Nå, var är nu min walk in-closet?!

Idag är jag trött trött efter jobb, och ett träningspass som inte alls var jobbigt. Har noll blogginspiration nuförtiden men försöker ändå knåpa ihop ett litet inlägg! Ville bara slänga mig på soffan när jag kom hem, men lyckades ändå plocka upp blandningen av vanliga-, tränings-, stall-, jobb- och ytterkläder från mitt sovrumsgolv. Nu kommer man in i rummet igen, tjoho!
Nu ska jag se Projekt Runway med mami. Puss ♥

Fredagsmys

Nu är det fredagsmyyyyys... Jag hatar den låten men tänker ändå på den varje fredag. Det är väl det som är tanken med reklam i och för sig. Inte att man ska hata den, men att den ska fastna i huvudet på en...
Den här helgen blir det fullt upp med jobb, stall och träning. Tidiga mornar båda dagarna, buhu. Jag behövde en sovmorgon... Jaja. Får bli på måndag istället!
Dags att slita sig från datorn och se på let's dance. Puss ♥

Fysiktrött.


Med den här bilden på kära Anton vill jag bara säga att jag inte har någon inspiration och återkommer en annan dag. Puss ♥

Hundträning hos polisen.

Godkväll!
Idag har jag och min lille Anton varit på hundträning hos polisen! Riktigt häftigt var det, väldigt fina hundar som verkligen har hur mycket som helst att ge. Dem har en otrolig energi, och förarna är så duktiga som kan ha koll på dem. De blir ju så himla laddade! Dagens höjdpunkt för mig var när jag fick vara med och få en tjock ärm ovanpå min jacka. Hunden skulle sedan "attackera" mig eller vad man ska kalla det. Den skulle i alla fall springa fram till mig, och på kommando från sin förare bita tag i armen. Jag skulle typ bara stå still, men det var svårt för jisses vad stark den var! Och den tog inte ens i hårt, mot vad den kunde... Häftiga djur, dem där vovvarna.
En lite mörk bild på en Anton och en vovve.

Irland.

Igår hade jag visst så tråkigt att jag glömde vilken dag det var. Tack Lisa som upplyste mig om att det var lördag och inte söndag!
Idag har jag inget roligt att berätta så bjuder på lite bilder från Dublin istället!

Tråklördag.

Idag har varit en tråkig dag, jag har bara pluggat hela eftermiddagen... Och övningskört, jag tränar på att backa och parkera. Det gick sådär, men jag jobbar på det! Nu är jag klar med mikrobiologirapporten, och fysikuppgifterna med. Bara biologin kvar! Kanske sparar den till imorgon... Tänkte göra allt idag så jag slipper plugga imorgon, men det ser mörkt ut just nu. Känns mer lovande att slänga sig i soffan och se på lite Twilight! Kanske äta lite glass med... Hihi.
Jag tog en söt bild på alla stallkissarna häromdagen. Dem ligger fem stycken i en liten låda! Dem femte syns inte riktigt, är mörkt i hörnet. Så fina dem är!

Känslig? Läs ej.

Och där låg dom på bordet. Fårhuvudena alltså. Nej, det var inga fårhjärnor, det var fårhuvuden. Avhuggna från kroppen ungefär vid öronen. Runtom stod folk och petade och fogsvansarna togs fram för att såga isär huvudena. Då sa jag upp mig och gick hem. Någon måtta får det vara. Jag accepterar dem som äter kött, det är ett naturligt beteende som har funnits så länge det funnits liv på jorden. Men man får sköta det lite snyggt, man behöver inte såga isär djurens skallar bara för att få leka lite med deras hjärnor. Jag tycker att det är etiskt fel, that's it.

Lite kalvhjärna, någon?

Nu har jag infört regeln "högst en timme fri datatid om dagen" för att hindra att mitt liv totalt tas över av min dator. Därav kommer det bli lite dålig uppdatering här, but I will do my best.
Imorgon kan jag berätta (varning för känsliga läsare) att vi ska kolla på kalvhjärnor! Två stycken skulle vår lärare fixa, och han skulle ta med sig en fogsvans så vi kan såga sönder dem... Woho! Antingen blir det kul eller så flyr jag ut ur rummet direkt, vi får se...
Nu måste jag kolla min mail, för nu är det visst bara fem minuter kvar... Puss på er ♥

Teo!

