Jag saknar dig, mitt fluffiga lilla djur.


Blunda.

Idag satt tigern och jag i solen vid Fyrisån och matade ankor med chipssmulor vi fick från några tjejer. Det var varmt och kändes verkligen som vår! Sen gick vi och köpte en film för endast 19 riksdaler som vi ska se någon dag. Något roligare har det inte hänt idag.

Känsliga läsare varnas.

Idag, mina kära vänner, har jag disssekerat en hund. Det är bland det sjukaste jag har gjort någonsin. Jag ska inte gå in på detaljer men förberedelserna för att kunna studera musklerna som vi gjorde igår var blodiga, illaluktande och fruktansvärt äckliga. Skönt ändå att grovjobbet gjort (jag var dock inte så hemskt delaktig utan hejade på mina basgruppare på behörigt avstånd...) för idag kunde man se musklerna jättebra! Det är faktiskt riktigt häftigt att dra i en muskel och se vad som händer med benet (även om det låter smått sinnessjukt). Vi ska pyssla med vår hund, som för övrigt inte har något huvud, i princip varje dag de närmaste två veckorna. Därför får den bada i ett spritkar för att den inte ska bli dålig. Mycket intressant!

Kärlek.


Romeo & Julia.

Helgen i Stockholm med mami har varit toppen! Jag mötte upp henne på centralen i fredags och  sen åkte vi tillsammans till hotell Rival vid Mariatorget där vi har bott i helgen. Vi hade ett större dubbelrum, det var väldigt fancy. Vi åt hotellfrukost både på lördags- och söndagsmorgonen, jisses vad gott det var. Mer hotellfrukostar åt folket!
I lördags gick vi mest i second hand-affärer på söder. Min favorit är inte så förvånande Beyond Retro, där kan man hitta ALLT. Dock är den affären dyr för att vara second hand, det är tråkigt. Jag gick runt och drog i paljettklänningar och hängselshorts och drömde lite i alla fall. Efter att ha knatat på stan ett tag begav vi oss mot Göta Lejon där vi såg musikalen Romeo och Julia. Jag har aldrig dragits särskilt mycket till Måns Zelmerlöw, men efter att ha sett honom som Romeo har jag bara en sak att säga: Damn, he's hot! Musikalen var bra, gillade särskilt alla dansnummer med grym akrobatik. Slutet kom dock lite väl fort... Men men.
Efter musikalen gick vi och åt mat på "Greken på hörnet" (tror jag att restaurangen hette). Den ligger på söder i alla fall. Jag åt grönsaksgryta med halloumi, gottttt. Måste tillbaka dit!
Idag har vi varit på Nordiska museet och sett en utställning om mode. Annars har vi mest gått i affärer. Jag är stolt över mig själv, har endast inhandlar ett linne från H&M och några småsaker på second hand. Duktig Engdahl!

Idisslardag.

Åh vilken bra dag! I förmiddags var vi på Kungsängen och undersökte kossor. De var så fina! Först var vi lite smånervösa, för har man inte träffat kor förut kan man inte läsa dem och då har man ingen aning om vad de tänker hitta på. Efter ett tag kom vi igång ordentligt och då var det jätteroligt! Lyssnade på hjärta, stasade vener och hörde våmkontraktioner! Fina djur.
Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade en föreläsning, och efter det gick vi till smågetingarna! De är så himla busiga nu, sätter man sig ner försöker de hoppa upp på ens rygg... Jag älskar dem! Tigern tog massor av bilder så jag ska sno några och lägga upp här tänkte jag.
Senare ikväll ska jag ta tåget till Stockholm för mor-dotter-helg med mami. Åh vad mysigt det ska bli! Hoppas ni är lika glada som jag är idag! ♥

Där stod ju du som alltid skulle va min.

Vaknade imorse och kände att något var fel. Det stramade och spände som tusan så fort jag försökte böja huvudet! Jag började febrilt svälja och känna efter andra förkylningssympton men nej, hade varken halsont eller feber. Cyklade iväg till skolan och satt och beklagade mig för Lina. Det visade sig att hon hade vaknat och känt precis samma sak. Vi kom fram till att vi båda hade drabbats av såkallad "tenta-nacke". Att sitta på en dålig stol vid ett dåligt litet bord  i fem timmar och skriva konstant resulterade alltså i något liknande nackspärr. Aj. Jag säger bara en sak; tacka vet jag tigerbalsam!

