Projektredovisning

Festen var helt okej, men byt DJ Hamnplan säger jag! Samma musik jämt, och inte är den bra heller.
Idag hade vi projektredovisning, det kändes grymt faktiskt! Och nu är det fredageftermiddag = helg. YES!

Treafest!

NU KÖR VI!!!!!

HELLO GORGEOUS!


Duktig pålle!

Igår var det som sagt tävling. I omhoppningen var det något som kallas idealtid, det vill säga en tid som man ska komma så nära som möjligt. Det roliga var att förra gången vi var med och hoppade när det var idealtid så gick det alldeles för fort! Tiden låg på 42 sekunder och vi red på typ 34... Den här gången tänkte jag alltså rida saktare, eftersom tiden var 42 sekunder den här gången med. När vi hoppat klart och blivit felfria hörde jag att sa speakern att vi hade  tiden 53 sekunden. Då blev jag lite sur för att jag hållit nere tempot så mycket och gick därifrån bort till transporten för att ge prinsen vatten. När dem senare ropade upp till prisutdelningen visade det sig att vi visst hade tiden 43 sekunder, inte 53! Så det blev en fin rosett och en femteplats, en ljusstake fick vi också. Lägger upp lite bilder från tävlingen när jag fått dem av pappa!
Nu, plugg. Puss!

Tävling!

Godkväll!
Nu har jag varit ute och pussat lite på Teo (och ridit och borstat och putsat och grejat lite med för den delen). Imorgon ska vi in och hoppa hinder i ridhuset. Det kommer nog gå tipptopp, det gjorde det förra gången och prinsen är bäst så det blir nog så den här gången med! Annars har det inte hänt så mycket spännande... Jobbade igår och idag. Har ätit sushi, mmm. Ikväll har jag köpt naturgodis att mumsa på, för idag är det lördag = godisdag. Jag gillar lördagar. Och jag har inget vettigt att skriva här. Därför säger jag puss och hej, önska mig lycka till på tävlingen imorgon!

Tid är pengar.

Hej gullungar.
Imorgon är det fredag, WOHO! Som jag har längtat. Jag ska tävla den lille pållen på söndag, det blir roligt. Lite jobb ska också hinnas med, och lite plugg. När jag cyklade hem från Friskis idag funderade jag över hur jag får tiden att räcka till egentligen. Jag går NV i trean med allt var det innebär (långa dagar, mycket plugg...), jobbar på McDonald's, ibland upp till 25% av en vanlig heltid vilket blir cirka en till tre dagar i veckan, "jobbar" som ridlärare en kväll i veckan, rider tre ibland fyra dagar i veckan, försöker träna minst två dagar i veckan men helst tre eller fyra och syr klänningar som jag säljer. Utöver det försöker jag träffa min familj och mina vänner ibland. Jag blir själv förvånad när jag inser att jag lyckas trycka in allt det där på dem timmar som finns på dygnen. Dem är ju trots allt bara 24. Om jag riktigt riktigt försöker kanske jag lyckas klämma in två eller kanske till och mer tre timmar till på varje dygn. Vad skönt det hade varit!

Personalfest

Tja, jag vet ju inte hur roligt du har med dina arbetskamrater... Men såhär kul har jag med mina i alla fall!
Fotograf Philip Wessman

Nedräkning gånger tusen.

Jag har nog aldrig varit så skoltrött som nu. GE MIG TREDJE JUNI!

Favoritstaden.

Nu längtar jag som aldrig förr efter London! Det är mindre än två månader kvar tills vi åker, men om jag hade fått bestämma hade vi suttit på planet direkt! London är verkligen min favoritstad hittills, mycket att göra, ett högt tempo samtidigt som lugnet finns i de stora parkerna, trevliga människor och framförallt bra shopping! Jag längtar efter att se musikal, shoppa på Oxford Street och fika i Hyde Park. Tänk, när vi väl åker dit har jag varit på bal och tagit studenten. Känns så långt bort, men ändå så nära. Till studenten är det sex veckor nu tror jag... Eller något sånt, fem kanske. SJUKT!
London och vi

Billigt, gott och starkt.

Igår blev det utekväll med Lovisa och Joanna. Bevingade ord från kvällen är "hej, jag skulle vilja ha något billigt, gott och starkt" som sades av en viss fröken i lockigt hår. Idag är jag trött och vill mest sova. PUSS

Mys.

Ikväll blir det hemmakväll, gud så skönt det ska bli! Jag är riktigt trött och behöver verkligen vila upp mig lite... Börjar jobba halv 9 imorgon, slutar 14 och ska då hem till Jossan ett tag, efter det blir det hem och äta middag och sen sak nog Anton, Adriaan, Lovisa, jag och kanske Victor på musikal. Roligt!

JAG LEVER!

