Klänningar!

Nu var det ett tag sen jag "annonserade" om mina klänningar här i bloggen. Vintern är kanske inte rätt säsong, men nu när vårkläderna kom fram hittade jag flera stycken nysydda och oanvända i garderoben! De går att få i valfritt tyg i storlekarna 36-40 [cirka]. Kostnaden för att få en klänning uppsydd är 200 kronor. Intresserad? Skriv en kommentar, och ange ett sätt jag kan kontakta dig på!

Vår.

Efter att ha varit ute och gått i vårsolen har jag nu bestämt mig. Dags att uppdatera garderoben! Ut med vinterkläderna och in med våren! Jag menar, det är första april imorgon och då MÅSTE det vara vår. Förra påsklovet låg Stina och jag ute och solade i bikini ju! Ååh, det här ska bli roligt!
______________________________________________________________________________________________
Update
Jag plockade fram mina klänningar och provade. Passade även på att räknade dem. Gissa hur många det blev? 26 stycken! Bara fest- och sommarklänningar då. Herregud, jag visste att jag har många klänningar men inte så många. Nu har jag rensat ut nio stycken i alla fall, som ska iväg till Second Hand. Det känns bra.

Tråååkiiigt.

Tja, jag kan väl inte direkt säga att det svämmade över av kommentarer om den nya designen, men besöksantalet blev dubbelt upp mot det vanliga så jag säger hej och välkomna till alla nya. Hoppas några stannar kvar!
Jag blir hemma idag med, mår bättre men vill bli helt frisk innan jag ger mig iväg någonstans. Det är lika bra! Idag blir det lite planerande inför framtiden, mycket nytt på gång som måste skapas plats för i den redan fulla kalendern. Berättar mer när det allt färdigbestämt!
Idag blir det även SATC för hela slanten. Jag älskar det! Det speglar verkligen det liv som man tror att alla singeltjejer i NY har [och stämmer förmodligen inte alls, men roligt är det]. Charlotte är min favorit, eftersom jag kan identifiera mig mest med henne. Snart har jag kollat igenom första säsongen [för andra gången, har redan sett alla avsnitt en gång tidigare]. Måste, måste, måste verkligen ha boxen!
Förvänta er fler inlägg idag kan jag bara säga, soffan är tråkigt sällskap så jag hänger här på bloggen istället.

Nöjd, nöjd, nöjd, nöjd.

Nu har jag bytt typsnitt hit och dit hela dagen och är ganska nöjd nu. Har kommit fram till att man nog inte kan se de rätta typsnitten om man inte har Word 2007 på sin dator, för dem jag har nu finns inte i äldre versioner, tråkigt... Jag gillar det i rubrikerna mest!
Min bror har precis varit och köpt ett och ett halvt kilo på Maxi, 29 kronor kilot är det där nu... Livsfarligt, ojoj.

Ny design.

Nu har jag uppdaterat min bloggdesign lite, behövde något att göra när jag ändå bara ska ligga i soffan... [Kan vara så att man måste uppdatera sidan för att den ska synas.] Vad tycker ni, är texten för jobbig att läsa? Är det något som ser konstigt ut någonstans? Kan bli så att jag ändrar lite igen om jag kommer på att jag inte är helt nöjd med något. Tacksam för kommentarer!



Barca.


&%!!(Q¤)(Y!!!%%%

Jag har blivit sjuk, jättesjuk. Usch! Ligger i soffan och är hungrig men inte sugen på någonting alls. Halsen är så svullen så det går nog inte att äta ändå. ÅÅH, JAG HAR INTE TID MED DET HÄR!
Det är synd om mig och jag bara väntar på att drömprinsen ska komma ridande på sin vita springare med glass, thé och en jäkla massa halstabletter. Är det som jag känner på mig får jag nog vänta förgäves...

You make me very happy

Fina, fina, bästa Teo (bild lånad av hans gulliga ägare Jossan)

Hopptävling.

Teo och jag blev felfria igår på tävlingen! Dock var det idealtid så det gick lite för snabbt i omhoppningen, alltså blev det ingen placering. Det gör inte så mycket, han var jättefin och jag är supernöjd!
Idag har jag sovmorgon till kvart i ett och jag har massor att göra, plocka undan här hemma till exempel. Det ligger grejer överallt och 90% av dem är mina... Bra där Engdahl. Har aerobicsprov i eftermiddag som jag inte ens börjat plugga till och biologiprov på onsdag som jag inte riktigt heller börjat på... SKoltrött? Yes. Jag vill ha lördag och Göteborg! Saknar min fina farmor och farfar, och min kusinfamilj! Har inte träffat dem på länge nu. Men först ska jag överleva veckan med allt vad den innebär.
Nu, städning. PUSS!

Tacka Gud för skatteåterbäringen.

JAG FICK 3500 SPÄNN I SKATTEÅTERBÄRING! YES! Känns jättemycket, haha. Förra året hade det ju blivit fel med min jämkning så jag fick betala in pengar istället. Nu är jag glaaaaaad!

