Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder

Jag härmar min kära Odil lite och kör en +/- lista:

- Det är slaskigt ute.
- Innan jul ska vi hinna med 4 uppsattser och 4 prov. Hur överlever man?
- Mamma kommer aldrig hem
- Jag ska jobba i helgen. (Men jag vet innerst inne att jag tycker det är kul när jag väl är där...)
- Jag stressar för mycket
- Något pinsamt att erkänna, men jag tror att min värk i underarmarna inte är träningsvärk utan värk av för många skrivna sms...
- Jag är TRÖTT
- Jag är väldigt bra på att tjafsa med en viss nära vän, fast jag inte borde
- Det gick PISS på matteprovet. Ett VG för mig är totalt botten. Blä.


+ Det är snart jul!
+ Joannie kommer hit på film/baka lussebullar-kväll imorgon
+ Massa folk kommer hit på lördagkväll och ser på film, så mysigt att samla alla på ett ställe.
+ Om en vecka åker vi till STOCKHOLM! (lycka)
+ Jag har en söt pojkvän att pussa på när höstmörkret blir alltför deprimerande
+ Det var ingen sävefest ikväll. Jag inser nu att sova är nog det bästa för mig, inte festa.
+ Imorgon är det risgrynsgröt i skolan, det är juligt.
+ Frida har intensiven ikväll, hon är bäst!


Efter nattens bränder

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snön kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss, för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

TRETTIOSJUAN OCKSÅ!

Sitter för tillfället hemma hos Lovisa och väntar på att vi ska bege oss iväg till friskis. Intensiv idag, det blir roligt! Fast jag borde egentligen vara hemma och plugga, men det är ju en annan sak... Har iallafall hunnit dammsuga av hemma innan mamma kommer hem imorgon. Det var inte fint innan inte...

Imorgon har vi bara en lektion, så skönt! Vi slutar alltså 20 i 10, men vi stannar nog på skolan ett tag och pluggar. Sen ska Lovisa och jag och simma, jag tycker om det! Blir andra gången den här veckan, och kanske ska göra det på söndag också. Inget friskis i helgen, så någon annan träning måste genomföras!

Nej nu måste jag allt leta upp min älskling och se vad hon håller på med, vi måste faktiskt bege oss snart! Ha det fint allihopa så hörs vi!

Måndagsbarn

Ett litet snabbinlägg så här på förmiddagen. Står nu i biblioketet tillsammas med Sofia och väntar på att vår psykologi ska börja igen. Vi har rast hela tiden, skönt men nästan lite långtråkigt. Om en timme har vi världens längsta håla, då vi borde plugga. Dock gör vi nästan aldrig det, mycket roligare att bara sitta och prata, tyvärr kanske ska tilläggas. För vi skulle verkligen behöva plugga matte, egentligen...

Måste rusa tillbaka nu, kanske kommer ett inlägg senare med. Ciao!

Pilutta dig

Idag har jag stalltjänst, USCH säger jag bara. Den förstörde min lediga dag, min sovmorgon, min kväll med mina sötnosar igårkväll och mitt humör. Men jaja, det ordnar sig alltid, det värsta är ju gjort nu iallafall. Bara eftermiddagsfodringen och kvällen kvar. Ska på intensiv sen, roligt! Mamma och jag ska köpa godis också, den här helgen är redan förstörd så... Men sen är det hårdkörning igen, så det så!

En liten snabb-uppdatering blev det här, för nu ska jag vara duktig och städa mitt rum, men först måste jag berätta en intressant sak. Jag kan inte stänga mina byrålådor för att de svämmar över, och ändå så är hela golvet täckt med ett 50 cm tjockt kläd-lager. Jag förstår inte var allt kommer ifrån... Men det ska fixas nu! Vi hörs, puss på er.

Jag vet varför jag föll för dig

Ska jag beräta en sak? MIN MAMMA ÄR HEMMA! Nästan iallafall, just nu är hon på sjukhuset men hon kommer alldeles snart hit. Jag saknar henne så himla otroligt massamegatusenmycket. Nu är det bara tre veckor kvar, och sen kommer hon hem, nästan lagom till advent. Om bara november kunde försvinna, jag ska uppfinna ett enzym som klipper av hela månaden från resten av året. (Biologi-lektionerna har helt tydligt gjort ett stort avtryck på mig och mitt sätt att resonera...)

