På tomhetens botten står vi på toppen.

Saker som har hänt idag:
  • Jag gick upp klockan halv 8 och gick till gymmet innan skolan                                         (paus för beundran och applåder). Sprang lite på crosstrainern och pumpade lite muskler. Bra start på dagen.
  • Jag har gått på två totalt värdelösa föreläsningar. Eller, de var säkert intressanta och så, men jag har inte tid med sånt som bara är intressant. Jag behöver lägga tid på att fatta allt som står i målbeskrivningen för kursen istället...
  • Casco och jag har gått långpromenad i spöregn. Jag hade tunna strumpbyxor på mig, för alla mina kläder är huller om buller nu när jag har plockat ur rummet och jag orkade inte leta reda på byxor. Mmm vad mysigt det var.
  • Det har varit föreningsmöte på kåren och Victoria och jag gick dit bara för att äta mat. Man får nämligen soppa och världens godaste bröd efter mötena och kylskåpet ekar sådär lagom tomt såhär innan hemresa, så det passade perfekt! Jag kan gå på nästan vilket möte som helst, det spelar ingen roll hur tråkigt det är, bara det är gratis mat efteråt. Maten blir liksom alltid lite godare när den är gratis.
  • Jag har blivit blåhårig igen. Det bleks fort som attan, trots att det var blåare än blåast efter färgningen förra måndagen hade färgen nästan gått ur helt innan vi färgade om idag.
  • Mitt rum har blivit totalt urplockat. Igår hade jag ändå lite grejer kvar, men nu ekar det tomt här inne. Det enda som finns kvar är en säng, först tänkte jag ta ut den med men sen insåg jag att jag skulle få sova på golvet i så fall, så jag får flytta den imorgon istället. Jag längtar redan tillbaka till Uppsala fast jag inte ens har hunnit åka härifrån än, för jag vill se hur fint mitt rum kommer se ut när det har fått nytt golv. Jag känner på mig att det kommer bli toppensupermegafint.
  • En sak som inte har hänt än är att jag ska rensa kylen på det lilla som finns kvar. Sen ska jag gå ut med vovven, och sen är det sovdags. Gonatt ♥

Something to die for.

Lite dålig uppdatering här, men det känns verkligen inte som att det händer något roligt i mitt liv som jag kan skriva om. Allt rullar på som vanligt med skola, hundpromenader, möten och annat småfix. Idag har Josefine och jag flyttat ut alla möbler utom sängen ur mitt rum, eftersom jag ska få nytt golv här! Det ska förhoppningsvis läggas i nästa vecka när jag är hemma på ön. Jag åker dit på fredag, när vi får påsklov. Så nu är det riktigt tomt här, känns lite konstigt... Casco är också bekymrad, för hans soffa har försvunnit.
Vi har nyss börjat en kurs som heter Populationsmedicin. Den verkar innehålla lite allt möjligt, men just nu läser vi epidemiologi och statistik. Intressant, men lite klurigt! Det känns mest som att föreläsarna kastar massa formler och sannolikheter på oss och att vi förväntas ta in allt på en gång. Det är dock lite svårt, i alla fall för mig. Det är rätt lätt bara allt faller på plats, men det ska göra det också... Idag pratade vi till exempel om konfidensintervall och hypotesprövningar. Man hör ju på namnen att det är krångliga grejer alltså! Har beställt en kursbok som förhoppningsvis kommer på lovet, så då kanske det går lite lättare. Jag tvekar på att jag, som inte alls är intresserad utav forskning, kommer ha användning för det här i framtiden... Men vem vet, jag kanske ändrar bana helt och hittar nått spännande projekt att grotta ner mig i som kräver att jag är ett geni på att räkna ut medelvärden och sannolikheter...
Nu blir det hundpromenix och sedan är det sovdags. Natti natti!

Mash Up International.

Igår var vi på Norrlands och lyssnade på dom här sötnosarna. De hade glasögon med lampor, fina fjädermasker och bra musik. Tur att de kommer till Peace i sommar, så att vi får se dem igen!
Bild.

