I dina ögon

Lovet lider mot sitt slut och här ligger jag och är sjuk. Skulle egentligen jobba idag men det går ju inte. Får se om jag orkar imorgon, hoppas på det! Låg och såg på film hela dagen igår, det var ganska mysigt. Hann med SATC-filmen, Step Up, lite P.S.I.Love.You och lite The Holiday. Gulliga filmer allihopa, även om jag har lite svårt för P.S.I.Love.You. Idag får jag väl fortsätta med mitt filmmaraton och hoppas på att jag blir bättre!

Ser verkligen inte fram emot att skolan börjar på måndag, får ont i magen bara av att tänka på det. Har spanskaprov redan på tisdag som jag inte har pluggat alltför mycket till, känns inte som att man ska behöva plugga när dert är lov. Någon gång måste man faktiskt vara ledig tycker jag! Som tur är ska vi ställa in alla fysiklektioner i veckan utom en nu mellan loven och istället läsa en bok hemma. Väldigt skönt, boken verkar vara riktigt bra! Så blir det ju ett ämne mindre att lägga ner energi och tid på också... På påsklovet ska vi till Göteborg och fira farmor och hälsa på kusinerna, ser verkligen fram emot det! Får bara hoppas att tiden mellan loven går snabbt, det är ju ändå inte så många veckor emellan!

Ha en bra dag allihopa så hörs vi snart igen! Ska försöka skriva lite oftare här i bloggen, blir liksom aldrig av tyckeer jag...


Vi två, det är vår last

Nu är jag trött  men lycklig i hela kroppen. Har varit på Jacobs aerobics och han är så sockersöt som man bara kan bli. I hemlis är jag lite kär i honom. Hihi.

Nu tänker jag fortsätta slappa, som är ungefär allt jag har gjort hittills på lovet. Puss på er!

SPORTLOV!

Först och främst måste jag berätta; jag fick MVG på fysikprovet! Jag klarade det! Det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle göra... Har pluggat varje kväll och varenda ledig stund under dagarna den här veckan, men känns ändå inte riktigt som att jag har greppat det... Men jag fixade det! Är faktiskt riktigt stolt över mig själv, och det händer inte ofta! Har gått runt och varit på helspänn hur länge som helst och har nog lyckats bråka med de flesta jag känner på grund av det, så det är skönt att det äntligen är över,

Sitter i Sion nu och är barnvakt till en gnällig lillebror och en sovande Elin. Kvällen började lite kaotiskt när Gunnel ringde från Hejnum och sa att hennes hästar var på rymmen. Det visade sig att en snäll bonde hade tagit hand om dem och ställt dem i sina boxar. Vi fick åka dit med transporten och köra tillbaka dem små busarna hem till Gunnel igen. Sen åkte vi hem och pappa och Maud åkte för att se Henrik Schyffert som visst är på Wisby Strand ikväll. Själv gick jag ut och mockade, matade och pysslade i stallet. Riktigt mysigt! Har hittat två supersöta katter att gulla med, som egentligen bor i stallet men som jag snor med mig in. Så mysigt att sitta med dem i knäet när man ser TV eller pysslar med något annat, som att blogga. Gosar med Serafina nu, säga vad man vill om namnet men söt är hon.

Nu ska jag njuta av att fysikprovet är över och att det är sportlov! Firade med varm choklad och hallonsemla på Skafferiet tillsammans med Lovisa efter skolan, mysigt var det! Ha en bra kväll allihopa!


"Epidemin fysikprov utrotade en hel NV-klass"

Ja, rubriken talar väl för sig.

Lördag hela veckan

Godmorgon gott folk.

Sitter nu ute i Sion vid min nya dator och leker lite. Ska snart jobba, börjar vid 9 och hade tänkt mig en liten sovmorgon till halv 8, men nej nej. Lilsis skulle iväg och hoppa sin ponny så dom gick upp vid halv 7 och eftersom jag sover på en  madrass i hallen vaknade jag då också och kunde såklart inte somna om. Inte för att jag är någon människa som tycker om att sova länge egentligen, men halv 7 på en lördag känns lite överdrivet tidigt...

Har legat och drömt mardrömmar om jobbet hela natten...Förstår inte varför jag blir så himla nervös av det, jag kan ju det utan och innan och i sömnen till och med. Först drömde jag att hela utbudet hade bytts ut mot husmanskost och att vi skulle stå och sleva upp äcklig korvstroganoff istället för att servera hamburgare. Sen drömde jag att vi hade fått en ny chef och att alla var jättearga på mig för att jag var så dålig. Dessutom var hela stället ommöblerat så att jag inte hittade någonting och bara virrade runt och fick servicetider som var hur långa som helst... Puh, det var inte alls roligt. Hoppas det går bättre än så idag iallafall! 

Ska försöka plugga lite fysik med Lovisa ikväll. Hade matteprov igår som nog gick bra, skönt att ha det avklarat! Men fysikprovet på fredag kommer närmare och närmare. Det känns inte alls bra faktiskt! Jag som brukar kunna greppa det mesta väldigt fort och kunna skriva bra prov utan att plugga det minsta innan kommer nu sitta begravd under fysikböcker hela veckan. Och jag har glömt min bibel (läs formelsamling) i skolan så jag kan inte göra övningsuppgifter och övningsprov och grejer nu i helgen... Life is hard. 

Dags att fixa lite lunch som ska med till jobbet. Ha en bra helg ochh lata er för mig också! Puss puss

En riktig pärla



Felfria i första klassen idag, och jättebra resultat i andra också. Är så stolt över lilla Aslan! <3

Tomorrow I'm going to train.

Så fint sa jag på engelskalektionen igår. Dags att börja vara vaken och tänka efter lite innan man kläcker ur sig något kanske?

Idag är vi lediga, och dagen ska firas med lite plugg! (Jippie...) Ska ner till Almedalsbiblioteket med Li, Annie, Lovisa och kanske Amanda. Förutom fyskiken och matten som ska göras tror jag att det kommer bli kul! För fysik är fortfarande något man inte kan göra annat än att hata... Ska och simma med Joannie senare också!

Igår var vi och åt lunch på Dessan, helt gudomligt gott. Till förrätt fick vi någon röra med rökt lax och till varmrätt paj med fårost, soltorkade tomater och basilika. Godare paj har jag aldrig ätit! Var duktiga och hoppade över efterrätten, ska försöka inte äta några sötsaker fram till min födelsedag den 12. Vi kan ju se hur det går...

Time for breakfast, skriver kanske lite senare idag också! Puss och hej, njut av ledigheten sötnosar.

Min älskling har ett hjärta av snö

God måndagförmiddag på er allihopa.

Jag har sovmorgon som alla andra måndagar och det är så härligt. En annan sak som är härlig är att det är aerobics med Jacob ikväll! Jag har sett fram emot det... ungefär ända sen klockan 9 förra måndagen då hans pass slutade. Undrar hur många människor det finns som ser fram emot måndagar egentligen? Förmodligen inte fler än jag.

Igår var jag jätteduktig och kammade min hund, städade rummet och pluggade lite. Allt stod på min att-göra-lista men trodde faktiskt inte att jag skulle orka ta tag i det. Var på friskis också, där en riktigt obehaglig grej hände. Men det gick bra iallafall, verkar det som. Sån tur!

Nu ska jag fixa iordning mig lite innan jag ska till skolan. Ha en bra dag, pusss.

RSS 2.0