Uppsala, here I come!

Färdigjobbad, wooohooo! Gårdagen slutade med en timmes övertid (=mycket pengar, särskilt på en söndag) efter en lugn dag. Alltid ska det köra ihop sig strax innan man ska gå hem. Tåget mot Uppsala går vid halv två och innan dess ska vovvis och jag gå på långpromenad. Sen ska jag packa och pyssla lite här hemma också, jag bor hos min fina gymnasiekompis Lovisa över helgen. Jisses vad skönt det ska bli att komma hem alltså, har längtat hela sommaren ♥

Pretty Little Liars.

Projekt packning och flyttstädning påbörjat, wowowooo! Kändes lite segt när jag insåg hur skitigt det faktiskt blivit trots att jag bara bott i tre månader - att göra allt ifrån att torka köksluckorna till att maskintvätta duschdraperiet tar sin lilla tid. Jag flyttar ut nästa fredag för att då bo hemma hos fina Lovisa i några dagar innan färden bär av mot Uppsala. Jobbar dock imoron-fredag, är i Halmstad lördag-söndag och jobbar måndag-tisdag så de enda dagarna jag har på mig att städa och packa är egentligen onsdag-torsdag i nästa vecka. Därför känns det skönt att börja lite nu och beta av något varje dag, så blir det inte lika jobbigt då. Gårdagens projekt var tvätt (slutade med 6 maskiner totalt...) och dagens var torka ytor i köket. Nu ska jag ta mig en lång promenad med vovvis och sen bädda ner mig i sänden för lite Pretty Little Liars (BESATT AV DEN SERIEN!!!!!!). Gonatt!

Du fattas mig.

Det är så mycket jag saknar och längtar till just nu. Fina Uppsala, med alla mina vänner och min korridor. Jag saknar alla mina saker - det är faktiskt påfrestande att bo möblerat grejer som inte är mina egna. Hemma finnns det alltid något att pyssla med när jag är ledig och rastlös, men det finns det inte på samma sätt här. Jag saknar alla mina kläder och att slippa gå runt i träningskläder för att promenera till jobbet vareviga dag. Jag saknar att klä upp mig och gå ut och dansa eller gå på sittning. Jag saknar min älskade man och jag längtar tills vår resa nästa vecka. Jag saknar min familj och det somriga Gotland som jag knappt hann uppleva i år. Men framförallt saknar jag ledighet, tid att bara ligga i solen och läsa en bok eller att kunna sova bort en hel förmiddag utan att ha dåligt samvete.
 
Samtidigt som jag gillar att vara student så är jag lite trött på att leva på studielån och alltid ha det begränsat på pengafronten. Att behöva jobba hela somrarna för att få in några slantar och plugga hela året tar på krafterna. Den här sommaren kommer jag knappt ens ha mer pengar i slutet än i början, snarare tvärtom. Det är dyrt med dubbla hyror och flytt till ny stad. 
 
Nu vill jag bara att helgen flyger förbi så jag får min veckas ledighet. Det finns nog inget jag behöver mer just nu än varm sand under fötterna, pussar i nacken och en gassande sol som får den fortfarande nästan vinterbleka huden att bli ett minne blott. 
 
Ta mig till kärlek, ta mig till dans
Ge mig nått som tar mig någonstans

RSS 2.0