Noshörning.

Sitter och kollar på Djursjukhuset på svtplay. I ett av inslagen från Kolmården var noshörningar med. Jag har aldrig förut reflekterat över vad nöshörningarna är för ena egentligen, men om man tänker efter... Vilka djur!! De ser ut som stora, vandrande stenblock med vassa horn, men verkar ändå ganska snälla. Eller? Jag vet inget alls om noshörningar. Dem kanske är jättefarliga... Men ändå. Jag vill ha en noshörning.
Bild.

Godisgris.

Tentan är skriven. Spontant kan jag säga att det känns bra, men jag vågar inte hoppas på för mycket. Som alltid så var det vissa frågor som var svåra och konstiga, men jag svarade på allt i alla fall. Kommer bli jättebesviken om jag kuggar någon del, så mycket som jag pluggade... Men men, sånt händer väl ibland antar jag.
Efter tentan gick vi och bar runt på våra smågetingar ett tag. De har börjat bli riktigt stora redan! Tuggar på allt, busar som bara den och fullkomligt ä-l-s-k-a-r uppmärksamhet. Dem är så fina, dem små liven.
På vägen hem cyklade jag förbi affären och köpte lite saker som jag gillar (godis, halloumi och fruktsoppa) så nu ligger jag i min säng och ska kolla serier och äta söta grejer. Till middag blir det pommes med soyakorv och grillad ost, mmm. Efter det blir det nog utgång. Att tentan är skriven är helt klart något att fira!!

Tentaaaaa.

Okej, nu gäller det. Tentan börjar om en timme och femton minuter. Jag SKA klara den, punkt. Önska mig lycka till!

10 saker du kanske inte visste om mig:

1. Det grämer mig att jag varken kan sjunga eller dansa
2. Jag tycker clavicula är det finaste ordet som finns (betyder nyckelben)
3. Jag förstår inte hur man kan äta kött
4. Jag är jätterädd för fåglar
5. Jag skulle vara arg i flera veckor om jag fick en omtenta
6. Förhållanden skrämmer mig
7. Jag tycker att delicatobollar är bland det godaste som finns. Saffran är däremot inte alls gott
8. Min stora dröm i livet är att bo på bondgård
9. Jag tycker att Dregen är sjukt snygg
10. Min skäms-musik är schlager, som jag faktiskt kan tycka är ganska svängigt ibland.

Peace.

Det härligaste just nu är att man kan cykla igen. Vissa galningar har cyklat hela vintern, något jag aldrig skulle göra. Jag är alldeles för rädd för att ramla och slå mig... Cyklade till skolan både igår och idag, och det känns verkligen att man tappar cykelkondisen under vintern, även om jag har tränat andra grejer... Det ska det bli ändring på nu! Plus att det är väldigt ekonomiskt att cykla. På två dagar har jag tjänat 32 kronor genom att cykla istället för att ta bussen. Tänk hur mycket det blir på en månad?! Fantastiskt.

Best friend 4-evva!!!

Kolla vilken gullebild som Alice fotade på oss när vi var ute förra gången! För att inga misstolkningar ska ske kan jag tillägga att vi inte är ett kärlekspar på heltid utan bara efter några drinkar, hihi. Tigro!! ♥

Hello.

När man läser igenom sina anteckningar från föreläsningar kan man hitta många mer eller mindre konstiga meningar. I anteckningarna från föreläsningen "Näringsämnenas egenskaper" hittade jag meningen "Idisslare och katt har konstant hög halt av idisslare och kattdjur". Undrar vad jag menade egentligen. I en handout från urogenitalia hittade jag även meningen "läran om snippor och snoppar. make love, not war". Dock inte skriven av mig, jag pekar ut Victoria som den skyldiga. Det gjorde i alla fall att jag fick mig ett litet skratt mitt i det tråkiga tentaplugget!


London och vi.

Jättesnart (16 april) sitter vi på ett plan till vår favoritstad London! Där ska vi shoppa (PRIMAAARK!!), se musikal och bara mysa runt. Det kommer förmodligen vara riktig vårvärme där då, så hoppas på att fika ute i solen och kunna gå ut i bara en tunn jacka.
-08 på ett café i närheten av Madame Tussauds! Det var vår första utlandsresa tillsammans. Sen dess har det blivit Barcelona, Dublin och snart London igen.

