"Du har lite ölmage, men jag tycker om dig ändå"

Snart bär det av till Stockholm, tjoho! Jag borde packa idag, då jag inte hinner det imorgon. Mitt konto kommer att bli totalt länsat, men det står jag ut med. Snart ska jag ändå börja jobba, och då kommer jag förhoppningsvis tjäna ihop lite nya stålar. Egentligen skulle jag behöva köpa en ny mobil också, då min numera laddar ur sig fyra gånger på dag. Jag beklagar mig verkligen över min mobil och jag ber om ursäkt till alla i min närhet som får stå ut med detta, men den är ett stort irritationsmoment i mitt liv.

Idag var det betygssamtal på estetisk verksamhet, eller elevens val som jag rätt och slätt brukar säga. Varför krångla till det? Jag fick iallafall MVG, och jag är superlycklig. Nu ska jag bara få det i matte B och eng A också. Hoppas hoppas. Får jag inte det är min karriär som veterinär förstörd, det vill jag inte ens tänka up, usch. För övrigt så mår jag ganska konstigt just nu, jag är aldrig hungrig och går runt och mår illa hela tiden. Det är nog eftersom det har varit lite mycket på senaste tiden. Eller för att jag tränar för mycket, i jämförelse med vad jag gjorde förut. Men jag tycker ju att det är så roligt! Aerobics ikväll folks, det är bara att höra av sig om man vill joina!


Nej nu ska jag fortsätta med sysselsättningen har jag hållt på med hela helgen, nämligen att fundera. Hur vet man vad man vill liksom? Puss på er sötnosar

Vi är bortgjorda föralltid

Igår var det Eurovision Song Contest med J, S & S, hemma hos Sissel. Vi åt rabarberpaj och såndär dyr glass, men den var faktiskt jäkligt god! Troget satt vi och kämpade oss igenom 25 låtar, tradiga mellanakter och 43 länder som lämnade röster. Och hur gick det? Vi kom bland de sista. Såklart. Som vanligt. Och vår käre Björn har gjort bort Sverige för evigt. Visst, vi tyckte att han var urgullig och jättekul, men... De andra länderna måste trott att han var typ... full? Jaha, dagens diss är iallafall Eurovision Song Contest. Hur länge ska Sverige orka dra runt cirkusen med massa deltävlingar och grejer, när vi ändå aldrig vinner?

Jaja, om någon timme tänkte jag börja fixa lite med maten, jag ska nämligen laga en mors dag-middag. Var ute och plockade blommor till mami också, har man inte så mkt pengar får man komma på andra sätt att fira. Jag ska ju till Estocolmo på torsdag, så det gäller att spara. Efter middagen (eller det lär väl snarare bli lunch), så ska jag iväg till stallet och leta reda på min häst, för sen ska jag rida med Emma, det blir nog roligt! Sen är det träning, det längtar jag efter. Jag håller på att bli träningsnarkoman, haha. Ikväll blir det förmodligen filmkväll hos Joakim, han hade till och med städat för att jag skulle komma dit. Som tack ska jag ska plåga honom med tjejfilmer, haha.

Snart är det sommarlov förresten! När vi låg och glassade i Almedalen igår så kändes det verkligen som att det var mitt i sommaren, det var jättevarmt! Inte så kul att cykla upp för alla backarna bara, på vägen hem. Men vi fick ju sällskap med vår favvå-Einar, så vi stod ut. (erhm..)

Nu ska jag nog gå och läsa lite i min bok, Modellsommar heter den, den kan jag rekommendera! Ha en bra dag allihopa.




Almedalen idag

image3

Det var mys, och tittar ni på vilken bikini jag hade på mig kan ni ju lista ut vilken snygg bränna jag har nu. Tjoho.

Friskisnörden slår till igen

...för ja, det är precis vad jag har blivit. På varje liten ledig stund smiter jag iväg till Säveskolans gympasal och skuttar runt med alla medelålders. (och faktiskt fler unga än vad man kan tro). Det är så himla roligt! Har köpt ett kort som gäller hela sommaren och i höst, så jag lär väl fortsätta på träna-friskis-minst-fyra-dagar-i-veckan-trenden.

Igår fick jag resultatet på eng-nationella, och gissa vad? Jag fick MVG! Glädjerus säger jag bara. Okej att det var ett MVG minus, men iallafall. Jag och engelska går liksom inte hand i hand direkt. Nu gäller det bara att fixa engelska B också, jag får väl helt enkelt tillbringa hela sommaren tittandes på filmer på engelska, utan text. Jippie.

Schlager-kväll med stallbrundarna imorgon! Det jag ser mest fram emot är Ben&Jerrys (om den nu heter så?) glassen som åtminstonde Joanna och jag ska äta! Det har vi pratat om i flera veckor, haha. Vi var förresten på soaré i onsdags, på Södervärnskolan. Den var väl helt okej, men tjejerna kunde ju ha sjungit lite bättre. Min bror var grym iallafall, så det så. Det var jäkligt hög volym, så jag gick med tinnitus hela dagen igår, det var inte alls roligt faktiskt. Nu är den borta iallafall, och det är en stor lättnad.

Nej, nu får Gill allt ta och ringa snart! Vi ska åka ut till Stenkyrka för att hälsa på Chiwas, det ska bli jättekul. Hoppas han känner igen mig bara. Ciao!

Jag saknar dig så otroligt

image2

PLUT-dag

Vilket ger mig ett tillfälle att uppdatera bloggen. Det är fullt upp i mitt liv nu, jag flänger hit och dit om en annan galning dagarna i ända, men jag har roligt! Dock hamnar skolan lite i skymundan, och det är inte särskilt bra. Det är bara en månad kvar nu, så det är väl bara att stå ut. En månad, tänk va? Sen är det sommarlov, ordet ligger väldigt bra i munnen tycker jag.

Häromdagen var jag på en liten kurs på McDonalds, där jag ska jobba i sommar! Det verkar faktiskt roligt, jag ska få lära mig att stå i kassan, och den första dagen jag jobbar blir den 11 juni! Kom in och köp något då, vetja! Har fått en liten broschyr med saker jag ska lära mig, så det är bara att börja plugga det.

Chiwas åkte igår. Sorligt, men jag vet att han kommer få ett bra liv vid sitt nya hem. Plus att det är ganska skönt att ha en häst mindre att rida varje vecka. Nu har jag vara Cloé, som snart ska gå på bete, och Glimmen som jag just nu delar med Joanna. Hur det blir i sommar får vi se, det beror väl på hur det går med lille Sigges ben. Jag trivs verkligen med mina pållar, det är en sak som är säker. Chiwas och jag fick det bästa slutet vi kunde få på vår karriär, med hinder på 1.10 på träningen i torsdags, och en felfri 70-runda på tävlingen i söndags. Han är den bästa som finns, så är det.

Nu är det nog ändå dags att plugga lite innan jag beger mig ut till los caballos. Pusshaj.

RSS 2.0