Var och varannans värld och planeten Pi

P: -Säg nått som du gillar!
A: -Gillar? Det är en massa det!
P: - Säg nått!
A: - Långtradare gillar jag!
P:- Jag gillar godståg! Helst med en massa järn och massa malm på.
A: - Jag gillar hyreshus kom jag på! Och det bästa jag vet är om det är en massa människor som har en massa saker som väger en massa! Det tycker jag är toppen, men jag vet inte varför.
p: -Inte jag heller! Jag vet inte varför jag gillar järnvagnar med en massa malm på.
A: -Det är en massa tunga saker vi gillar!
P: -Men där sa du det! Massa! Det är det det är. Saker med stor massa. De är tunga alltså!

Ni stackare som inte går NV kan klicka er in på Spottis och vidare till albumet i titeln på detta blogginlägg. Här förklaras ytterst tydligt om allt man borde veta och som man nog inte förstår om man inte går NV. (Förlåt, nu var jag dum. Alla program är lika bra. Man kan inte bli vad som helst om man gått dem bara. Och man måste lyssna på barnlåtar för att lära sig om naturvetenskap, hihi). Try it!

"Det bästa med Stockholm är båten"

Jag har ungefär fyrahundra program att se igen eftersom jag missade alla jag följer förra veckan. Andra Avenyn, Mammas pojkar, Idol och Playa del sol. Kanske fler. Hittills har jag sett Mammas pojkar och nu rullar Idol i bakgrunden. Jag blir helt ledsen av att Mariette åkte ut. Hon var ju bäst!
Jag hittade förresten en burk med pepparkakor i köket förut. Jag är en sucker för köpta pepparkakor. Planen var ju att vara nyttig efter den här helgen då det ändå blivit lite småonyttigt. Det blir ofta så när man bor i sin resväska. Jag övervägde planen i två korta sekunder innan jag la den på hyllan och högg in på pepparkakorna. Det blir ju träning ikväll, och såååå onyttigt kan väl inte en pepparkaka vara. Frågan är hur nyttigt en hel burk pepparkakor är... Äsch, det är jul, vafan!

Saltis

Godmorgon bloggen!
Sitter nu i Joannas lilla mysiga lägenhet i Saltsjöbaden och har nyss ätit en god frukost bestående av lussebulle och rostat bröd. Väskan är färdigpackad full med julklappar och jag hoppas att den inte hinner spricka innan vi nått Gotland i natt. Idag ska vi gå på julmarknad i hovstallet, det ska bli så mysigt så! Plånboken är mycket tynnre än när vi åkte hit, men vad fasen. Julklappar får man köpa, det är kul att ge bort saker!

Igårkväll var vi på bio och såg New Moon. Det var sjukt mycket folk där, skillnad mot hemma där man inte ser en själ ute efter elva. Iallafallm filmen var gullig men såklart lite förutsägbar och löjlig. Efteråt lämnade vi av Jolin hos mormorn eftersom hon åker tidigare än oss idag.


Fredagskvällen spenderades i Globen på Horse Show. Där var det också mycket folk, särskilt på mässan. Jag struntade, som förväntat, i att jag inte riktigt har någon häst att köpa grejer till och shoppade lite smått där ändå. Eller, mest grejer till mig själv. Det var ju så billigt! Showen var bra men det var ganska mycket väntetid mellan klasserna och vi kom inte hem förrän två... Eftersom vi kom hem sent igår också sov vi ut lite idag vilket var skönt. Nu står Joannie och Sissan med händerna i diskvatten och jag sitter här och känner mig dum som inte hjälper till. Time to go! Pusspåer.

Pussåhäj

Nu beger jag mig mot den stora hufvudstaden! Båten avgår om sisådär en timma och jag har precis blivit klar med packning och städning av rummet. Det är skönt att komma hem till ett nystädat rum och en nybäddad säng. Dock orkar jag inte bädda om sängen nu så det får vara. (*HOST*mammajagvetattduläserdethär*HOST*)
Det ska bli riktigt najs att komma härifrån ett tag och ännu najsare att kolla horse show imorgon. Fast mest najs ska bli att spendera helgen med mina bruttor som jag tycker så mycket om. Hoppas ni också får en bra helg ♥

Torreon E

Förresten så har jag blivit medryttare på den här prinsen. Torreon E heter han men kallas för Teo. På bilden är det Jossan som rider honom och det är även hon som äger honom. Härligt att komma igång igen, jag har saknat det!
(bilden är tagen från www.wisbyridklubb.se och fotografen heter Martin Svärd)

En paus.

