Glad midsommar.

Det här med midsommar alltså... Jag tycker det är lite överskattat. Det är alltid dåligt väder och blir aldrig riktigt så roligt som man tänkt sig. Så igår när jobbet ringde och frågade om jag vill hoppa in lite senare så svarade jag ja. Det ska bli rätt kul att jobba lite natt igen, var längesen sist. Frågan är om det kommer hänga någon på McDonalds ikväll, alla firar väl på landet och de få som är kvar i stan vill nog inte ge sig ut i regnet. Vi får se hur det blir.
 
Nedräkning pågår förresten, nu är det bara två dagar kvar tills jag tar båten och sedan tåg vidare till Norrköping! Ska hälsa på Amanda lite, och på tisdagen beger vi oss till Borlänge för att hänga på Peace&Love resten av veckan. Längtar!

Little talks.

Nu är jag trött på att vara sjuk! Febern vill inte riktigt gå över, även om den har sjunkit lite. Imorgon ska jag jobba, så då måste jag helt enkelt vara frisk. Men, men, man ska inte klaga. Spendera dagarna på soffan tittandes på dåliga serier kan ju också vara trevligt...

Nostalgi.

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har varit kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta, man har bråttom dit
Sen är man där

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

Lars Winnerbäck - Där elden falnar men fortfarande glöder

Dunkla rum.

Dagen spederas i soffan... Jag har lyckats bli matförgiftad eller något, mår kasst i alla fall. Typiskt eftersom jag egentligen skulle ha jobbat idag. När jag vaknade imorse trodde jag att jag skulle kunna pallra mig iväg ändå, men när jag stod ute vid cykeln kände jag mig svimfärdig och fick ringa och sjukanmäla mig. Att sjukanmäla mig är verkligen bland de värsta sakerna jag vet, men det är bättre att jag ligger här än att jag är på jobbet och mår dåligt.
Annars då? Har nu varit på ön i lite mer än en vecka och börjar vänja mig. Saknar dock Uppis väldigt mycket och längtar till hösten. Tänk att vi i Veterator blir treor då, det känns galet stort. Jag vet bara hur stora jag tyckte att treorna var när jag började ettan... Tiden går så snabbt så det är nästan lite skrämmande.
Nu ska jag återgå till TV-tittandet och hoppas på att magvärken släpper snart...

I'm alive.

Har sommarlov och gör en massa trevliga grejer! Har till exempel varit i Barcelona, klappat föl, målat tavlor och umgåtts med fina människor. Livet är bra fint ibland.

RSS 2.0