Hanna Turi.

När jag ändå är inne på musiktips kan jag även rekommendera söta Hanna Turi. Jag vet inget mer om henne än att hon gör soft mysmusik, kommer till P&L i sommar och att hennes nya skiva "Some Old Tapes" finns på Spotify! Lyssna!
Bild.

Snook.

Skivtips: "Är" med Snook. Grym! Minns att jag lyssnade lite på Snook under högstadiet någon gång, och nu har jag fått lite återfall. Vet inte riktigt hur pass aktiva dem är nuförtiden eftersom både Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray är soloartister nu... Tycker de är bättre när de gör låtar tillsammans än var för sig!

Don't let it fucking snow.

JAG BLIR GALEN PÅ DEN HÄR DUMMA SNÖN! Idag har vi haft snöoväder, precis när man trodde att våren hade kommit... Kul, jättekul.
Efter fyra timmar på skolan med fysiologin och Lina känns livet ganska bra. Det är fredagkväll och imorgon ska jag ha pluggfri dag. Ska handla, gå på afro och sen på kvällen kommer flickorna hit. Vi ska vräka i oss kalorier, snacka skit och inte tänka på något som har med tentor att göra.
Lilla Lajnisen och jag gör oss iordning inför midvinterblotet. Hon är bra hon.

Vad är väl en bal på slottet?

Snart är det dags att damma av gamla festblåsan och se om den fortfarande passar... I maj ska jag nämligen på bal på kåren! Det är något jubileum som firas, borde ha koll på vilket men det har jag inte. Jag har redan bestämt att jag ska unna mig att åka taxi dit. Balklänning och högklackat på bussen känns inte jätteroligt... Men i och för sig, jag har redan åkt buss utklädd till indier och viking så inget förvånar väl dom där busschaufförerna längre...

Segertåget.

Klarade tentan, tjoho! Den nyvunna energin som kom samtidigt som beskedet har hittills utnyttjats till lagning av leggins och dammsugning av stugan. Snart ska jag även spela badminton med Victoria och Tigern som ska följa med  för första gången! Jag gillar verkligen badminton och är så glad att jag har börjat igen! Bjuder därför på lite gamla badmintonbilder...
Jag, en rumpa, Julia. Vi hade alltid matchande kläder på tävlingar för det tyckte vi såg proffsigt ut.



På läger i Halmstad...



Och ja, såhär bodde vi under alla tävlingar. På ett golv i totalt kaos, haha.



Och på väg till och från tävlingar fanns det inte mycket annat kul att göra än att lyssna på musik och ta posarbilder i bilen.

Mango, Sharon, Persika, Litchi, Kokos...

Nu är äntligen histologitentan gjord, fy tusan så skönt! Vi ska ringa vår lärare ikväll för att få reda på resultatet... Världens konstigaste system tycker jag, men okej. Jag skulle personligen tycka att det var skönare att lägga upp en resultatlista än att alla i klassen skulle ringa mig och fråga om sitt resultat, men man gör som man vill!
Vi var även hos våra små-getingar och de är ju så underbara! Växer så det knakar och busar som bara den. Gosiga är de också! Nu har alla killat utom två getter, så det vimlar av små söta exotiska frukter överallt. Jag vill ha dem!

(bilder från i lördags)

Teckning.

Jag har börjat teckna igen! Det är väldigt avslappnande, och det är skönt att koncentrera sig på något helt annat än plugg för ett tag. Har hittat en hundbild som jag har målat av två gånger, tänkte göra det till en process där bilderna förhoppningsvis blir bättre och bättre. Tecklade väldigt mycket för några år sedan, och märker hur mycket jag har tappat sen dess. Det här är teckning nummer två av hunden, den första blev för ful för att ens visas... Här är jag rätt nöjd med nospartiet, men resten känner jag att jag inte har fått till. Intensiteten i färgen har dock försvunnit rätt mycket när jag la in bilden i datorn. Känner man att man har konstruktiv kritik får man gärna framföra den! Alla tips är välkomna, ibland låser man sig i sitt eget sätt att se på saker och då är det svårt att få processen att gå vidare.

Tentaplugg.