Jag har så mycket plugg nu så det är inte sant, så därför blir det lite dålig uppdatering den här veckan. Imorgon är det ju Stockholm med! Igårkväll stängde jag in mig med mina två julskivor och massa böcker och kom ur fyra timmar senare då jag lyssnat på båda skivorna, två gånger... Borde egentligen plugga lite nu med men behövde en paus...
Ha en bra dag! ♥

Söndag.

Okej, idag är jag sjukt trött! Såg på film hemma hos frugan igår och jag hade med mig ett wild card vid namn Joanna. Vi hyrde Grabben i graven bredvid och Step up och bara myste hela kvällen. Jag tycker om mina flickor så mycket! Nackdelen är att energinivån är på botten idag, och jag är inte alls pepp på personalfest ikväll... Ska gymma innan med hade jag planerat, det öppnar om en kvart och jag hade tänkt vara där då egentligen... Önska mig lycka till!

Killar jag gillar

Tänkte börja med en ny rubrik i bloggen. Eftersom jag är kassast på kategorier så kör jag bara på rubriker. Dagens killar jag gillar är The Strokes. Grymma musikvideor, ännu grymmare låtar och en snygg stil. Nu har min kära bror kommit på hur man lägger upp videoklipp här, så enjoy lite Strokes såhär på lördagsföremiddagen folks.

DET ÄR DAGS FÖR FREEDAAGSMYYYYS!

Äntligen, äntligen fredag. Om exakt en vecka befinner jag mig i Globen tillsammans med mina älskade vänner Sissel och Joanna. Joannas syster Jolin ska också med! Vi kommer ha världens bästa helg i Stockholm, mysa, se Horse-show och kanske se New Moon på bio. Julklappar ska också inhandlas och jag borde nog börja fundera på vad jag ska ge bort till mina nära och kära! Förut tyckte jag inte alls om att köpa julklappar, jag var ganska snål när jag inte hade någon egen inkomst och det är ju förståeligt. Nu när jag har mitt kära lilla Donkis rullar det in stålar på kontot den 25 varje månad. Hinner precis få nästa lön innan vi sticker, det kommer bli perfekt!
Nu ska jag fortsätta med projektet julkort, det är så mysigt att pyssla. Puss på er ♥

Let's drive.

Idag hade jag min första körlektion! Det var roligt, jag körde med Stefan och han var bra! Nu vill jag bara ha det där körkortet men det är ungefär tre små månader kvar tills jag har möjligheten att ta det... Först ska det bli jul som jag längtar så mycket till!
Nu ska jag kila upp och sy lite på Emmas klänning. Tanten kunde väl knappt gett oss ett mer snett tyg och det tog hur lång tid som helst att klippa ut mönstret... Men tillslut fick jag nog till det och jag säger bara en sak, aldrig kommer det finnas en klänning med kjol rakare än denna...

Biffy Clyro

Nu har min bror spelat en låt med det här bandet för mig, och jag gillade den! Jag vet inte så mycket om dem mer än att de kommer från Skottland och heter Biffy Clyro. Lyssna på spottis!

Bland stjärnor och planeter

Sitter just nu på mitt rum och försöker plugga astronomi tillsammans med Joakim. Det går sådär, men vi jobbar på det. När den ena ger upp börjar den andra typ. Jag gav upp för en stund sen och nu är J helfokuserad. Mumlar till ibland om parallaxer och röd/blåförskjutning. Astronomiprov är inte roligt. Imorgon är det över iallafall, och det ska bli skööööönt.

Don't slow down

Jaha, och nu har jag ont i halsen igen. För typ fyrtioåttonde gången där här hösten. Jag förstår inte, jag äter bra, tränar och proppar i mig vitaminer. Det måste vara min fars dåliga immunförsvar som börjat skina igenom på senare dar. Nu har jag i alla fall bokat av min körlektion imorgon och ska bara kurera mig med halstabletter och thé hela dagen. Kanske att Joakim som inte har någon bacillskräck kommer hit och pluggar också, för imorgon är det astronomiprov. Tjoho!

Häj en gång till.