Hotter than fire


Ikväll intar vi Norrlands!! Tur att vi har vuxit upp sen den här bilden togs.. Puss karolina!
/Ebbsilonnnn

Lookbook.

Jag har inte så mycket roligt att skriva idag heller, så jag bjuder istället på lite bilder på fina outfits från lookbook.

Barcelona.

Den här veckan har gått så himla snabbt, vi började i onsdags och nu är det redan fredag igen. Jag klagar dock inte, ledighet är skönt! Jag har egentligen inte så mycket att berätta så jag bjuder på lite Barcelonabilder istället. Förhoppningsvis blir det en resa dit i sommar, istället för Paris-resan!

Solsken.


Blue, baby.

Äntligen blå igen, tjoho!

Timbuktu - Fallskärm.

Du renoverade min syn, du gav mig nya penslar
Knuffa mig in i nuet, fast jag bad att få vänta
Du sa att tiden fattas, för hur jag levat nyss
Du målade mig en karta, markerad med ett kryss

Där är en sjöjungfru, här är ett odjur
Där blommar fyrklöver, här växer otur
Du är känslosvall, jag är känslokall
Du förändrar allt




Så ska det låta.

Idag har jag tagit igen sånt jag inte har hunnit under tentaperioden, det vill säga tränat, gått långpromenad, duschat vovvis, städat, tvättat och lagat matlådor. Duscha Casco visade ju sig vara ett projekt i sig. Duscha Sippan hemma är smidigt, hon är så liten att man bara kan lyfta upp henne och sätta ner henne där man vill ha henne... Så funkar det inte riktigt med 24 kilo Casco. X antal minuter i badrummet resulterade i alla fall i en ren hund, en genomblöt matte och massor, massor och åter massor av päls på både väggar och golv. Efter lite skurande är även badrummet rent, och jag har kollapsat framför "Så ska det låta". Lite ensamt men trevligt ändå.

Värmlandstjejor.


Here we go again.

With your mixed signals
and my second thoughts.

Yesterday.

Halvsunkig tjej på väg till affären med Ebbis och Casco under en pluggpaus. Bra dag!

Tankar just nu.

  • Det känns som att det var år och dar sen jag bloggade.
  • Jag saknar mitt blåa hår, måste färga om när jag har massa tid över (= fredag eftermiddag).
  • Casco måste duscha för han blir helt dammig när det är så lerigt och grusigt ute. Alltså en sak till att fixa när jag har massa tid över.
  • Kladdkaka och fruktsallad ♥
  • Man borde inte fundera så mycket för man kommer ändå inte fram till något.
  • Tentaplugga blir ännu tråkigare när det är fint väder, som det av någon anledning alltid är när det är tentatider.
  • Casco ♥
  • Nu: promenad.

Pang på, och tack för kaffet.

Mitt i en kväll av ledsamhet och elände tog jag fram min sångbok (= bok som man har med sig på sittningar och som de som är på sittningen skriver i) och började läsa. Helt plötsligt satt jag med ett leende på läpparna och tänkte på alla roliga minnen jag har och vilka fina människor jag har runt mig. Ni är otroliga, tack för att ni finns ♥

Skinny love.

Såhär ser jag ut idag, när jag sitter i soffan och gör allt jag kan för att slippa plugga.

Samma gamla skiva spelas.

Onsdag-fredag spenderade jag i Stockholm med mami. Vi har gått på musikal (Dirty Dancing, se den om ni får chansen!), gått i affärer och ätit god mat. Det blev väldigt mycket shopping för oss båda, det måste vara något genetiskt det där med att gilla att köpa saker...  I fredags följde hon med tillbaka hit till Uppsala, och var här till och med imorse. Det har varit så himla mysigt! Nu är det tomt här, så snart ska jag åka in till Ebba för lite sällskap och förhoppningsvis plugg. Vi har inte setts på massor av dagar, så om jag känner oss rätt kommer det mest bli massa prat och inte så mycket plugg... Det blir trevligare så.
Dags att knata till bussen!

RSS 2.0