Mitt bloggande de senaste dagarna har varit lite sådär. Ville bara säga att jag lever men har sjukt mycket att göra! Nu ska jag till skolan och det är fredag, YES! Pussohej

Ridskolefröken.

Är lite ledsen ikväll, men så är det vissa kvällar. Hade min första lektion för ridskolebarnen förut, det var roligt även om det kanske blev lite mycket att tänka på från och till! Dem var så duktiga så, det kommer bli riktigt roligt att ha alla lektionerna fram till sommaren. Nu lät det som det var därför jag är lite ledsen, men så är det såklart inte!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kände bara att det var dags för en uppdatering. Vill helst lägga mig ner i en hög och gråta, hehe. När jag känner så brukar det hjälpa att gå och lägga sig, för alla problem känns alltid så stora på kvällen. Ska nog ta och göra det nu, så är allt topp imorgon igen. Puss på er!

Bilddagboken.

Nu har jag varit inne och kollat min profil på bilddagboken för första gången på ungefär hundra år. Ser då att det är en person som försökt besöka mig minst två gånger i veckan de senaste månaderna, men det går inte att se vem det är! Vem kan denna människa vara?! Och varför i hela friden vill den kolla min bilddagbok? Nu blir jag nyfiken, hoho.

Längtan.


En helt vanlig söndag.

Nu är jag äntligen hemma. Eller jag kom hem igår men då var det Högskoleprov hela dagen så jag orkade inte skriva. Om inte ord- och engelskadelen hade varit med hade jag nog fått 2.0... Nu blev det lite sämre, men jag räknar med att ligga någonstans mellan 1.4-1.6! Om man jämför med tabellerna från förra året skulle mitt resultat blivit 1.6, men det kan ju ändras till i år så jag hoppas inte för mycket. Nöjd är jag i alla fall, med allt utom orden!
Idag har jag varit ute och gått med fina Li i två timmar. Känner mig fortfarande lite hängig så stannar nog hemma resten av dagen. Har packat upp mina nya kläder och rensat ur garderoben ytterligare. Tre stora papperspåsar fulla med kläder plus ett tiotal klänningar ska ges bort eller säljas. Bättre att någon annan får användning för dem ju! [Att ett antal kassar med nya kläder ska in i garderoben behöver vi inte låtsas om.] Nu ska jag maila in lite foton från Spanien till framkallning, jag ska göra ett stort kollage som ska hänga över min säng! Ska hänga upp min sänghimmel igen med... Och tvätta alla mina Second Hand-kläder. Time to work. Puss!

BARCA.

Puss på frugen och puss på Barcelona.

Tråk.

Nu har vi åkt bil sen klockan ett! Det är tråkigt, men snart är vi framme i alla fall. Jag har råkat köpa lite mer grejer, bland annat ett par skor... Skyller på att de var billiga, och att jag kan ha dem på studenten. Nu ska vi rasta lite och käka fika som farmor har skickat med oss. PUSS!

Hostaaa.

Om man får uttrycka sig lite grovt [och det bestämmer jag att man får] så skulle man kunna säga att jag nog fan hostar ut inälvorna snart. Det här är inte roligt.
Och så saknar jag Gotland också. Imorgon åker vi hem! Ser fram emot helgen... ♥

Bröllopsfotografen.

Igårkväll kollade vi på Bröllopsfotografen här i Lerum. Jag tyckte den var sådär måste jag säga. Den uppfyllde alla fördomar man har, dels mot överklassen och dels mot dem där typiskt svenska som bor i en liten håla någonstans. Allt var verkligen svart eller vitt. Jag har så svårt för svenska filmer. Det är nog helt enkelt för att jag inte gillar det där typiskt svenska. Att inte kunna unna andra något. Att alltid behöva bevisa att man är bättre än alla andra. Att skryta om vad man har och vilka man känner. Okej, dem här exemplen var ganska extrema, men det var precis det här som filmen handlade om. Usch, säger jag.

Utökning.

Garderoben har fått nykomlingar i form av ett par jeansshorts, ett genomskinligt svart linne, en vintage-tröja, en träningströja, en Ramones-hoodie och ett par ridbyxor. Plånboken mår fortfarande förvånansvärt bra! Vet inte exakt vad allt kostade, men under 500 blev det i alla fall sammanlagt. Jag blir lycklig i själen av att shoppa, det är bara så.

Gilla gilla gilla.


Utflykt.

Morning!
Idag är jag friskare, tjoho! Lite förkyld fortfarande, men annars är det topp. Börjar få ont i halsen bara, det kanske börjar om en vända till, haha... Vore ganska typiskt.
Idag ska vi i alla fall på utflykt i härliga Göteborg. Vi ska till en skivaffär där fadern och brodern kommer hållas i diverse timmar. Jag får väl ta med mig en bok eller något. Om jag minns rätt ligger det en Second Hand bredvid, och om så är fallet överlever jag nog! Sen ska vi till Börjes i Tingsryd [som ligger i Kungsbacka, helt logiskt]. Dealen är att om dem får vara i skivaffären hur länge dem vill får jag vara i hästaffären hur länge jag vill. Hämnd, hehe...
Om man skulle ta och göra sig i ordning lite kanske. Hoppas allt är bra där hemma på ön! PUSS

Typiskt.