En annan rolig sak är att vi ska och fika snart! Vi har sett fram emot det hela veckan, så mysigt ska det bli. Vid halv tre ska vi ockupera hela Hedbergs och bara vara. Lovisa, Sissel, Anton, Lisa och hennes pojkvän Tom, plus jag. Bättre sällskap kan man inte ha! Och imorgon ska vi ha Harry Potter-maraton, det blir också trevligt. Joakim skulle också vara med, men han kan nog inte tyvärr, tråkigt.

Så vad har jag haft för mig under de här dagarna när jag inte har uppdaterat? I tisdags dansade vi på gympan vilket resulterade i vild bugg på Sissels köksgolv på kvällen. Vår pluggkväll innehöll väldigt lite plugg men väldigt mycket annat trevligt! Runt elva gick pojkarna hem och Sissel och jag ramlade i säng. Morgonen efter var inte rolig, men vi överlevde. Senare på onsdagen var Sissel och jag och simmade, skönt! Vi ska börja med det har vi bestämt. Efter det fodrade och red vi, och sen åkte vi in till Fenix och kollade när våra kära musikare spelade. Dom var så duktiga så! Efter det gick vi med nära och kära till Donken för lite kvällsmat och bus. Fullt upp hela dagen! Och igår på eftermiddagen var jag hemma hos Li, som har varit i Etiopien. Jag har saknat henne väldigt mycket, och det är skönt att hon är tillbaka. Sen var det intensiv, jag älskar friskis helt enkelt! 

Som ni märker händer det väldigt mycket i mitt liv just nu, men jag trivs med det mesta faktiskt. Och jag älskar alla mina fantastiska, underbara och otroliga vänner! Jag blir så peppad av er och får så otroligt mycket energi, och ni står ut med mig hur förjävligt jag än beter mig. Ni gör mina dagar helt enkelt!

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att möta upp my lovers, vi hörs!



Tillsammans är man mindre ensam

Hej igen allihopa!

Idag hände en intressant sak. Helt plötsligt kände jag bara: Jag vill blogga. Och ja, nu är jag här. En annan intressant sak är att jag har haft ungefär 5 unika besökare om dagen sen jag slutade blogga, och det var ett himla långt tag sen. Med andra ord har mina trogna läsare hållt i sig, trots brist på inlägg i flera månader. Jag blev nästan lite rörd, men bara nästan.

Idag har inte varit någon bra dag alls. Jag har tänkt så mycket på allting och det har bara blivit för mycket... Tur att jag hittade min Annie i matsalen som jag kunde springa iväg med och prata av mig lite. Det dumma var att jag glömde bort att äta lunch för jag paniksprang därifrån i älsklings sällskap innan jag hann äta något... Fick gå tillbaka senare och peta i mig någon pannkaka, jag klarar verkligen inte att hoppa över en endaste måltid. Ingen risk för ätstörningar här inte!

Nu på kvällen bestämde jag mig för att hoppa över ridlektionen för att gå och träna istället. Innan träningen kom Joakim hit en stund och agerade psykolog medan allt bara vällde ur mig. Det är tur att jag har mina kära vänner som jag kan prata med, annars vet man aldrig hur det skulle gå. Sen målade vi lite gubbar i mitt nya fina skrivblock och hade allmänt roligt och sen åkte vi och hämtade upp Lovisa. Joakim dumpades halvvägs och L & jag begav oss vidare till intensiv. Så skönt var det! Frida, som är ledare, är verkligen min favorit och stora idol i livet. Hon är bäst! Efteråt var jag så trött att jag skakade, men det var det klart värt!

Oj vad skönt det var att skriva av mig lite, jag tror jag får ta och fortsätta med det. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, men förhoppningsvis hörs vi imorgon igen! Puss på er, lovers.

RSS 2.0