One year.

Imorn får jag finbesök från Gotland, mammi och lillebrur kommer hit. Myspys! De stannar till tisdag så fram till dess ska jag underhålla dem... Vi får se vad vi hittar på, en sväng på stan blir det säkert i alla fall. För övrigt är Gotlandsbesök mycket välkommet! Bara att ta en sväng förbi Uppsala om man är på Stockholmsbesök till exempel.
En annan bra sak med imorn är att studiemedlet kommer. Tjoho!
Hittade en gammal söt bild på Julle, Sissan och mig.

Teo.

Vissa dagar saknar jag den här lilla nissen.

Sju synder.

Första mötet med PR-utskottet idag! Alla verkar snälla och gulliga sånt så det blir nog bra. Har fått med en katalog hem med kläder och annat som jag ska kolla på. Vill ta fram massor av grejer... Nya mjukisbyxor, hundkoppel, hundhalsband, grimmor, ridstrumpor, t-shirts, nya mössor, ryggsäckar... Tusentals ideér! Bara att börja leta lämpliga produkter!
Det enda som inte var kul med mötet var att jag åt kladdkaka fast jag inte skulle. Den var god men jag håller på att gå upp 400 kilo. Minst. Herregud, hur ska detta sluta...

Från kylan in i värmen.

Idag har jag träffat jättefina vovvisar. Tycker att dem ska kunna bo hos mig i höst, hoppashoppas det går att lösa. Annars blir jag ledsen... Varför ställde jag mig inte i kön till Ultunas studentbostäder tidigare för?

Simon Neil.

INTERNET ÄR TILLBAKA I STUGAN! Detta har jag firat genom att kolla på missade program i tre timmar. Hallelujah.
Jag kan även tillkännage att ska jag nån gång gifta mig ska det vara med Simon Neil. Grrrr.
Bild hittad här.

Internetlös.

Om ni undrar varför uppdateringen är så låg är det för att mitt mobila bredband är spårlöst försvunnet. Jag är alltså utan internet när jag är hemma. Jättekult.

B-day igår.

Nu är jag sjukt gammal, 19... Herregud. Snart gamla tanten ju.

AH TRÅÅÅKIIIGT!!!

Att sitta på Cityterminalen är tråkigt. Särskilt när man åker hit i god tid eftersom man misstänker att tåget är sent när det inte är det. Det blir liksom ganska mycket sitta-på-en-bänk-och-vänta då. Tog en liten sväng på stan nyss, köpte inget (vad har hänt, är jag sjuk?!?!) men det var skönt att slippa sitta här och hänga. Om en halvtimme går bussen i alla fall, borde nog gå bort och hitta rätt gate snart... Vi hörs imorgon. Puss! ♥

P-p-peeace -10

Mando Diao

Mirror.

Ha det så kult imorgon när du ska gå i skolan 8.15-16, ta dig till Stockholm i snökaoset och åka båt i 18 m/s blåst Karolina. Lycka till.

Myrorna.

Imorgonkväll beger jag mig mot ön! Tänkte spendera fredagen med Joanna och Sissel, men även försöka hinna med att gå lite i några Second Hand-affärer. Myrorna hemma är bäst! Faktiskt den bästa Second Hand-affären jag har varit i, i alla fall om man ser till priserna. Jag är helt inne på vår- och sommarkläder nu, och ska därför leta upp ett par höga, slitna jeansshorts alternativt ett par jeans som går att klippa av. Har massa nitar som ligger här och skräpar som jag tänkte sätta på dem. Vill även ha en stor, luftigt stickad kofta att ha när det blir lite varmare. Har kollat lite på Rebecca & Fiona på svtplay, jag inspireras jättemycket av deras klädstilar. Mycket Second Hand, och kläder som de har klippt/sytt/fixat med. Precis så som jag brukar göra! Har dock inte blivit så mycket sen jag flyttade hit, Myrorna har blivit totalt utkonkurrerade av kära Weekday. Det ska det bli ändring på nu!