Idag mår jag fortfarande kasst. Kul så här på semestern. Men idag gör det inte så jättemycket, det regnar så det är inte så roligt att vara ute, och det är helgdag så det är inte så många affärer som är öppna. Nu har jag varit sjuk i en vecka. Det är synd om mig.

Liten skit.

Sitter och kollar på bilder, och hittade då denna på en liten trettonårig Karolina. Lite ledsen ser jag allt ut tycker jag, men så skulle det väl vara på den tiden. Herregud, jag börjar bli gammal...

Lager 157.

Jaha, så blev jag mer sjuk igen. Ligger med datorn nere i källaren där papps, Anton och Martin bor, och känner hur febern stiger. Blä! Det här året var det visst min tur att bli sjuk... Förrförra året fick Anton influensa och förra året blev pappa matförgiftad på vägen hem. Nu är jag förkyld. Det vilar en liten sjukdomsförbannelse över våra Göteborgsresor, haha!
Idag har vi i alla fall varit i Gällstad (tror jag det hette...) och shoppat! Var först på en affär där de sålde Serholt, köpte en klädhängare, en kökshandduk och två söta korgar av flätat tidningspapper. Har blivit helt inne i det här med hemmagrejer och vill ha en egen lägenhet att inreda med en gång! Var på IKEA igår och då köpte jag några handdukar, bordstabletter, en vattenkanna, lite badrumsgrejer och några ljuslyktor, bland annat. Lite smågrejer bara, men lika roligt för det!
Idag var vi även på Lager 157! Köpte jeansleggins, svarta lackleggins (mina förra från London har gått sönder), en lång tjocktröja med dragkedja, en stor mysig tröja, ett bacis vitt linne och en tröja med ett peace-märke. Och mjukisbyxor. Och strumpor. Och säkert något mer som jag har glömt... Billigt är bra!
Imorgon ska jag nog bara vila upp mig. Vill inte träffa farmor och farfar innan jag mår bättre, gamlingarna får inte bli smittade! Hoppas de inte blev det igår på middagen...
NU SKA JAG BLI FRISK! Hejdoo.

Jjöööötebååårjj.

Framme i Göteborg! [För några timmar sen, men ändå.] Vi har ätit middag med hela stora släkten och ikväll blir det nog bara mys. Shopping gäller imorgon, YES!

Puss på er!

Segt.

Nu är det bara packningen kvar, överväger att gå upp extra tidigt imorgon och fixa den för jag är SÅ TRÖTT. Maten på restaurangen var god, men jag hade ont i huvudet och satt och gäspade mest hela tiden. Kände mig sådär lagom missanpassad, gick dit direkt efter jobbet. Blåa byxor, rufsigt hår och tröja med nitar matchade inte riktigt alla de tjusiga herrarna i kostymer och tanterna med pärlhalsband. Nåväl, det var kul att gå på fin restaurang men jag föredrar något mindre flott.
Har lagt in bilderna från min telefon, och hittade då den här fina bilden på två fina fina människor. Mina favoriter, puss på dem! ♥

Att göra

- kamma hunden som ser ut som en pudel
- jobbe
- äta middag på Lindgården med la familia
- packa klart till Göteborg
- sova och sen vakna och sen BÅTEN!

Kvällstankar.

Sitter och depressionssmsar med min kära fru. Fick smset 'alltså jag saknar en pojkvän sjukt mycket!' och jag kan bara hålla med. Visst, man ska bara gå runt och vänta. Så helt plötsligt står han där, när man minst anar det. Så är det nog. Men det där när man minst anar det, när är det egentligen?
Och när man väl tror sig ha träffat någon som skulle kunna vara drömprinsen gäller det att inte hoppas på för mycket. Jag jobbar på det, men det är fan så svårt.


[Jag vill bara ha dig]

Telephone.

Måste även passa på att bjuda på en musikvideo som är bland de sjukaste jag har sett! Låten är grym och jag gillar videon, fast den är helt störd. Se den, den är värd sina nästan tio minuter!

Göteborg.

Helt tokigt vad  två små länkningar kan göra, nu har jag fyra gånger så många läsare som innan. Idag tänkte jag bjuda på några bilder från förra årets resa till Gbg, innan jag sticker iväg till skolan och skriver det där jäkla biologiprovet. Enjoy!
Familjemiddag



Snygging som vi hittade på universeum



Påskäggsletande, såklart!

RSS 2.0