Gotland.

Hej och hå, nu har jag flängt vidare och befinner mig för tillfället på Gotland. Känns som jag inte har gjort annat än att resa den senaste månaden, har hunnit med Göteborg-Halmstad, Stockholm, London och nu även Gotland. Här ska jag stanna i en vecka till, så förhoppningsvis hinner jag landa lite innan jag åker hem igen. Mamma och Anton är lediga idag och imorgon, men sedan blir det jobb/skola för dem i veckan. Jag ska passa på att slappa men även fixa lite med min redovisning som jag ska ha efter lovet. Kandidatkursen börjar gå mot sitt slut och nu är det bara den muntliga examinationen kvar. Jag brukar alltid vara väldigt nervös innan redovisningar men nu känner jag mig faktiskt helt lugn. Hoppas det håller i sig. 
 
 
Något som är lite konstigt är att jag har haft så ont i en fot att jag knappt kunnat gå. Jag har ingen aning om vad jag har gjort, men nu börjar det bli bättre i alla fall. Det är sol och varmt här idag, så mamma och jag tänkte ta en promenad ner till Almedalen och mata ankorna snart. Glad påsk!

London-bilder.

Hej hej hallå!
Solen skiner över Uppsala och vårkänslorna börjar sakta med säkert komma smygandes. Casco och jag var ute på en joggingtur förut, han var piggare idag så det känns skönt. Förra gången jag försökte springa med honom fick jag släpa runt honom längs nästan hela rundan, trots att han brukar springa nån meter framför mig hela tiden. Tänkte att det kanske var ett tecken på att åldern kommit ikapp honom tillslut, och att vår springkarriär tillsammans var över. Nu verkar det dock vara andra bullar och peppar peppar men han klarar nog att hänga på turerna ett tag framöver med!
 
Londonresan var förresten super, precis som jag trodde. Blev dock inga telefonkioskkort (!!!) men väl några andra. Enjoy!
 
(Orkar inte skriva beskrivningar till alla bilderna men maten på bilden är vegansk fish&chips med friterad sjögrästofu, bilden med hotell-skylten är tagen på gatan utanför vårt hotell, T-rexen finns på Naturhistoriska museét och klockan är såklart Big Ben). 
 
 
 
 

London!

Det där med att vara spontan alltså... Igår lyckades jag övertala mina vänner att en London-resa är en bra idé, så på kvällen bokade vi biljetter. Vi är borta onsdag-lördag och det ska bli SÅ ROLIGT! Jag behöver verkligen åka iväg, går bara runt här hemma och skrotar och får inget gjort. Planerna är hittills Lejonkungen-musikal, shopping, Portobello Road Market, Ripley's Believe It or Not-museum samt Natural History Museum. Förstår inte riktigt hur tiden ska räcka till i och med att vi bara är där i 2,5 dagar, men det löser sig nog. Just nu sitter jag och kollar vegan-vänliga restauranger, det verkar faktiskt finnas ganska många. Vi ska bo på ett tre-stjärnigt hotell vid Notting Hill, min favoritstadsdel i London. Längtar! Får passa på att ta nya telefonkiosk-kort också, har ju blivit några stycken på olika resor...
 
 
 
 
 

Pärlor.

Hejhejhej.
Dålig uppdatering och sådär. Men allt är i alla fall bra, fint och trevligt (utom vädret, snöjävel). Jag har fått jobb som djursjukvårdare i Göteborg till sommaren, har en lägenhet på gång och längtar som aldrig förr. Det kommer bli finfint! Jag njuter just nu av kandidatsemester, skrivandet av arbetet tar inte upp mycket tid alls så jag glider runt och gör lite andra grejjor istället. Typ springer ute i vårsolen, äter kladdkaka med briudarna och pussar på mannen min. Har massa fina bilder på oss i (smickrande för mannen och mindre smickrande för mig) skinnställ, tagna i Halmstad för några veckor sedan. Bjuder på en till och säger godnatt!
 
 

Well hello darling.


Bra grejer.

Bra saker som har hänt sen sist:
  • Jag har blivit frisk!
  • Dagarna i Göteborg var fina, träffade släkten och fick se alla små bebisar. Farmor och jag var ute och åt lunch, och så blev det en hel del promenader med kusiner och hundar.  
  • Jag har fått jobb som djurvårdare till sommaren! Var på intervju på Blå Stjärnan i Göteborg i torsdags, och de ringde efter bara en timme för att erbjuda mig jobb. Det känns toppen! 
  • Jag har fått umgås med min man hela helgen, och jag är så full av tycka-om som man bara kan bli. Vi var hemma hos hans föräldrar i Halmstad och hälsade på. Det var mysigt, vi tog mest det lugnt vilket var välbehövligt. Jag fick dock testa att åka motorcykel för första gången! Det var riktigt roligt, nu längtar jag till sommaren när jag får åka igen (och no worries, han åker inte utan hjälm utan posar bara lite). 

RSS 2.0