Finaste hösthunden.


Maxïmo Park - Reluctant love.

We lie horizontal holding hands and the symmetry is all too clear
I need to know how you really feel
This time, I'm not gonna lose any momentum,
I'm not gonna wait until it's midnight 
I wanna know what you think of me


Butterflies.

Godkväll kära ni.
Jag har haft en så lugn helg man kan ha, det var verkligen välbehövligt. Förkylningen som jag väntat på har brutit ut nu när jag slappnat av. Halsen har känts som taggtråd ett par dagar, men nu mår jag faktiskt lite bättre. Efter att ha legat isolerad hela dagen masade jag mig hem till Lina och blev bjuden på middag tillsammans med mina fina tjejer. Lilla Uppsala-familjen blev äntligen återsamlad för första gången efter sommaren. Det är helt fantastiskt att ha så fina människor runt sig alltså. 
 
Imorgon börjar vi en ny kurs, närmare bestämt farmakologi och toxikologi (typ läkemedelslära och läran om "giftiga ämnen"). För det mesta ska vi bara gå halvdagar, men jag har ändå hört att kursen ska vara tung. Förmodligen är det rätt mastigt att lära sig om alla läkemedels verkan på kroppen, men såklart är det väldigt viktig kunskap. Det känns helt galet att vi lär oss saker för att vi ska tillämpa dem i vårt yrke inom en framtid som inte alls är särskilt långt bort. Undrar när man ska inse att det kanske vore bra att låta hjärnan vara annat än en teflonpanna och faktiskt börja komma ihåg saker. Just nu känns det som att all kunskap bara rinner av en så fort man tentat av den. Förmodligen finns den nånstans långt där inne, och är framplockningsbar när det väl behövs...
 
Nu ska jag släcka så jag hinner sussa en stund innan klockan ringer imorgonbitti. Godnatt ♥

Veganspecial.

Uäk, mår illa. Åt nyss äppelkaka som världens bästa granne Hultan bakat, den var god men väldigt mättande. Fick hem en leverans med veganlivsmedel idag, som jag beställt från veganlife.se. Har hittills hunnit smaka vegansk salami och vegansk skinka, intressant! Smakar väldigt köttigt (eller som jag tror att kött smakar i alla fall, har inte ätit det sen jag fyllde 14...) så det tycker jag är lite läskigt. Kanske inte världens godaste att äta precis som det är, men jag ska göra pizza imorgon så jag tänkte lägga på lite på den. Kan nog bli bra! Beställde också världens godaste veganska chokladbar ♥ Fantastiskt, till och med godare än "vanlig" choklad. Gott folk, bli veganer!
 
Har haft cravings efter halloomi i flera dagar, det är i princip det enda jag saknar nu när jag inte längre äter animaliska produkter. När jag var i affären idag tänkte jag alltså att jag skulle göra ett litet undantag och köpte därför med mig hallomi hem. Sen hände det något konstigt... Jag kunde inte äta osten. Den smakade vidrigt. Vet inte om det är för att jag har blivit ovan med den smaken eller om just den osten var dålig. Fick slänga alltihop i alla fall, snacka om att jag blev besviken. Hädan efter blir det bara veganmat för mig.

Anyone else but you.

Nu ger jag upp plugget för idag och går till gymmet istället. Har förmodligen en förkylning på g så vill gärna träna så mycket som möjligt innan den bryter ut på riktigt. För övrigt kan jag bara säga att jag kräks lite på livsmedelslagstiftningen. Så T.R.Å.K.I.G.T, blä. Jag tycker i och för sig ofta att det mesta är tråkigt att lära sig, men kul när man väl kan det. I-landsproblem.
 
Dags att ge mina arma muskler en rejäl omgång. Ciao!

Your heart.

Det här med att uppdatera bloggen går lite sådär alltså. Känns som att mitt liv har varit ett enda kaos utan rutiner de senaste veckorna, men nu hoppas jag att det styr upp sig snart. Ska dock inte säga att jag inte har kul, för det har jag verkligen. Känns bara som att det har blivit för mycket av vissa saker (alkohol, fest, hysteriskt farande mellan olika platser) och för lite av andra (sömn, matlagning, hundpromenader) på senaste tiden. Men men, på torsdag har vi salstenta och på fredag har vi hemtenta. Sen väntar en helt ledig helg, fantastiskt!
 
 

RSS 2.0