Hoppningen igårkväll gick finfint! Teo var lite vild i början men sen lugnade han ner sig och då blev det riktig roligt. Jag har verkligen saknat hoppträningarna, märkte jag nu när jag väl var med på en. Ska fortsätta med det är det tänkt, så framöver blir det hoppning varannan måndag och dressyr varannan. Woho!
Prinsen Teo och jag idag, Sissel fotade.

Tråkiga samtal.

Såg att något inlägg här nedanför visst råkat bli publicerat tre gånger. Ooops. Men nu är det ordnat, tack mami som sa till mig om det!
Nu ska jag precis ringa en massa viktiga (och jobbiga) samtal. Två av dem är till polisen, om vårt projektarbete. Jag blir nervös bara när jag tänker på det, usch! Sen ska jag ringa körskolan med, och boka in körlektioner. Det är ju inte så farligt, men ändå. Jobbiiiigt. Så därför sitter jag här istället. Men nu, NU ska jag ringa. Snart. Hejdååå.

Katastrofen på Haiti.

Ibland inser man hur jävla bra man har det, och det har jag gjort nu. Efter att ha tittat på bilder och filmer från Haiti skäms jag nästan över att sitta här i mitt fina hus med mat om jag är hungrig, en säng om jag är trött, möjlighet till läkare om jag är sjuk och en fantastisk familj som stöd om jag känner mig ensam. För mig är allt detta en sån självklarhet, men vissa människor har inget av detta. Dem har ingenting.
I Haiti bor just nu flera hundratusen människor i tältläger eller på gatorna. Folk skriker, gråter och dör i dessa läger, utan att kunna få någon hjälp. Det finns ingen mat, inget vatten, ingen medicin och inga läkare. Barn letar efter döda föräldrar, föräldrar letar efter döda barn. Och här sitter jag, hemma i min soffa, och vill så hemskt gärna hjälpa till. Otillräcklighet gånger tusen, känns det som. Men alla kan göra något, och det har jag gjort. Jag uppmanar er, kära läsare, att göra detsamma. Skicka AKUT till 72900 för att skänka 50 kronor till Röda Korset. Kanske har jag med denna lilla summan hjälpt till att rädda åtminstone ett liv, och jag hoppas att du också vill göra det.
Jag kände bara att jag var tvungen att skriva det här inlägget innan jag gick och la mig, vilket jag ska göra nu. God natt!

Hej hej sommar, jag saknar dig!

'
Och Barcelona, jag saknar dig ganska mycket med.

Update.

Efter en trevlig dag på jobbet har jag nu landat hemma i soffan med min lilla dator. Fick börja några timmar tidigare efter en sjukanmälan från en annan tjej men det gjorde mig inget, jag gillar att jobba öppning. En till positiv sak är ju att det är ob på söndagar. Efter jobbet var jag på aerobics med min idol Frida! Funderade på att lägga upp en bild på henne som jag hittade av en slump på fejjan, men det skulle känna som jag var en stalker då så jag hoppar det. Hon är bäst iallafall, så det så.
Mitt liv är egentligen inte särskilt intressant just nu, det händer liksom inget speciellt. Imorgon ska jag hoppa Teo, vi får väl se om jag överlever det eller inte, haha. Jag har verkligen fått sämst kondition när det kommer till att rida, jag orkar typ 10 minuter och sen behöver jag ta en liten paus för att återhämta mig. Tänk vad ett litet uppehåll kan göra! Jag har ju inte hoppat på ett halvår nu... Och då skuttade jag bara runt på en ponny och en travare hemma på banan, inte riktigt samma sak som att hoppa en stor och stark Teo. Men äh, det kommer säkert gå strålande. Håhå jaja, fortsätter det såhär vågar jag väl inte rida om sisådär två-tre år. För varje uppehåll jag gör blir jag allt försiktigare. När jag var mindre var det mera"full fart, allt går nog bra, bara det går fort!" Nu tänker jag mer på säkerheten, men det är ju inget negativt i och för sig. Nåväl, jag uppodaterar lite imorgonkväll och rapporterar hur hoppningen gick!

Plugge.