Vidare så har jag varit på aerobics med SuperMarina som det så fint står på Friskis hemsida. Det finns nog inget namn som är mer passande på henne. Hon är mer i luften än vad hon är på golvet och hörs lika mycket utan mic som med. Energin fullkomligt sprutar ut åt alla håll och kanter. Jag förundras efter varje pass hur hon har överlevt utan att få hjärtattack. Nu kanske den här beskrivningen har fått en negativ touch, men det var verkligen inte meningen. Hon är helt super, verkar vara en gullig tjej och peppar en till tusen under passet. Fem av fem toasters.
(Förresten har jag upptäckt att Jakob har Facebook. Då upptäckte jag även att han stavar sitt namn med K. Piiiiinsamt, stalker nummer 1 vet inte ens hur han stavar sitt namn. Jag håller nu på att förbereda mig mentalt för att bli vän med honom. Fast då kanske han accepterar och om han gör det kanske han hittar hit och då kanske han märker att jag är hans stalker och då kanske jag kommer skämmas så mycket att jag inte vågar gå på hans pass något mer och då kanske jag typ avlider. Ajajaj, jag tror jag behöver förbereda mig några dagar till inför detta stora avslöjande.)

Häj.

Här sitter jag och har nytt ätit ketchup med lite fiskburgare. Ketchup är underskattat och kan vara väldigt gott ibland.

För övrigt tränade vi träningsvideor på Friskis i skolan idag. Låter Susanne Lanefelt bekant tro? Om jag nämner "ååå kniiiip" och "åh lite till, å kom iigen, å ta iiiiiiii" så kanske ni förstår vad jag menar. Hurtigare (och vigare) tant får man leta efter. Men videon var bara femton minuter så man hann inte tröttna på henne utan kunde skratta sig igenom det. Lägg till i bilden framför er att hon har på sig en röd body med vita glansiga leggins till knäna och ett brett plastskärp med rosett i midjan. Och hög tofs, med en sån där fluffig gammal hårsnodd. Åttiotal, check. Jag gillart.

Playa del sol

Idag har det varit galet mycket att göra! Har jobbat 8.00-17.00, vissa stunder var det ingenting att göra och andra stunder var det smockat med folk och vi var alldeles för få... Fast jag gillar mitt jobb!
När jag slutat jobba begav jag mig till gymmet och pumpade. Efter två gånger på samma vecka börjar jag verkligen bli biff! (Eller?) Gym är schysst, väldigt flexibelt och kul! Ska försöka fortsätta med det.
Nu ikväll skulle vi egentligen plugga, men det orkade jag inte med och de andra hade svårt att få tiden att räcka så vi flyttade det till en annan dag. Så det blev Playa del sol med familjen och det är ju trevligt det med!

Mariette och Calle

Alltså Mariette och Calle igår på Idol. Helt magiskt! Jag lyssnar på klippet om och om igen. De är fasen bättre än orginalet, har aldrig riktigt gillat låten men nu älskar jag den. Om jag hade vetat hur man lägger upp en video här i bloggen skulle jag gjort det. Får fråga min lilla broder hur man gör så kanske det kommer upp en senare. Annars, klicka er in på TV4:as hemsida och vidare till Idol. Sen är det bara att lyssna och njuta. MMM, I'm in love.

Someone new

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Jeaolus Girl

Jag är på så sjukt dåligt humör just nu! Och kom inte och säg "det är för att du är tonåring..." för då blir jag bara ännu argare. Säger du "PMS!!!" så slår jag dig, typ. Så arg är jag. Jag vet nog egentligen varför jag är arg, även om jag aldrig skulle erkänna det för någon. Blä. Försöket att plugga gick ju sådär. Jag ska nog bara slänga mig på soffan och vänta på Idol. Hoppas ni får en fin kväll iallafall! ♥

Torsdag.

Hej hej hallå och förlåt för dålig uppdatering. Jag skrev faktiskt ett inlägg igår som jag inte blev klar med, det ligger kvar i utkast. Så jag har inte glömt lilla bloggen helt och hållet.
Idag var Vics, Amanda och jag supergirls och gymmade på morgonen! Väldigt skönt, särskilt såhär i efterhand. Eftersom Emma och jag numera har ett vad om vem som kan komma i bäst form lär det bli fler besök på gymmet framöver.
Idag blir det även besök i stallet, Sissel ska rida och jag ska följa med och kika. Jag saknar stallet så mycket! Måste verkligen börja rida igen. Måste måste måste!
Nu ska jag fortsätta med astronomiplugg, jag är så duktig så. Puss på er!

Fina fina fina fina ni!

Mina hjärtan

Ååå kämpa på.

Hej bloggen.
Det var ingen som ville ha någon klänning, tråkigt tråkigt. Ändrar ni er vet ni vad ni ska göra!
Jag är träningstrött efter ett aerobicspass och en timmes body pump, men ska snart iväg och träna igen. Denna gången aerobics med älsklings-Jacob! Det blir fint det. Nu måste jag egentligen gå ut med min hund men det är så tråkigt... Kallt är det med!  Men jaja, hon står med benen i kors i hallen, så vad gör man?
Puss på er!