Just nu lever jag (och säkert många andra veterinärstudenter) i någon konstig slags vardag där man ena stunden känner att man har hur mycket tid som helst och den andra stunden känner sig helt sönderstressad. Inläsning innan tentan betyder ca en veckas tid då man inte har några föreläsningar, utan är helt "ledig" (men man ska repetera och lära sig allt som gåtts igenom på hela terminen, så nog fasen är man inte ledig...). Ibland känner jag att jag är bäst i världen, ibland känner att jag inte kan någonting och att tentan kommer gå åt skogen.
Imorgon står i alla fall preparatförhör i histologi på schemat, ska bli SÅ SKÖNT att ha det avklarat och förhoppningsvis klarat också.
Nu kom Lina hit, så nu ska vi plugga. Herrå!

Himlen luktar plast.

Solen har lyst över Uppsala idag, så jag bestämde mig för att det är vår på riktigt och ställde min tvättställning med massa nytvättade kläder ute på min lilla veranda runt lunchtid. Kom på nyss att den stod kvar där ute fortfarande. Nu är den inomhus, och alla kläder är frysta... Bra jobbat där.
Annars har jag pluggat, gjort pizza, bakat bröd och varit ute och sprungit. Tog en längre vända än vanligt, kändes som flera mil men när jag kom hem och mätte vägen hade jag bara sprungit 4 km. Snopet... Men men, det blir ju också jobbigare när man halva rundan springer i uppförsbacke.
Nu har jag tre timmars plugg kvar innan jag är nöjd med dagen. Lika bra att ta tag i det, så jag slipper sitta hela natten. Full fart, nu kör vi.

Good at being bad.

Önskar att jag hade något skoj att berätta, men det har jag inte. Vaknade halv 11, åkte till skolan och pluggade till 8, cyklade hem, åt havregrynsgröt, fikade med Amanda&Filip som kom hit, gick och la mig i sängen och kollade på program. Intresseklubben antecknar.
Jag har i alla fall en söt vovvi. Alltid något.

Yo bitch, you is fiiine.

Mitt liv är rätt innehållslöst för tillfället. Äta-sova-plugga kommer den närmaste 1,5 veckan bestå av... Kan visa två fina filurer som stod utanför mitt fönster häromdagen när jag vaknade:
Här hade dem smitit iväg en bit medan jag hämtade kameran. Nu har jag inte sett till dem på ett tag... De får gäärna bo här oftare tycker jag!

Druva och Pepino.

Bästa starten på dagen någonsin! Vaknar, får smset "Killingar på väg!", kastar mig på bussen och möts av två alldeles underbara små nyfödda killingar. Eftersom temat för årets namn är exotiska frukter döpte vi dem till Druva och Pepino. Under den närmaste veckan ska förmodligen tjugo till små bebisar komma till världen.

Bild 1092.


Bara för att man kan vara såhär himla snygga på en festival en varm sommarnatt och för att jag saknar min frugis.

All I need is a time machine.

Eftermiddagen tillbringades hos getterna, som knep igen för fulla muggar. Inga killingar än så länge med andra ord... Vi fick därför gå och klappa på söta råttor, som finns på skolan för att elever ska lära sig handskas med gnagare (om jag förstod det rätt). Hon som har ansvar för dem gjorde rent burarna medan råttorna fick klättra runt på oss. De var himla trevliga, kuttrade glatt över att få bli gosade med. Nu vill jag ha en råtta!
Annars har jag överdoserat socker och umgåtts med mikroskopet. Tycker det vore skönt att bara spola fram tiden två veckor. Då är tentorna gjorda, och jag ska till Stockholm för att bo på hotell och gå på musikal med mamsen. Men men, tiden går snabbt. Snart är vi där!
Nu ska jag se skräckfilm för mig själv med alla lampor tända så jag inte blir rädd. Natti!

Pissväder.

Hej och hå. Har varit ute med vovvisarna idag igen. Ett plus är att de är jättecharmiga och jag älskar hundar. Ett minus är vädret. Glädjen att vara på långpromenad med en hund försvinner snabbt när det forsar in vatten i skorna och man nästan dränks i någon sorts gegga av regn/snö som fullkomligt öser ner från skyn. Vovvarna verkade inte bry sig om varken regn eller rusk, så det blev väl en 40-minuternssväng med varje hund. De är så mysiga!
Nu har jag flängt hem och sammanfattat dagens föreläsning om idisslarnas digestion. Bästa föreläsningen hittills, vilken superföreläsare! Synd att vi inte får ha henne oftare... Borde väl egentligen vara ambitiös och läsa i boken också, till basgruppsmötet imorgon, men min hjärna säger NEJ. Den säger istället gå och lägg dig i sängen och slappa ett tag, och det säger jag inte nej till... Om en timme ska jag iväg och spela badminton, hoppas på att få lite mer energi då. Herrå ♥

Prayer for the weekend.