Nu har min blogg krånglat massor, men äntligen kunde jag logga in. Försvinner allt när jag uppdaterar kommer jag börja gråta, typ. Så trött är jag. Jag är lite stolt över mig själv idag faktiskt, för efter jobbet åkte jag hem och pluggade. Jag har nu skrivit en labrapport till fysiken, läst i boken och gjort veckans fysikuppgifter samt gjort två häften med mikrobiologifrågor. Duktig Engdahl. Imorgon blir det jobb igen och sen aerobics, tjoho! Nu ska jag vara lite social med min lillebror, uppdaterar mer imorgon. Puss!

Wiiihooo!

IDAG HAR JAG VARIT PÅ AEROBICS! ! ! ! ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (Min princip är att aldrig skriva sånna där dumma smiley-gubbar i bloggen, men idag kände jag att det var värt ett undantag för att visa min glädje.) Det var helt underbart! Jag har verkligen verkligen saknat det. Ni som inte testat: gör det! Det är helgrymt.

En lite konstig sak.

Nu ska jag berätta en ganska sjuk sak. Den handlar om min familj och en familj som bor på samma gata som oss, bara några hus bort. Det börjar kanske inte så konstigt. En av mammorna heter Helena och den andra mamman heter Helena i mellannamn. Båda har döttrar som heter Karolina och dessa döttrar fyller 18 år den 12 februari. Börjar det låta lite skumt? Då kan jag ju tillägga att båda har söner som spelar elgitarr. Och vänta, båda sönerna fyller år den 4 juli! Barnens pappor heter samma sak, nämligen Mats. Båda mammorna jobbar som lärare i naturämnen på samma gymnasieskola, och båda familjerna har en liten hund. Sammanträffande? Jo, sannerligen, för såhär är det. Tänk vad tokigt det kan bli ibland.

Dagens heting heter Ryan Reynolds.


Viktigt beslut!

Idag har jag kommit fram till ett stort beslut i mitt liv. I vår blir en (så gott som) shoppingfri vår! Jag ska försöka spara så mycket jag bara kan, för efter studenten kommer jag behöva pengar. Alltså inga nya kläder, och annat som typ smink och träningsgrejer får jag bara köpa nytt om det förra tagit slut. Jag har insett, efter att ha plockat i min garderob i helgen, att jag faktiskt har kläder. Ganska mycket till och med. Så nej, jag behöver ingenting! Ska verkligen försöka hålla det här nu, för tänk vad glad jag kommer vara i vår när jag har hur mycket pengar som helst på kontot! Sen är jag ju riktigt sugen på en resa till New York med. Hm, vi får se hur det blir, i höst kanske! Men för nu, nollvision i spendering! (Kan man säga så?)

Studenten.

Till att börja med ska jag bara säga ajaj till alla som försöker vara inne på Facebook samtidigt som man steker pannkakor. Det blir svarta pannkakor och inget gjort på fejjan. Dålig kombination.
Ikväll har vi möte inför studenten med klassen. Stopp, vagn och musik ska planeras, och så måste vi väl fixa ett bankkonto där pengarna kan sättas in. Tänk att det bara är ett halvår kvar! Helt tokigt ju. Vad händer sen liksom? Lite konstigt kommer det allt bli, men skönt med! Efter såhär många år blir det bra med något års paus från pluggandet.

Söndag.

Att bara ligga på soffan och slappa en hel dag är totalt underskattat!

Lite gamla Traume-bilder från Sahra!

Joanna - Sigge, Sahra - Gracia, Karolina - Mibban, Elin - Athlas



Full fart!



Första hopplektionen på Mibban



Joanna och Sigge!



Karolina - Mibban, Sahra - Gracia



En rolig bild på den lilla bebisen Cloé som jag red in!

Give me!

Efter att ha försökt trycka in alla nya  kläder i garderoben ställer jag mig frågan finns det någon vänlig själ som kan tänka sig att bygga en walk-in-closet i 18års-present till mig?

Shopping.

Jag lägger upp bilder på mina inköp nu, bilderna från resan kommer säkert upp på Facebook snart. De finns iallafall på min bilddagbok och jag kanske lägger upp några här med efter hand!
Väska, två par solglasögon och en paljettsjal.



Mina älsklingar nummer ett, cirka 13 centimeter klack.



Underkläder och strumpor.



Mina älsklingar nummer två, cirka 13 cm klack.



