Peace and love.

God morgon kära ni!
Om en kvart rullar bilen mot Borlänge från Norrköping med en stycken glad Amanda och en stycken glad Karolina. PEPP!!!! Jag mår bättre nu, har lite ont i halsen fortfarande men ingen feber. Får ta det lite lugnt med kalasandet idag så mår jag nog helt bra imorgon. Det här kommer bli heltokigt! Som alltid när vi är i farten med andra ord...

Otursdagar.

I förrgår blev min svarta väska med dragkedjor stulen, crap. Som tur var hade jag varken plånbok eller mobil i den, men kamera, iPod, jacka och mobilladdare försvann... Surt som attan. Oturen bara fortsatte, för på kvällen fick jag feber och halsont. Jag fick i alla fall träffa Amanda och två av hennes små (eller ja, inte så små kanske) hundar. Jag skulle egentligen ha åkt hem till henne och hälsat på resten av hundarna idag, men febern och halsontet hänger kvar så jag får skippa det. Hoppas nu bara jag blir bättre tills imorgon, när vi ska till peace!
Mina kompisar, Ami, tigern och Musslan, världens sötaste!

Turister.


Use me up, spit me out.

You used to say I couldn't save you enough
So I've been saving it up, I started saving it up
And when you said I couldn't give you enough
I started giving you up, I started giving you up
You are not me, Arlandria, Arlandria
You and what army, Arlandria, Arlandria
Oh god, you gotta make it stop

Hjärta.

Glad midsommar, kära ni!

New tisha.

Fet bild på min feta nya tröja, med "fred" skrivet på massa olika språk (antar jag, jag fattar bara två av dem...). Gissa var den här tröjan passar bra?!

Packad och klar.

Tror ni jag kan ta mig till och från Borlänge med denna på ryggen? Direkt efter kortet togs satte jag ner den, olyckligtvis på min tå. Därefter följde ett skrik och en harang av mindre fina ord inte värda att nämna här på bloggen. Behöver jag tillägga att väskan inte direkt är packad med fjädrar och bomull?

Ethelhems krukmakeri.


Kär i kärlekstexter.

"A year. Just one year. In that time we have left and re-entered each other's lives way too many times to count. I don't even remember how it first started, how "we" first started. And in the times when we weren't together we were with other people, but it was always like there was this magnet inside of us that only we could feel. As the magnet would move closer, we would become friends, and then all of a sudden it would be like the magnet shattered. And once again we would leave each other's lives. And every time it would shatter just as we were getting closest to something serious between us."
lelove

Fett somrig tjej.



Packlista.

Nu har jag storshoppat på Apoteket och Åhléns, så nu är jag helgarderad mot alla eventuella sjukdomar man kan tänkas dra på sig under en festival. Dyrt blev det också, men hellre det än att ligga sjuk. Jag har gjort en liten packlista:

Camping;
Festivalbiljett
Tält
Örngott och kudde
Sovsäck
Liggunderlag
CD-spelare?
Dyra grejer;
Mobil + laddare
Kamera + laddare
Kontanter
Kort
Legitimation
Kläder;
Linnen
Långa byxor
Shorts
Trosor
Strumpor
Bh
Bikini
Regnkläder
Koftor
Jacka
Mössa, vantar
Hygien;
Handsprit
Våtservetter
Schampoo, balsam, tvål
Tamponger
Värktabletter
Plåster
Skavsårsplåster
Deodorant
Hårborste, snoddar, spännen
Engångshyvlar
Halstabletter
Smink
Tandborste, tandkräm
Annat;
Dricka
Hänglås
Handduk
Toalettpapper
Silvertejp
Gummistövlar
Mat
Konservöppnare
Plastpåsar
Öronproppar
Vätskeersättning
Penna, papper
Solglasögon
Plastbestick
Liten väska
Solkräm
Tuuusen grejer lång... Är det något mer man kan tänkas behöva?! Hoppas inte att jag har glömt någon tung grej bara, något säger mig att jag kommer gå under under min ryggsäck redan som det är...
Camping;
Festivalbiljett
Tält
Örngott och kudde
Sovsäck
Liggunderlag
CD-spelare?
Dyra grejer;
Mobil + laddare
Kamera + laddare
Kontanter
Kort
Legitimation
Kläder:
Linnen
Långa byxor
Shorts
Trosor
Strumpor
Bh
Bikini
Regnkläder
Koftor
Jacka
Hygien:
Handsprit
Våtservetter
Schampoo, balsam, tvål
Tamponger
Värktabletter
Kondomer
Plåster
Skavsårsplåster
Deodorant
Hårborste, snoddar, spännen
Engångshyvlar
Halstabletter
Smink
Tandborste, tandkräm
Annat:
Dricka
Hänglås
Handduk
Toalettpapper
Silvertejp
Gummistövlar
Mat
Konservöppnare
Plastpåsar
Öronproppar
Vätskeersättning
Penna, papper
Solglasögon
Plastbestick
Liten väska
Solkräm

Ny design.

Nu har jag med hjälp av min lillebror uppdaterat min design lite (tryck på F5 om den inte syns direkt). Som vanligt brukar jag fråga om allt ser bra ut, eller är det något som är tokigt? Är typsnittet på texten bra, och är den lagom stor? Finns det något annat som behöver ändras? Tell me! Annars är jag rätt nöjd faktiskt. Fina fölbilder kan man aldrig få för många av liksom.

Typ ny header va.



A day off.