Dags för jul/nyårsklänning?

Bara så ni vet syr jag fortfarande upp klänningar, det är ju dags att köpa nu så de är klara till jul och nyår! De kostar 150 kronor, du köper tyg själv men blixtlås och tråd står jag för. Går att få i storlekarna 34-42 (ungefärliga storlekar).

Sviken

Uppdatering ang. kärlekssms: Den idioten hade bytt nr, UTAN ATT SÄGA DET TILL MIG! Jag är djupt sårad... För mig är faktiskt en kyss=giftermål to be. Jag förväntade mig något mer än det här. SPRÄN, om du läser det här: F*CK YOU!!!!!!111½11**@
(hehe)

Kärlekshälsning till Sprän

Sitter nu hemma hos Sahra och har bokat Dublin, tjoho! Vi har även skickat ett sms till min lover i Barcelona som går under smeknamnet Sprän:
"Hola querido. Te echo de menos mucho. Quiero regresar a Barcelona solo para encontrarte. Quiero sentir tu lengua suave en mi boca. Besos mi amore!"

(För er som inte känner att spanska är er starkaste sida kommer en liten översättning: Hej min kära. Jag saknar dig mycket. Jag vill återvänta till Barcelona för din skull! Jag vill känna din lena tunga i min mun. Kyssar min älskling!")

Kära vänner

Ikväll blir en riktig myskväll ute i Roma hos Amanda. Vi ska se på film, dricka varm choklad och äta muffins! OCH SE IDOL. Bara jag som vill med dem andra får faktiskt rätta sig efter det. Annars ska jag bete mig som en unge, gråta och skrika hela filmen tills dom stänger av. Vad då se reprisen? Eh, nej? Inte alls lika roligt ju... Galningarna på bilderna här nedanför ska med iallafall, PUSS på dom. Tror nog Sofia skulle dit med. Hoppas er kväll blir lika fin som min kommer bli! ♥
Observera att jag sitter fast i elementet med Joakims rosafluffiga handbojor, hihi. Fråga mig inte varför!

Fullt upp!

Min hektiska dag började på allra bästa sätt. Jag vaknar med feber! Förmodligen har jag fått det av vaccinet, man kan tydligen få en mini-influensa av det. Nu har jag iallafall tryckt i mig alvedon och mår bättre.
Om ett tag ska jag bege mig ner mot stan för att luncha med Annie vid 12 ungefär. Sen ska jag söka information på biblioteket om vårt projektarbete och komma ihåg att lämna in mina biblioteksböcker... Dem blir jämt för gamla för man är aldrig på biblioteket. Inte jag iallafall. Sen bär det upp till stan för att köpa lite grejer till min cykel. Ni som sett den vet att det behövs... Lyset som inte funkar sitter fasttejpat med röd tejp och cykelkorgen som också är trasig sitter fastlindad med skosnören på pakethållaren. Så en nu cykelkorg och ett funderande lyse måste fixas! Ska även försöka hitta något till fars dag på söndag! Alltid lika svårt. Vid halv fyra blir det jobb, slutar vid sju. Så måste jag plugga fysik med, prov imorgon! Borde inte alls sitta här...
Nej, fysikboken, here I come!

Svinis-immun

Dålig uppdatering, sorry!
Idag har jag tagit det omtalade vaccinet mot Svininfluensan. Sjuksystern berättade innan att de flesta inte känner när sprutan sticks in, men jag fick sjukt ont! Vet inte om det beror på att jag är känslig mot sprutor då jag brukar få väldigt ont eller om jag helt enkelt är mesig. Tror egentligen på det senaste alternativet...
Nu på eftermiddagen har jag varit och fikat två gånger. Först var jag på Ringduvan med Anton och planerade vårt projektarbete. Vi är grymma! Sen mötte jag upp Therese och vi satt oss och babblade på Skafferiet i flera timmar. Mycket mysigt!
Har även haft två filmkvällar med Joakim den här veckan. Vi såg skräck, såklart! Första kvällen såg vi The Orphan, eller om den bara hette Orphan. Galet läskig! Men väldigt bra, en skräckis med handling och det är inte så vanligt. Igår såg vi Friday the 13th, den handlade mest om död och sex som Joakim uttryckte det. Mest äcklig, inte så bra...
Ikväll blir det Bonde söker fru och fysikplugg. Hoppas allt är bra med er! Puss ♥

Är typ...

...trött, trött, trött och trött.
Ungefär.

RSS 2.0