Full fart

Fyra skoltimmar, en solariesolning, 1½ timme på gym, ett par leggins och en kjol från Indiska och tre ridna hästar senare sitter jag här. Och är helt sjukt galet trött. Det är nog dags att hoppa i säng nu, så det ska jag ta och göra. Hoppas ni  har haft en bra fredagkväll! Puss&godnatt

En liten hälsning från en skogsmulle.

Idag har NV07a & NV07b varit ute och njutit av naturen och av sina vänner vid Stenkusten mellan Ar och Bläse. Oj vad roligt vi hade i regnet och blåsten. Känslan av blöta regnkläder mot huden är helt underbar, särskilt om det liksom har börjat läcka in lite så man riktigt känner vätan. Den piskande vinden i ansiktet och väskan innehållande lika mycket packning som man själv väger förhöjer bara stämningen ytterligare. Vilken härlig dag vi har haft. (Tur att stormkök är en av de bästa uppfinningarna som finns och att vi hade med oss ett sådant. Ännu mer tur att vi lagade en god böngryta som gjorde att vi överhuvud taget överlevde. Nu ska jag och min arga sida gå och lägga oss, godnatt)

Stormen tar fart över frosten igen

Du får om du vill, det blir trångt för min soffa är smal
men den rymmer en dans
Svart eller vitt tycks ha somnat i fåror och skal
men det rör dig nånstans
På kärlelens vis blir det lätt en kliché
och fåfängan söker en segertrofé
Med löften som stag faller allting omkull
Så för din, och för min, men inte för kärleks skull
kom och utmana mig i natt

Om du finns, om du kan, om du vill komma hit
kom hit, kom hit, och slunga mig rätt in i smeten
Jag faller med flit

Samson

Sitter hemme hos Joannie med Sissan och myser, mycket mysigt men vi är helt trötta. J+S har halvsomnat i sängen, men jag vaknade och gick och satte mig här. Det här är kvalitetstid det. I like it.

Downfall

Vi skulle aldrig ha gått ut genom dörren i onsdagskväll.

Lovesong

Godkväll!
Längesen jag skrev i min lilla blogg nu. Förra veckan var blod, svett och tårar, men nu är jag nog tillbaka på banan igen. Alla nationella prov utom ett är avklarade, och vi har bara ett vanligt prov kvar också. Det är i och för sig i fysik, inte det roligaste. Idag drog vi igång ett samarbete mellan engelska ochh matte, vi ska göra ett djupare arbete om ett matematiskt problem och redovisa det inför klassen. På engelska, kan tilläggas. Vi kom snabbt fram till att vi ville leka lite med epidemier och hur de sprider sig. Undrar vad man kan sätta för diagnos på det syndromet, att vilja gröta ner sig i sjukdom och elände. Vi bestämde till och med att vi ville att de som varit sjuka inte skulle bli friska och immuna utan dö istället. Hu, vi är hemska människor.  

Imorgon är det sista Sävepartajet förresten, det kommer bli helkalas. Askalas. Förfestandet och var det befinner sig någonstans är fortfarande lite luddigt, men jag vet att det kommer ordna sig på något vänster. Det ska bli världens bästa kväll, jag är riktigt danssugen. Hoppas bara att min klänning hinner komma med posten innan så att jag kan ha den. Och att den passar. Då är kvällen totalt fullbordad!

En liten depression

Mitt liv just nu stavas N-A-T-I-O-N-E-L-L-A P-R-O-V, H-A-L-S-O-N-T, M-Ö-T-E-N och J-O-B-B. Möt mig i månadsskiftet maj-juni, då kommer livet vara underbart. Tills dess (eller iallafall tills om någon dag när jag uppdaterar igen), puss och hej på er!

Underbarn

Min femåriga lillebror har startat upp en affärsverksamhet. Han har börjat sälja gräslök. Han plockar ett strå och försöker sedan sälja det till diverse familjemedlemmar för 10 kronor. UF-verksamhet i högsta grad. Jag tror att han är något stort på spåren.

Best of you

Jag har ont i ögonen. Väldigt mycket. Först sminka sig med mascara som man inte tål, sen gråta en hel flod och sen cykla och stå och kolla på tävlingar i världens blåst. Inte så bra gjort kanske. Resten av dagen ska jag gömma mig bakom solglasögon. Blä.

Till en ängel

Jag lever
och du lever inom mig
Jag ser dig
när jag blundar
Jag ber dig
vill du vaka över mig
och välsigna varje steg jag tar

Gunnel Lawergren, vila i frid. 

