Oh, it's not easy

Nu är det verkligen pinsamt få som läser min blogg, men jag kör väl på med mina en-gång-i-veckan-inlägg som jag brukar.


Provred Glimmen idag, och det kändes ganska bra! Ovant såklart, men jag tror att vi kan bli ett bra team. Fast jag har väldigt svårt att se en vardag utan Chiwas... Men jag vet ju att han kommer få det jättebra, så det känns skönt! Och på tal om team förresten, så ska jag vara lagledare för världens bästa Team Traume i Sockenkampen den första maj! Tävlingen går på Puser i Fröjel, och det blir roligt för där har de så fina hinder. Lite tråkigt bara att det är dagen efter Valborg, men jag är inte så pepp iallafall, så det blir eventuellt hemmakväll hos Sussa.


Nu ska jag äta lite mat innan Sissel kommer hit och ska sova, pusshej!

Give me some Sahara, please

+ Idrottsprovet är avklarat! Vilket betyder en sak mindre att plugga till...
+ Det vackra vädret! Man blir ju lycklig ända in i hjärtat av att kunna gå utanför dörren utan jacka utan att bli förvandlad till en isglass på mindre än tre sekunder. (Det var värst vad många utan det blev i den meningen...)
+ Cloé börjar bli världens bästa ridhäst. Det är så häftigt, hon är så lätt-lärd!
+ NV1a. För ja, min klass är bäst, och så är det bara.
+ Jag börjar bli frisk! För vad gör man när våren äntligen kommer? Jo, man ligger hemma med feber och halsont. Jippie...

- Vi har huur mkt plugg som helst. Östersjö-rapport, spanskaprov, religionsarbete, muntligt anförande, + nationella och en massa mer. Härliga tider, not.
- Jag kommer aldrig iväg till glassbaren. Någon som vill joina?
- Det är för kallt för min vårjacka. Men snart är det maj, och då jävlar!
- Det händer faktiskt dig. För ja, de senaste veckorna har jag fått reda på två otrevliga besked. Sånt där som bara händer andra, men aldrig en själv. Jag har fått lära mig att det faktiskt händer en själv. Och när det väl gör det, kommer det som ett slag i ansiktet. Men man orkar mer än vad man tror, och när det väl kommer till kritan så hittar man en styrka i sig själv som man inte visste att man hade. För att bara ge upp, det är det värsta man kan göra.

Mitt läsar-antal bara dalar och dalar

Kan det bero på dålig uppdatering kanske? Hmm...

Efter en stressig vecka sitter jag nu här och känner mig som om jag håller på att bli sjuk, usch. Halsen ömmar och i huvudet är jag helt slut, så det är skönt att vi har eget arbete imorgon och kan vara hemma hela dagen. Jag ska bara försöka få något gjort också... Suck.

Jaja, idag har jag hjälpt diverse stallbrudar på tävlingen, det var ganska kul att vara där utan att tävla själv faktiskt! Jag trodde att jag skulle bli sugen på att hoppa, men det var bara skönt att slippa. Chiwas har tappat förtroendet för mig, och jag har tappat förtroendet för honom, så vi ska nog ta det lite lugnt på tävlingsfronten och kanske gå ner någon klass. Men han är min bästa iallafall♥ Cloé är också jätteduktig såklart, vi är ute och rider i skogen numera!

Jag ska nog ta och bädda ner mig i soffan med en kopp te, eller kanske begrava mig under mitt skol-arbete som jag borde. Ha en bra kväll!

En lugn eftermiddag

Ja, det är precis vad jag har haft, jätteskönt! Har bara pluggat och varit ute och sprungit, precis vad jag behövde. Mera slappar-eftermiddagar åt folket! Vi har ganska mycket i skolan just nu, så det gäller att ligga i och plugga på alla lediga stunder. Dock är faktiskt det mesta vi håller på med roligt, så jag ska inte klaga. Livet rullar på som vanligt helt enkelt. Det här fick bli ett litet kort inlägg, för nu ska jag kolla Andra Avenyn på web-tv. Puss på er, gullungar.

Vill du gå på underklädes-party?

