Gårdakvarnar och skit.

Livet förändras var jag än går
och det kommer kanske inte alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan klarar av att slå
 
Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär när jag går med dig ♥
 



 
 

Kära fina söta mamma.

 

Augusti coming up.

Tiden bara rinner iväg, snart är det augusti och jag undrar var juli tog vägen egentligen? Jag är inne på jobbvecka sex av nio nu. Idag är jag ledig, sedan väntar två dagar jobb innan en ledig helg. Mamma åkte härifrån igår efter att ha varit här i en vecka, så nu är det tomt här! Tur att det händer massa roliga grejer framöver i alla fall, så jag har något att se fram emot. I helgen kommer Jonas, i nästa vecka får jag besök av min granne Hultan från Uppsala och den sjunde augusti åker jag till Mallorca tillsammans med min man. Det ska bli så himla skönt att komma bort lite!
 
Dags att springa ner till tvättstugan, so long!

Satan i gatan.

Livet i Göteborg rullar på! Nu har jag snart jobbat klart vecka fyra av nio (skulle egentligen jobba tio veckor men av någon anledning har jag en vecka ledigt mitt i augusti, SCORE), tiden går snabbt alltså. Förutom att jobba tränar jag lite och pysslar här hemma. Mannen var här och hälsade på de två första helgerna och helgen som var spenderade jag i Halmstad. Vi var på Gyllene tider-konsert, solade på stranden och var på grillfest med Jonas barndomsgäng. Det var mysigt, glömde bort jobblivet för ett tag och hade verkligen en minisemester. Blev dock extremt tomt att komma hem till lägenheten igen. Tur att jag har Casco, annars skulle det inte vara så roligt här i Göteborg. Nu ska jag släcka lampan och sova, upp fem imorgon som vanligt. Godnatt!

Reese?

 
La upp den här bilden som profilbild och fick återigen en kommentar om att jag liknar Reese Witherspoon. Det är säkert fem personer som oberoende av varandra har sagt det under det senaste året. Jag tar det som en komplimang såklart - hon är jättesöt. Men om det verkligen stämmer att vi är lika vet jag inte riktigt...
 

RSS 2.0