Födelsedag.

Puh, här sitter jag och är jättemätt! Middagen bestod av Libabröd med grönsaker och sojabullar samt smoothie med silkestofu, banan och jordgubbar. Har även varit på födelsedagsfika hos Victoria (GRATTIS!!!) och tryckt i mig kladdkaka med glass och grädde. Tror kanske att jag brände bort en tiondel av de intagna av kalorierna under springturen efteråt... Men vad gör väl kalorier när man blir bjuden på gott fika i trevligt sällskap?
 

Blondie.

Jag har gått från det här....
 
 
...till det här:
 
 
Det blonda barret är alltså tillbaka! Jag gillar't!
 
(Ja jag är lite dålig på att uppdatera men jag mår bra och är lycklig och sådär)

The drummer.

Godkväll mina vänner.
Långhelgen är snart slut och här sitter jag i soffan och är trött. Ebba och jag konstaterade idag att ju mer man är ledig desto tröttare blir man. Konstigt det där! Helgen har bestått av middag på Hermans med min käraste (gott), teatern Rainman på Rival (bra) och brunch med pappi (nästan snäppet godare). Annars har jag fått lite dille på att cykla. Jag har under de senaste åren bestämt hävdat att jag inte alls tycker om att cykla för man blir svettig och bara arg på att det är motvind hela tiden. Nu har jag dock insett att det både går snabbare och är betydligt billigare att cykla än att åka buss. Faktum är att det tog 20 min att ta sig till IKEA idag i jämförelse med de 40 min som det tar med buss, plus att det blev exakt 36 kronor billigare. Det kanske inte låter så mycket, men om man åker buss kanske 3 gånger i veckan fram och tillbaka så blir det rätt mycket pengar man tjänar på att istället ta cykeln. Kanske borde tillägga att jag alltså inte åker buss tur och retur till IKEA tre gånger i veckan utan även till lite andra ställen. Nog för att jag gillar IKEA men jag skulle bli ruinerad om jag var där så ofta. 
 
Passade även på att ta en sväng in på H&M och kunde självklart inte hålla mig från att köpa lite nya grejjer. En fin bikini och en klänning blev det. Lite osäker på om jag ska behålla klänningen dock, det återstår att se... 
 
Nu ska jag försöka tjata hit min vän Bacån som står och kollar muskelhundar på skolan för vi ska ha sleepover och jag vill SOVA. Nattisnatt

Boooooring.

Åååååh jag är så FRUKTANSVÄRT uttråkad! Jag är för trött för att plugga men för pigg för att slappa i sängen. Dessutom har jag tryckt i mig chips för fjärde dagen den här veckan och känner mig som en degklump. Skulle behöva en springtur men har redan varit på gymmet idag. Får bli träningspass tidigt imorgonbitti istället. Mannen är upptagen (som vanligt) och jag orkar inte masa mig iväg hem till någon av brudarna. Borde typ... ta tag i mitt liv... klippa mig... och skaffa ett jobb. Eller nått liknande. 

Valborg -13.

Hej mina vänner!
Jag är lite dålig på att uppdatera nuförtiden, men livet rullar på som vanligt här i Uppsala. Valborg blev lyckat, vi hade en stor fest där det dök upp en hel massa folk. Igår var jag lite trött, men efter en stärkande brunch i solen hos Amanda så piggnade jag till. Skönt med så många lediga dagar nu - den här veckan var vi lediga tis-ons och nästa vecka är vi lediga tors-fre. Tiden rullar på snabbt som attan, och innan man vet ordet kvar kommer det vara sommarlov. 
 
Bjussar på lite nytagna bilder och säger godnatt! 
 
 

RSS 2.0