör vi. (Nej, jag ska inte snagga... Men, om det nu blir något får ni se bild imorgon!)

kärlek vid sista ögonkastet.

Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas vår konsekvens
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats

Confused.

Är lite ledsen men mest trött. Har sovit tre timmar och känner för att däcka ett tag till. Får se om jag kan somna om. Annars händer det verkligen ingenting idag. Ska nog ut och käka med Therese ikväll, och jobba natt sen. YES! Jag gillar att jobba natt nu. I början tyckte jag bara att det var jobbigt, men nu har jag insett att man liksom har hela dagen fri innan och det är NAJS. Fast idag vet jag inte vad jag ska göra med hela min dag så det är inte lika najs. Jag vet faktiskt inte riktigt var jag ska ta vägen...

Sliten.

Idag har jag varit på jobbet i tio timmar. Man kan bli trött för mindre... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, så sitter vid datorn och svimmar lite tills jag kommer på något bättre. Är på lite halvtaskigt humör, hade fått en påminnelse från tradera på några avgifter som jag glömt att betala. Gulliga som dem är hade dem lagt på 50 kronor i påminnelseavgift. Tack kära ni, det var precis det jag behövde... Eller inte. Morr.

J


JÖTEBÅÅRJ

Andreas och bananskalen...
...och hans reskåmpizz
KANIN
också kanin.
cool.
Jag vann en Arne!!!
Sen hittade vi en älg...
...och en säl...
...och ett stup. Sen åkte vi hem.
p.s. Såhär såg vi ut på balen fresten, feint det. d.s.

Vad ska jag nu ha för rubriker?

Nu har jag jobbat i 400 år (okej, 8 timmar men det är också länge) och är jättetrött. Gjorde min första vardagsstängning och det gick bra tror jag. Om det inte gick bra märker dem andra det imorgon om inte annat... Borde egentligen sova nu, och inviga min nya kudde som jag har köpt. För er som inte visste det så gillar jag att köpa grejjer.
SOVE. puss.

Yellow

Your skin
Oh yeah, your skin and bones
Turn into something beautiful
And you know
for you I bleed myself dry
for you I bleed myself dry
Varför ska det alltid bli såhär?

NvNv07a

Studenten var helt underbar, låter lite klyschigt att säga att det var den bästa dagen i mitt liv hittills, men det var det nog fasen. Vad jag tycker om min klass, helt ofattbart. Roligast hade vi nog allihopa på vagnen, aldrig trodde jag att stå och hoppa på en vagn i sex timmar kunde vara så roligt! Fina, fina NvNv07a, vad jag kommer sakna er! ♥

No need for words


STUDENTEN!!!!

IDAG. GÄLLER. DET. WOOOOOHOOOOOO! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ingen dag kvar.

Alltså, det känns som att jag har missat något. Är det en speciell dag imorgon eller? Äh, hade det varit något viktigt hade jag nog kommit ihåg det tror jag. Det är nog helt enkelt bara inbillning. En vanlig dag imorgon. En helt vanlig dag. Eller vänta... Nu minns jag! JAG TAR STUDENTEN IMORGON! Så var det ja! Ses vi i vimlet?

Remember love

'We were young and dreams were new
And every word we said was true
Any mountain we could climb
You made me feel alive
The first time in my life
Though the years have come and gone
Oh, and by now we've both moved on
I admit that there are nights
When I wonder why
Why we said goodbye'

Fint folk.


Glassigt.

Jag har fastnat lite för inredningsgrejer, längtar efter en egen lägenhet att inreda! Var på Lagerhaus i Gbg, och hittade då bland annat dessa söta saker! En äggklocka i form av en glass (nej, det är inte en bajskorv) och en bricka med glassar. Köpte även en kökshandduk med likadant mönster. Även om det kanske inte syns är jag en väldigt rosa person, och min framtida lägenhet kommer fullkomligt bada i rosa grejer. Webcam-bilder är det nya svarta!

2 dagar kvar.

Hemma igen! Göteborg har varit fint, jag älskar staden och gör det om möjligt ännu mer efter den här resan. Universeum och Liseberg var lite överskattat, tror att vi har vuxit ifrån båda ställena ganska mycket. Dyrt var det också! Dock har inte åkbandsavgiften dragits från mitt konto än, hur länge kan det dröja innan pengarna dras egentligen? Stod nämligen att det blivit ett tekniskt fel när jag drog kortet, men att det ändå blev godkänt på något sätt... Konstigt.
Igår var vi i Slottsskogen, en jättestor park. Åt glass och kollade på massor av djur, det var nämligen som en djurpark i ena hörnet av parken. Det var väldigt folktomt just där, så vi vandrade nästan runt själva bland alla djuren. Vi fick se älgar, sälar, hjortar och inte minst GOTLANDSRUSS! Det ni, det är inte något man har sett sådär tusen gånger inte. Ojoj, coola hästar. Stod på informationstavlorna att russen blir över 40 år gamla, det var väl lite att ta i kanske?
Ikväll blir det klassmiddag med kära NvNv07a. Jag är lite snurrig efter den hoppiga flygresan med världens minsta flygplan, så jag tänkte gå ut och gå en sväng och sedan besöka Friskis. Puss på er!

RSS 2.0