En liten lista

Hur många gånger har du varit kär? Riktigt kär har jag aldrig varit, men var på väg att bli det en gång.

Favoritgodis: Allt som innehåller choklad. Om Ben&Jerry's räknas är det favoriten!

Coolaste stad du har besökt: LONDRES

Action eller Skräck? Jag har en liten hatkärlek till skräck, så det får bli det.

Vill bli när du var liten: Balettdansös

När fick du din första kyss: Det tänker jag inte avslöja, men det var med en väldigt gullig pojk.

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Lillgammal flicka med gräslig klädstil.

Vad är du beroende av? Friskis&Svettis, choklad, mobiltelefon, iPod... Listan kan göras lång.

Dagens roligaste händelse: Finns nog ingen rolig händelse idag... Såg My Sweet Sixteen, ganska kul.

Dagens tråkigaste händelse: Feber...

Dagens humör: Uttråkad. Vafan, jag har kollat på MTV i fem timmar...

Vilka tv-program följer du? Andra Avenyn som har slutat. Annars Babben&Co typ!

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är bra på att ta ansvar och alltid presterar bra!

Vad gillar du minst? Att jag äter för mkt sötsaker och att jag är lite lat ibland.

Vad är det roligaste du vet? Hoppa med pållar tycker jag mycket om. Och köpa kläder.... Och pussas!

Har du något motto? Försök att se allt positivt!

Hemlig hobby? Har jag det? Hmm...Aerobics? Men det är ju inte hemligt...

Något vi inte vet om dig? Jag höll på med dans och teater när jag var yngre.

Vad ångrar du? Att jag inte gjorde vissa saker annorlunda i somras.

Vad önskar du? Att vi kommer iväg till Spanien i sommar!

Vad klarar du inte dig utan? Sissel, mamma, mobilen.

Vad gör du helst en vardag? Går på Jacobs pass, vad annars? 

Vad gör du helst en lördagskväll? Ser film med fina vänner eller går på partaj

Vad har du mest av i din garderob? T-shirtar och linnen... Säkert 30-40 stycken.

Drömjobb? Veterinär! Eller ridande polis.



"Kolla, en tant. Usch!!"

Jag har nog aldrig varit såhär trött tror jag... Har förmodligen feber också. Blä. Men gårdagskvällen var riktigt rolig. Vi skippade kalkbrottet och stannade här hemma. Hugo kom hit och vi grillade räkor, soyakorv och majskolvar. Kan inte säga att det var jättegott precis, haha! Sen kom Anton med sin gitarr och vi sjöng och myste ute på vår terrass. Sen blev det för kallt, och då gick vi in och såg massa filmer. Till halv 4 ungefär... Hugo gick upp och däckade på Sissels madrass någon timme tidigare, han orkade inte cykla hem mitt i natten. Vi andra var uppe en stund till och sen slocknade vi också. Anton tog min moppe hem till sig och sov, och kom tillbaka imorse för att äta frukost med oss. Sissel den stackaren var tvungen att gå upp klockan 7 medan Hugge och jag sov till 10. Hon skulle till stallet och forda nämligen. När hon kom tillbaka gjorde vi pannkakor, stekte ägg och tinade bröd som vi mumsade på. Sen hamnade vi på min gräsmatta i flera timmar. Resultatet av det kan ses på fejjan, jag är inte så haj på länkar i bloggen så ni får gå in på Hugos och kika på "Solstingspsykos".

Nu ska jag svimma lite på soffan och se repris av Babben&co. Puss! 

Myskväll

Sissel och jag har varit duktiga idag, för vi har städat i massor av timmar! Dammsugit upp mängder av äckliga flugor, skakat filtar och bäddat sängar. Nu är det nästan färdigfixat till vår myskväll vi ska ha! Hoppas att så många som möjligt kan komma nu när vi har gjort iordning så fint. Vi hann med att ligga och slappa på en madrass i solen också, det var fint. Hoppades såklart på lite färg, men nej, är lika vit som vanligt. 

Sitter just nu och väntar på Siss som ska komma hit, så att vi kan grilla. Hugo och Anton kommer också sen, chill ska det bli. Jag har bunkrat upp med massor av filtar på altanen och i hamocken, så det blir nog mycket mysigt skulle jag tro. Känner bara att jag förmodligen kommer att somna, har varit lite för mycket sena kvällar och för lite sömn på senaste tiden... Usch. Hoppas ni får en fin kväll, det ska jag ha!



RSS 2.0