Get some.

Kul grejer som händer framöver:
  • dansa fuego imorn. Tyvärr inte Robert-i-mitt-♥ som håller passet men ändå
  • fylla 19 på lördag
  • vara på ön i helgen och träffa la familia & vänner
  • åka till hufvudstaden nästa helg & träffa kusin Annie
  • träffa två fina vovvisar om nån vecka
  • få besök av mami & lillebrur i slutet av februari
  • åka till Londres i april (förmodligen)
  • åka till peeeeeace i sommar. Bandsläpp idag, Mando Diao kommer. Yääääs!

Another day.

There's only us
There's only this
Forget regret
Or life is yours to miss
No other road
No other way
No day but today

[Har som bekant blivit lite besatt av Rent-musikalen. Här kan ni se klippet där den här fina låten är med. Roger har precis träffat Mimi, som är knarkare och som är prostituerad. Han gillar henne men vågar inte riktigt träffa henne, eftersom han inte vågat träffa någon sen han fick reda på att han har aids. Typ så]

Tyttebaersyltetoj

Efter skolan åkte tigern och jag på utflykt till IKEA. Det är vårt bästa ställe! Vi fikade med choklad och chokladboll, och pluggade. Tog en sväng inne i varuhuset med, hittade bland annat ett tyg för 2 kronor (!!) som var jättefint. Måste klura lite på vad jag ska göra med det. Att shoppa på IKEA är bra för ekonomin, slutsumman blev 37 kronor. Gilla gilla.
När jag kom hem kände jag mig tjock efter allt fikande, så jag tog en springtur. Kände att jag var i toppform när jag sprang en kilometer i nedförsbacke, men dem tankarna försvann snabbt när jag skulle upp igen... Kom hem tillslut, tog en dusch och fixade middag. Havregrynsgröt med lingonsylt (om nån undrar vad rubriken betyder så är det lingonsylt på norska eller danska, tyckte det lät gulligt), apelsin och riskaka med sallad, för att balansera upp allt socker med lite nyttigheter.
Nu ska jag skriva om hur placenta (moderkaka) ser ut histologiskt. Ojojoj vad kul det ska bli. Puss! ♥

Seasons of love.

Ibland börjar jag fundera på var jag hade varit i livet om jag inte kommit in på veterinärprogrammet. Jag är lycklig här i Uppsala, jag läser ett program i världsklass och har helt underbara människor omkring mig. Ändå vandrar tankarna iväg ibland... Det finns så mycket jag vill göra. Det låter kanske löjligt att säga så nu, jag har ju inte ens fyllt 19. Jag är bara rädd att jag inte kommer göra allt det jag vill göra när mina fem och ett halvt år här är slut. Jag vill bo i en mysig lägenhet i Notting Hill i London, jag vill resa i Sydamerika och jag vill gå på massor av konserter. Jag vill åka på road trip i USA och jag vill sova under bar himmel i Afrika. Jag vill skaffa hundar, bo på bondgård och ha hästuppfödning. Och såklart, såklart så vill jag bli världens bästa veterinär.
Jag har så svårt att leva i nuet. Kan aldrig uppskatta något jag har här och nu, utan tänker alltid framåt. Hur bra jag än har det kan det alltid bli bättre. Vad jag än hinner med kunde jag alltid hunnit lite till. Och hur bra min utbildning än är kan jag inte låta bli att undra hur livet hade varit, och var i världen jag hade befunnit mig, om jag inte hade varit där jag är idag.

I'll cover you.

Live in my house
I'll be your shelter
Just pay me back
with one thousand kisses
Be my lover
and I'll cover you

Rent.

Jag har nu gråtit en ocean till filmen Rent. Så himla sorglig och bra! Alla sjöng så fint, rätt in i hjärtat. Jag älskar musikaler!

Boys don't cry.

