Pallonhaj.

Ledig dag idag efter 4 dagars jobb, skönt. Det blir 4 jobbdagar i nästa vecka också, för på fredag bär det iväg mot Göteborg och midsommar hos farmor. I somras träffade jag henne nästan varje vecka i och med att jag bodde i Göteborg, men sedan dess har vi inte träffats så det ska bli kul. Det är helt galet att det är midsommar om bara några dagar. Jag vet att jag alltid brukar tycka att sommaren går så väldigt fort när midsommar har passerat, vips så är det slutet av augusti utan att man vet riktigt hur det gick till. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma hem från gymmet. Jag tänkte egentligen följa med men ställde in pga hostan från helvetet som inte riktigt vill försvinna. Istället har jag snott ihop en hallonpaj som nu står och gräddar sig i ugnen. Finns en risk att den är slut när han kommer hem. I så fall skyller jag på Casco ♥

A sky full of stars.

Ikväll har bloggen vaknat till liv igen. Sommaren har äntligen kommit till Uppsala och ingen njuter nog mer än jag. I onsdags började jag mitt nygamla jobb som sköterska på Universitetssjukhuset. Gammalt - eftersom jag ändå har jobbat där som timvikarie sen i höstas. Nytt - eftersom hela sjukhuset har flyttat till nybyggda lokaler. Jag har dessutom börjat på en (för mig) ny avdelning, nämligen intensivvårdsavdelningen. Det är spännande, läskigt och väldigt lärorikt. Från att ha spenderat större delen av arbetsdagen med att rasta och mata djuren är det nu extremt mycket andra saker att prioritera. Jag försöker att suga in all ny kunskap som en svamp och är så jäkla pepp på att bli bättre på mitt jobb! I höst ska jag banne mig vara expert på att lägga permanentkanyler, hoho. 
 
Idag fyller förresten mammis år, grattis ♥ This one's for you: 
 
 
 

RSS 2.0