30/9

Dagen har tillbringats pluggande, pluggande och åter pluggande, men nu tror jag att jag har hyfsad koll på både matten och spanskan. Bråk som ska divideras, vilket är störst, 24³ eller 39²? Hallå, vad är meningen? När behöver man kunna sånt utom på mattelektionerna? Suck.

Imorgon är det skola igen, bara 3 veckor kvar till höstlovet! Sen har halva terminen gått. Det har gått så fort!

Nej nu ska jag slänga mig på soffan och tillbringa resten av kvällen där. Ciao.


29/9 (snart oktober?!?!?!)

Har tagit mig i kragen och fixat tag på mitt lösen till bloggen, så nu kan jag logga in igen. Krångligt det där med lösenord, har man olika överallt är det inte lätt att komma ihåg vilket man har vart...

Jaja, jag vet inte hur många månader sen det var jag bloggade, men jag fick iallafall ett infall att jag skulle ta och skriva ihop ett litet inlägg. Sitter nu uppe vid min gamla dator på rummet och lyssnar på Lasses nya "Om du lämnar mig nu" varvat med Lalehs "Call on me". Både är riktigt bra och får mig att bli helt nostalgisk, fråga mig inte varför.

Har varit ute en långtur i skogen med Sussa idag, det var riktigt mysigt! Det är faktiskt 20 grader ute nu, det kan man inte tro eftersom det var helt dökallt igår. 

Måste egentligen ta itu med mitt pluggande nu... Matteprov på måndag och spanskaprov på tisdag. Alla kommuner i spanien, hallå, varför ska man kunna dem? Jaja, det är väl bäst att rycka upp sig och plugga lite bara. Eller så gör jag det imorgon... Har iallafall skrivit klart en lååååång lab-rapport som tog nästan 1,5 timme att få klar, suck. Ibland undrar man varför man frivilligt väljer NV? Men klassen är bra iallafall, riktigt bra! Känns som man har känt alla hur länge som helst och de flesta är toppen. Det är så himla skönt att gå på Säve, alla är så mycket större! Jag saknar faktiskt inte Södervärn, det känns skönt att kunna lägga den tiden bakom sig, det var nog det jag behövde tror jag.

Det känns som att man verkligen måste hänga med i skolan nu. Tre kapitel i Kemi på fyra veckor, det gäller att vara vaken hela tiden, annars kommer man efter direkt. Visst, det är kul att tempot är högre än på högstadiet, jag gillar när det går snabbt, men det blir mer och mer press. Skönt att jag slutade med badmintonen iallafall, det är inget jag ångrar.

Nej nu ska jag nog bege mig ut och springa ett varv. Det blev lite osammanhängande dethär känner jag, och jag orkar inte läsa igenom det. Det var skönt att skriva av sig lite faktiskt, jag som inte gillar att blogga egentligen. Men vem vet, det kanske blir ändring på det nu?!  Byebye people!

RSS 2.0