Två oversize-linnen



Två koftor, en av dem med paljetter på axlarna.



Två par leggins, ett par stentvättade i grått och ett par svarta.



En tröja med nitar och en kort oversize-tröja med knäppning fram.



En tjocktröja med nitar på axlarna.



Ett linne, svarta tygskor, en mössa och ett pannband med en blomma.

Det här var ungefär allt, plus lite mer strumpor och smågrejer som örhängen, smycken, presenter och souvenirer. Köpte skor och hårgrejer till balen med, men jag har bestämt att inte visa upp något av det innan. Blir roligare så! Behöver jag nämna att jag inte shoppade för mer än 1500 kronor sammanlagt? Dublin har många billiga affärer, och jag köper hellre mycket och billigt än lite och dyrt!



Hemmaaa!

Nu är jag hemma i mitt lilla hus på det lilla Gotland. Vi jublade  lite inombords när flyget landade på Skavsta igår och jublade ännu mera när vi hann med den tidiga flygbussen. Det betydde att vi skulle hinna med båtbussen och det betydde att i skulle få komma hem! Det gungade sjukt mycket på båten, gick inte att gå rakt... Men vi hade det trevligt ändå, åt nachos och larvade oss jättemycket. Sen slocknade vi i en hög runt vårt bord i restautangtorget.
Jag shoppade rätt mycket i Dublin, men det blev verkligen inte dyrt ändå! Har precis fotat mina inköp så lägger upp bilder på dem snart. Ni ska få lite bilder från resan i övrigt med!
Puss på er! ♥

Dublin update.

Hej alla!
Sitter nu på Dublin Airport, fem timmar för tidigt. Ni förstår, det är kaos här i Dublin. Vet ni varför? Det har kommit en centimeter snö. EN CENTIMETER! Helt sjukt. Igår försökte vi åka buss men den stannade vid vägkanten precis som alla andra bussar. Ingen kunde köra eftersom dem tydligen inte kunde svänga när det var halt. Konstigt... Flygplatsen stängde och vi blev lite rädda att den skulle vara stängd idag med, men det verkar ganska lovande nu. Flygbussen gick iallafall. Såg på tv att 10000 skolor över hela Irland och England är stängda och att sjukhusen är överfulla av folk med halkningsolyckor. De råder en på tv att inte gå ut om man inte behöver. Skulle det vara samma sak i Sverige skulle vi inte få gå ut på hela vintern. Ja, sjukt som sagt.
Jaja, nu blir det lite film i väntan på att få checka in bagaget. Puss på er!

Herrå.

Mina väskor står uppe på mitt golv och gapar tomt och argt mot mig varje gång jag går förbi. Jag är nog världens segaste person när det kommer till vissa saker. Engdahl, ta tag i ditt liv!
Jag har med mig ett mobilt bredband som jag hoppas att jag kommer få att funka när vi är i Stockholm hos Joanna. Det funkar säkert i Dublin också men det blir sveindyrt så det blir inget surfande där inte. Om jag nu inte uppdaterar något mer så PUSS på er, ha så trevligt här hemma på ön (eller på fastlandet om jag nu har något läsare där.) Smsa eller ring inte så blir min plånbok glad. Är i Suecia igen på torsdag, vi hörs då. ♥

TEOTEOTEOTEO, <3 (och nej, jag har fortfarande inte packat...)


Blä

Jag har magkatarr. Det är nog för att jag bara åt kladdkaka till lunch och sen åkte och red. Och kom hem för en liten stund sen efter att ha varit hos Joanna. När det väl har börjat är det svårt att få i sig mat, även om man måste. Äta är liksom det sista man vill. Men det är bara att trycka i sig, och det är det jag gör nu. Mysigt mysigt.
Imorgon bär det av till Dublin och jag borde nu börja packa nu... Varför ska jag alltid vara så seg?

Det är tur att jag har en Otto Sylt att pussa på när jag har så tråkigt som jag har nu.


Nedräkning

Nu är det alltså 2010. Det känns fint, mycket fint. Har lust att börja det nya året med ett besök på gymmet, men det är säkert stängt. Får bli en långpromenad istället, eller kanske en liten springtur. Måste städa och lämna en bok på biblioteket innan vi åker på söndag. Och packa. Det ska bli så rooooligt, mhmmm ♥

RSS 2.0