Tigris skulle på hoppkurs igår, och jag följde med och var lasthjälp. Det var mysigt att klappa pålle och kolla hopplektion. Länge sen sist! Dock var det lika kallt som vanligt att sitta på läktaren i ett ridhus mitt i vintern. Installera rumpvärmare på alla ridhusläktare, tack. Man förfryser. Dem var i alla fall så duktiga så, roligt att se!
Solen skiner ute och det känns nästan som vår. Igår tog jag en lång promenad ner till sjön och hittade massor av mysiga bryggor och ställen att ha picknick på.
Picknick med grillning på en brygga i Sandviken förra sommaren.

Ulrik Munther.

Råkade på den här lilla killen på Spotify, och fastnade direkt för hans röst. Vad jag har förstått är han född -94 (syns på utseendet, men rösten är grym). Den grabben om några år alltså...

Bring it back.

Äntligen, äntligen fredag! Kom hem för en liten stund sen och ska bädda, dammsuga och städa badrummet innan bussen går in till stan igen om en timme. Då blir det fuego tillsammans med Victoria och Lisa! Kalas, men det bästa av allt är.... JAG SKA KÖPA GODIS! Har varit sugen hela veckan, och nu äntligen är det dags.

BRÅTTOOOOOM!

Tigern och jag ska på föreningsmöte på kåren idag. Kanske att vi ska bli ledarmöter (heter det så i plural?) i PR-skrubben, vi får se. Dom säljer olika grejer till alla som går på veterinär, och jag som gillar grejer kommer nog gilla det. Sen ska vi i alla fall spela badminton. Kuuuul! Måste rusa. Puss!

Jag kommer, ska bara ta en promenad med min elefant först.

"Testikeln omges av flera lager med hinnor och är placerad utanför bukhålan hos de flesta husdjuren (ej hos elefant)." Utdrag ur dissektionshandlingen för imorgon.
Jag kanske har missat nått, men när blev elefant ett husdjur?

Here comes the sun.

Matlagning och soffhäng hemma hos Lisa idag, myspys! Vi har inte setts på länge, trots att vi bor i samma stad räcker inte riktigt tiden till... Hon kanske ska följa med på fuegon på fredag med, vilket betyder att vi kommer ses två gånger på en vecka. Rekord!
Jag åkte hem för att plugga, men har nu landat i sängen och känner att jag inte kommer komma härifrån... Borde fixa matlåda tills imorgon, men orkar inte! Ska nog sno ihop en sallad och sen gå och sova. Vi börjar 8.15 imorgon. Rädda mig, någon.

Sweet dreams.

Vaknade av att det lät som att någon skottade utanför mitt fönster, men när jag gick upp för att kolla var det ingen där. Håller jag på att bli galen?

Blackout.

Sitter och kollar lite videoklipp på när tjejerna som var danslärare i klasserna vi gått på dansar. Hon som var lärare idag kan ni se här. Sjukt snygg tjej!
En av tjejerna som ledde passet igår kan ni se här och den andra här. Tror tjej nummer två är svensk dancehall queen. Vad hade man inte gjort för att kunna dansa som nån av dem här brudarna...

To be alone with you.

Har man köpt veckokort på dansskolan så har man. Ikväll blir det dancehall ragga (stavas inte så, ska in nått e nånstans med men vet inte var. Uttalas ragga i alla fall vad jag har förstått). Ska möta upp fadder Sofia och Lina inne i stan om en timme, hemma och käkar lite middag nu. Det fick bli nudlar idag, har inte ätit det nån gång den här terminen. Förra året åt jag det rätt ofta, men nu har jag tröttnat. Lagad mat är godare. Nu när jag ska komma i form (!!!) måste jag tänka lite mer på vad jag äter, och nudlar är ju inte det nyttigaste man kan stoppa i sig. Kompletterar med lite frukt för att få mer än noll i vitaminintag.
Måste byta om och springa till bussen! Tjohej! ♥

RSS 2.0