Det har börjat dyka upp flera konstiga kommenterare som säger att min blogg har hjälpt dem när de precis har fötts om på nytt med att hitta bra information om livet (typ??!) och massa andra knasiga saker. Antar att det är nån sorts spam-kommentarer... Spooky. Jaja.
Nu ger jag upp för idag. Borde väl egentligen plugga sjuttioåtta timmar till men nej, nu får det räcka. Nighty.

Weightless.

Slänger in ett litet inlägg innan jag tar sällskap med sängen. PR-skrubben idag för att sälja veterinärgrejer, de nya fina västarna sålde som smör. Nästa vecka ska en bli min! Jag gillar VMF-kläder. Kom hem idag med en tjocktröja och ett linne. Något som inte har gått lika bra som försäljningen är pluggandet. Totalt värdelösa föreläsningar varvas med föreläsningar innehållandes så mycket information att det blir trakfikstockning i hjärnan. Jag väntar på att den goda fen ska dyka upp och trolla fram lite fler timmar på varje dygn. Något säger mig att jag kommer få vänta förgäves...

Dum av dig.

Amanda och Karolina går till kåren för att plugga. Karolina introducerar Amanda till "Robot Unicorn Attack"-spelet på Facebook. Karolina och Amanda spelar spelet i två timmar. Sen går de hem. Ungefär så blev det. Nej inte riktigt kanske, lite plugg hann de med.
Karolina kommer hem och ska plugga. Karolina sätter sig istället och kollar på film i sängen. Hoppsan. Så kan det gå. Nu är det på tiden för Karolina att ta tag i pluggandet. Hon ska bara komma på en ursäkt att slippa först...

Full fart, nu kör vi.

Idag har jag varit riktigt effektiv. Var (som jag skrev tidigare idag) och handlade på förmiddagen. Kom hem, slängde in lite tvätt och hängde den gamla. Sen storstädade jag hela stugan! Det behövdes kan jag säga... Tog ett varv med dammsugaren, dammade och torkade golv. Sen stack jag ut och sprang och nu väntar jag på att pajen i ugnen ska bli klar. Improviserade ihop ett recept, lägger ut det här om den blir god. Luktar gott i alla fall!
Nu är det bara plugga kvar. Sen ska jag bädda ner mig i sängen med popcorn och kolla på film. Jag gillar söndagar!

Selfmachine.

Snart ska jag åka till affären med Linda och Victoria. I bil! Det är inte varje dag det. Söndagslyx i allra högsta grad!
Sen ska jag försöka ta en sväng förbi gymmet också. Det har inte blivit särskilt mycket träning den här veckan, har som de flesta andra i klassen varit halvhängig utan direkt orsak. Känner mig inte topp än, men så länge det inte blir sämre kan jag allt träna.
Idag tänker jag inviga vårjackan, så det så. Herrå!

VIP på Värmlands.

De här bilderna alltså... Hahahahahaha. Kan inte sluta skratta. Vi är bäst.

Recept á la Engdahl

1. Öppna kyl och frys
2. Plocka ut det som inte ser för gammalt ut och ställ på diskbänken
3. Skåda ditt val av matvaror och överväg om det ens är nödvändigt att försöka få ihop något gott eller om det ska bli havregrynsgröt igen.
4. Om det nog går att sno ihop något ätligt, hacka det som behöver hackas och släng allt i en kastrull
5. Koka i sisådär en kvart. Försök att inte bränna maten. Blir det ändå bränt, dränk maten i salt och ketchup.
6. Festmåltiden är serverad!
Idag bestod den av tagliatelle, och en sås med quornbitar, matlagningsgrädde, paprika, ärtor, morot, lök, basilika och tomatpuré. Muums!

All night.

