12/4

Kör ett snabbinlägg här innan jag sticker till träningen, för det var ett tag sen jag skrev här. Eller jag har försökt, men texten bara försvinner och när man har skrivit långt blir man ganska lack när det händer. Nåväl, har haft det bra i Göteborg. Farmor har fyllt 80 år, grattis igen!

Ska kila, träningen börjar visst snart. Ciao!

PS.1. Jag saknar Chiwas
PS.2. Glamor for Glamor med The Ark är helt super! Jag gillar verkligen det bandet och särskilt Ola Salo han är bara så häftig!
PS.3. Shiiit, nu måste jag verkligen sticka!

5/4

PÅSKLOV & RESFEBER! Åker till Göteborg imorgonbitti runt sju. Ska bli riktigt roligt! Vi ska åka förbi Hööks hästsport på vägen, superbra tycker jag! Min plånbok håller inte med... Nåväl, hoppas att det blir några pengar kvar tills vi ska shoppa inne i Göteborg.

Uppkörning och prov idag på moppekursen! Gick nog ganska bra, men jag har insett att svänga inte är min starkaste sida. Provet gick nog bra iallafall, några fel blir det väl alltid, men jag hoppas att jag har klarat det! Längtar till jag får börja köra, det är ju några veckor kvar eftersom massa papper måste skickas hit och dit och pengar ska betalas in. Nåväl, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur?

Nej, nu måste jag gå och duscha och sen fortsätta med packningen. Ska se Planet Earth sen, riktigt intressant program!

Ciao och ha ett bra påsklov!

2/4

Första april igår, blev faktiskt inte skämtad med en endaste gång. (Inte vad jag märkte iallafall...) Dagen var iallafall riktigt lyckad med tävling och allt!

När jag skulle logga in här slog en tanke mig -är det verkligen någon som läser den här bloggen? Om jag bara skriver här för mig själv i min ensamhet blir det nästan lite patetiskt, eftersom jag inte tycker att det är särskilt roande utan mest gör det för att de flesta andra gör det. Så om det nu är någon som läser det här kan ni väl säga det till mig!?

Jaja, moppekurs idag iallafall, helt okej. Lärde oss inte alltför mycket, lite om trafikmärken och rattfylleri. Prov på onsdag och uppkörning på torsdag , det ska nog gå bra får jag hoppas på.

Nu ska jag se ett program om hundar med mammi.

Ciao!

RSS 2.0