Idag stod två grejer på att göra-listan: springa med Joanna och skjutsa mormor och morfar till farmor och farfar. Helt plötsligt blev båda inställda, så nu undrar jag lite stillsamt vad tusan jag ska göra idag? Jag har inte haft en ledig dag utan något alls inplanerat på... Jag vet inte hur länge! Hur ska detta sluta?!

leloveimage.blogspot.com

"I was the exception. For years we've been best friends.. We once went 8 months without speaking because I confessed I had feelings for you and you were too afraid to admit yours.. What did I do? I hoped. I'd pass by you in school and we'd be complete strangers. How can two people who know so much about each other pretend they don't know each other at all? But still, I hoped. You made me cry and feel horrible about myself because I felt that I was holding on to something that was long gone... Yet still, I hoped. I held on to the memories, I held on to the sound of your laughter and the look you get just before you laugh.. I held on to all of that and I hoped for a miracle. Even if we were just friends, I hoped for that."

Love is a feeling that we don't understand.

Bus i Almedalen.

Allmän varning utfärdas.

Råd till allmänheten: ligg aldrig på en båt som glittrar! Bängan och jag provade detta när vi var vid Sandviken och badade. Det resulterade i att vi blev totalt inpackade i små, små glasstickor! Gjorde det ont, kanske ni frågar er? Svar: JA!!!!! Ont som tusan. Såhär såg benen (och resten av kroppen med för den delen) ut efteråt:
De två efterföljande bilderna togs innan glasattacken, då vi var helt ovetande om båtens hemliga vapen...

Bra dag.

Jag har knappt vaknat, men jag känner redan på mig att det här inte kommer vara min dag. Det första jag ser när jag tittar mig själv i spegeln i badrummet är att mitt öra (med ett nytaget hål) är helt trasigt. Måste försöka hinna förbi stället jag piercade mig på och fråga vad jag ska ta mig till. Sen går jag ner i köket för att värma en macka i mikron, men vad händer? Jo, den går sönder (mikron alltså, inte mackan)! Den börjar först låta jättekonstigt och sen börjar den lukta bränt. Härligt. Nåväl, mackor kan man ju värma i ugnen, tänker jag då. Såhär i efterhand kan jag passa på att tillägga att det är mackorna man ska värma, inte sina egna händer. Nu har jag ett långt brännmärke över höger hand. Fint.
Nu ska jag gå upp och åter igen försöka väcka någon som ligger och sussar hur djupt som helst i min säng. Känner på mig att jag kommer lyckas sådär...

Finaste tjejorna.


Kokos.


Sandviken.


Studentminnen.

Idag, den tionde juni, är den stora studentdagen här på ön i år! Jag jobbade 8-16.30, men fick syn på några små studenter samtidigt som jag gjorde McFlurrry och kaffe för fulla muggar. Jag är jätteavundsjuk och vill ta studenten en gång till...
Fina klassen (bild lånad av någon på Facebook, minns inte vem men hoppas den inte blir ledsen...)



Sune, Lisa, Victoria och jag fick stipendier på scenen inför alla studenter



Finaste barnvagnen



Lagom nyktra personer försöker sjunga studentsången i stämmor (lät sådär).



HÄJ ANDREJJAS



Vad hände här?



En Karolina, en Joakim och en solnedgång



Sötaste Lovisa



Andreas, Marcus och Victor som gör... något



Framåt natten då promillehalten var något högre än vanligtvis... Vill göra allt igen!

Tjejor.

Ikväll kommer dessa snyggingar (förutom Victoria, men henne ska vi träffa i helgen) hit. Vi ska hitta på tusen roliga grejer och bara umgås. Bäst!!!

Springtur.

Ikväll var jag ute och sprang med den här bruden! Bilden är tagen på studenten -08 tror jag... Är vi oss lika? (Kan man säga så? Man säger ju är jag mig lik...)

Smärta.

Ajajaj. Efter jobbet bestämde jag mig helt spontant för att gå och ta ett till hål i örat, och nu gör det ooont. Men men, det blev rätt najs ändå. Nu har jag en liten silverplupp i hålet för de svarta var slut. Topp!

Sahara Hotnights.

Sveriges snyggaste tjejer till Peace och jag är lycklig. (bild)

Bal.



Idag har studentbalen gått av stapeln, och jag hade jättegärna velat se den men jag har jobbat hela dagen... Tänk när vi klädde upp oss för lite mer än ett år sedan, och gick på bal... Det var tider det! ♥

Run Forrest, run.

Igårkväll tog jag mig i kragen och snörade på mig joggingskorna på första gången på två veckor. Jag tänkte ta en liten springtur i skogarna bakom Terra Nova, och utan att ha någon direkt uppmärkt runda satsare jag på att springa runt 5 km. När jag väl kom hem och mätte rundan på internet var den lite mer än 8 km. Träningsvärken idag är inte rolig...

Maxi dress.

Glad tjej med ny klänning! (Som tyvärr ser lite farlig ut på den första bilden men som är rätt snäll egentligen).

Finaste flickorna.

Saknar er redan!

Arkiv.

Sommarens tre månader ska jag spendera på Gotland. Hur nu det kommer gå... Jag saknar Uppsala lite, men jag kommer nog vänja mig. Det ska bli roligt att träffa alla gamla vänner igen! Så om det är någon som känner att vi borde ses kan ju denne någon höra av sig. En liten pik sådär bara...

Nu är det...

SOMMARLOV!!!

RSS 2.0