God dag gott folk (och förlåt än en gång för dålig uppdatering...). Livet rullar på som vanligt med fullt upp varje sekund. Just nu har jag ledigt fram till kvart i 3 (!), en evighet alltså. Sen ska jag ut till stallet med Joanna och pyssla iordning inför tävlingen imorgon. Ska kanske rida ut på Cloé i helgen, nu går det fort fram! Hon är så duktig så!

Har förresten fått besked om att jag har fått jobet på McDonalds! Jag är jätteglad, var så orolig för att jag inte skulle få något jobb... Så jag får väl se fram emot en stressig med förhoppningsvis rolig sommar!

Igår hade vi vårt första matte B-prov! Det var så himla svårt, ni kan inte tänka er... Vår mattelärare sa till och med att vissa matteuppgifter inte var "mänskliga". Men vi fick tillbaka det redan idag, och jag fick MVG! Blev överlycklig! Även om jag inte var så himla långt ifrån gränsen så känns det som en lättnad. Peter sa nämligen att det var det svåraste provet på hela matte B, så nu kommer jag förhoppningsvis att klara resten också. Jag ska försöka allt jag kan iallafall.

Nej men nu tror jag att mams kommer hem snart, och då ska jag nog fika lite med henne. Ha en bra dag!

Dålig dag

Ja, det är precis vad jag har idag. Jag går och väntar på besked från McDonalds, var där på arbetsintervju en gång till igår. Att vänta är bland det värsta jag vet! Joanna fick besked för en stund sedan, och hon fick jobb! Men hon är ju över 18 numera, så vi konkurrerar inte om samma jobb iallafall. Men ja, det är väl bara att vänta vidare det... Skulle vara så kul om vi fick jobba tillsammans!

Har tillbringat nästan hela dagen i stallet, för ovanlighetens skull. Just nu känns det nästan för mycket. Jag spenderar cirka 4-5 timmar där 5-6 dagar i veckan. Visst är det jätteroligt, men ja, det får ju inte bli för mycket av det roliga... Var ute och sprang imorse iallafall, vaknade 7 av mig själv, så det kändes som att det var en bra idé. Jag vet inte hur längesen det var jag sov längre än till 8. Jag har som en inbyggd väckarklocka, men det kan ju också vara ganska skönt. Det måste vara tråkigt att sova bort hela dagarna...

Nu ska jag kolla vidare, pusshaj!

Hoppsan

Mitt förra inlägg verkar ha sågat av sig själv på mitten, men that's life. Så tyckte ni att det slutade lite tvärt så vet ni varför! Skulle bara skriva det, ha en bra kväll!

Tjenare James.

Fötlåt förlåt förlåt för att jag inte uppdaterat på år och dar! Har haft så fullt upp hela lovet, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Men roligt har jag haft! Har bland annat börjat rida på Cloé, hon är superduktig! Idag travade vi på volt och skrittade alldeles själva, utan att Gill höll i. Världens bästa prinsessapålle, helt enkelt! Har även hunnit med Chiwas, som är bäst, som vanligt!

I fredags var det en återträff med Agnes, Annie, Li och Pernilla at my place. Vi hade inte setts på närmare ett år, allihopa tillsammans! Stämningen var super, och vi hade urmysigt. Var på jobbintervju på Donken som slutade 10 i 8, och vi skulle samlas hemma hos mih vid 8, så det blev lite bråttom. Vi bestämde iallafall oss för att göra om den hellyckade kvällen snart igen!

I Lördags var Joanna, Sahra och jag på Arrangutangh (staning?) på Suderbys herrgård. Det var hyffsat intressant faktiskt, iallafall på förmiddagen. Då föreläste Mia Börjesson om hur det är att vara tonåring, och hur man ska förbättra både sin och andras självkänsla. Hon var väldigt duktig! Får ni chans att gå och höra på henne, så gör det! På eftermiddagen var det en minst sagt speciell föreläsning. Den skulle handla om Horsemanship, men vad den egentligen handlade om kan man fråga sin. In kliver en man, cirka 4 meter lång, (jag skojar inte...) iklädd lite Western-aktiga kläder. Han presenterar sig med: "Hej, jag heter Lorentz Hoas. Alla vet väl vem jag är? Då så, då slipper vi ta det också."

RSS 2.0