Igårkväll var jag på Värmlands med Victoria, Linda och Ebba. Galet roligt! Vi dansade non stop i flera timmar och drack goda drinkar. Det bästa av allt var när vi fick gå före hela den långa kön och slapp betala. Eller jag slapp inte, men jag hade hittat en hundralapp på marken tidigare på kvällen så jag gick plus ändå, haha. På Värmlands var de omtalade belgiska utbytesstudenterna och några vetstud ur vår klass och ur högre årskurser. Kan tilläggas att vi var förbi Gotlands nation för att undersöka var den ligger någonstans. Där var vi nästan själva, så vi stannade inte så länge utan gick vidare... Mycket bra kväll som slutade med buss hem vid halv två.
Snart ska jag bege mig mot Gälbo för hundpassning och långpromenader. Ska även ta med mig böcker, så kanske jag pluggar lite om jag lyckas slita mig från att gosa med vovvi... Lycka till med det Engdahl.

Mix and match.

Hittade lite random bilder tagna med min gamla mobilkamera. Enjoy:
Det borde vara ekonomiskt för skolan att satsa på elever som inte är överviktiga. Då får det ju plats två personer i samma labrock.
En gammal hästbild som jag skissade ihop nån dag.
En fin Teo.
En Sissel med en Doggelito (och en Ivan på väg genom staketet i bakgrunden?)
Två pållar som när jag red förbi deras hage stod och drog åt varsitt håll i en bit av den enes täcke
En liten fölis som fick gå ut första gången
En glad student på efterfest
En resa till Ar då ingen kunde vägen
En liten Gräsman på en stor sten i skogen vid Sunnerstabacken
En mami och en vovvi som somnat på golvet
En tigär som leker prinsessan på ärten på IKEA
En sovande, söt Saluki
Det var vad jag hade att bjuda på. Kan hända att jag har lagt upp någon av bilderna förut...

Born this way.

Livet som veterinärstudent är roligt men hårt. Idag började dagen klockan 9.15 med dissektion. När vi kom in i rummet låg ett halvt fårhuvud, mag-tarmkanal från get och lever från ett par djur på borden. Jag har varit hängig hela dagen, så tog det lite lugnt och kollade mest på. En kort stund kom vi in på en ganska intressant diskussion... Vi som går veterinärprogrammet får dissekera väldigt mycket, vilket jag tycker är superbra. Jag får nästan dåligt samvete för att jag inte tar tillvara på dissektionstillfällena mer än vad jag gör. I alla fall, tänk om de som går läkare skulle få göra samma sak som vi gör? Med andra ord, vakna på morgonen, åka till skolan och sen kolla på lite itusågade människohuvuden? Det låter ju helt sjukt! Eller så kanske man gör på läkarlinjen, jag vet inte... Har aldrig hört om det isåfall. För oss att göra samma sak med djur har jag nu börjat se som helt normalt, och det tror jag de flesta andra i klassen också gör. När man börjar tänka efter är det ganska läskigt faktiskt...
Efter det hade vi basgruppsmöte och sen satt jag kvar ett par timmar i skolan och mikroskoperade. Duktig Engdahl! Om två veckor är det histologitenta. Hehe... he. Fem av fem toasters, kanonkul. Med andra ord vet ni var ni hittar mig i två veckor framöver: i mikroskoperingssalen svärandes över att placentapreparaten ser likdana ut hos alla djurslag eller att tarmens körtlar inte är där de borde vara.
Matdags!

Myshelg.

Det har blivit lite dåligt uppdaterat här de senaste dagarna, men jag har inte velat blogga när mami och lillebror var här. Vi har haft det jättemysigt, gått på stan, fikat, tagit promenader, ätit god mat och bara umgåtts. Jag åkte in till stan efter skolan idag och mötte upp dem för lunch, och sen tog de tåget till Stockholm. Saknar dem redan, buhu... Helt galet vad snabbt man vänjer sig vid att ha sällskap, nu känns stugan jättetom. Även om det är lite skönt att inte ha två stora madrasser som tar upp hela golvytan, haha...
Annars har jag stått i PR-skrubben idag för att sälja veterinärgrejer. Det kom väl ungefär fem personer för att köpa... Så lite långtråkigt blev det, men vi fick lära oss hur man gör allt i alla fall. Ska ha öppet nästa tisdag med, så hoppas det kommer mer folk då.
Time to fixa mat. Later!

RSS 2.0