Dream.

I nättras drömde jag en helt sjuk dröm. Det började med att några vänner och jag skulle titta på Titanic, men samtidigt var vi på Hamnplan och Titanic hände liksom på riktigt där vi var, på land (fråga mig inte hur). Jag visste hela tiden om att alla som överlevde katastrofen skulle bli zoombies, så jag försökte varna alla att gömma sig innan det var för sent! Det fanns skyddsrum någonstans på Gotland som man var tvungen att hitta, och som tur var låg vårt rum nere i hamnen så vi hann dit innan alla hade blivit zoombies. Rummet låg jättehögt upp så man var tvungen att klättra upp dit. I rummet fanns det en skylt där det stod att det var strängt förbjudet för alla som inte var NVare att vara i rummet. Men det hjälpte inte att gå in i skyddsrummet bara, man var tvungen att klä in sig i gladpack också. Fy faan vad den klistrade ihop sig! Gladpacken gjorde en osynlig och som tur var så överlevde vi.
Som sagt, sjuk dröm va?!

Ja komma döi

Jag har en pakt om att inte gå in på Facebook förrän imorgonkväll klockan 6. Jag dör lite inombords när jag tänker på det... Facebook är min bästa vän, finns alltid där för att underhålla så fort tråkigheten slår till. Ikväll blir det i alla fall utgång med dunder och brak (hoppas jag, om inte dumma hamnplan tar inträde för då vill inte mina vänner betala...) och jag längtar. Först ska vi fika hemma hos Anton och sen förfesta någonstans på okänt ställe. NAAJS.
Nu har jag två timmar att slå ihjäl och vet inte vad jag ska ta mig till. FACEBOOK, I MISS YOU!

Surprise.

Idag väntade ett paket på mig i brevlådan. Vem avsändaren var gick inte att lista ut, men det var format som en ganska stor smyckesask. Förväntningarna steg i taket när jag slet upp paketet. Dyrbart halsband från hemlig beundrare eller diamantörhängen från någon avlägsen hemlig släkting kanske? När jag väl fått upp kuvertet ser jag att i det ligger inget mindre än... ett USB-minne från Handelsbanken. Med en hälsning om att jag är "18 och färsk". OM JAG INTE VILL VARA 18 OCH FÄRSK DÅ?!?! Jag vill hellre ha en hemlig beundrare som skickar smycken... Tack Handelsbanken, tack.

LUMPEN! ! ! ! !

Nu har jag varit på försvarets föreläsning här på skolan och fått information om lumpen. Jag har även anmält mig till mönstring i vår. Jag vill NU! Så himla taggad, jag vill verkligen, verkligen göra den. Sitter och läser i papprena jag fick och ser bland annat att man får lära sig att "bekämpa en motståndare på avstånd upp till max 150 meter med eldhandvapen, pansarskott och handgranater". Det låter som något för mig, haha!

Let the music play.

Snart ska jag till Rävhagen och se när den lille pållen skuttar hinder. Tar nog en promenad dit, solen skiner och termometern visar på 9.3 grader, härligt! Det är vår på riktigt! Inga fler starurar (?) nu, tack.
Idag när jag var ute och grejade på jobbet träffade jag på en stackars senil gammal man som var helt övertygad om att han kände mig och att jag hette Barbro. Detta skrek han över ungefär hela Östercentrum... Han frågade även om jag inte lagt märke till att en kvart går mycket snabbare om man äter och dricker under tiden. Jag svarade ja jo mm och sprang snabbt in på jobbet innan han började yra om en massa annat. Stackars gamle man!

Längtar inte alls tillbaka...

Nej men vad då, jag tycker det är jätteroligt att sitta i ett slaskigt Sverige istället för i ett kokhett Spanien. Mycket trevligare att spendera kvällen framför Let's Dance än på en alldeles egen balkong i Barcelona ju! Och Hamnplan är ju sååå mycket bättre än Bikini, ojojoj. Ni anar inte hur ogärna jag vill ligga på en varm strand med ljummet skönt vatten tillsammans med de två bästa brudarna ever. För att inte tala om att träffa spanjorer, bli brun, dansa hela natten och shoppa som en galning om dagarna. Usch, det låter inte alls lockande, inte ett dugg. Jag är så nöjd med min tillvaro här i regniga, kalla, tråkiga Sverige och jag hade inte velat byta ut den mot något i hela världen. Särskilt inte den här kvällen. Ja ä intä bittär.
(TA MIG TILL SPANIEN FÖR TUSAN!)

Mormor, läs på egen risk!

Jag har nog aldrig skrattat så mycket i skolan som jag har gjort den här veckan, underbart! Gårdagens lunch var riktigt rolig, två citat;
Adriaan: - Vad då, ska ni göra lumpen, två tjejer?! Fatta vad oralsex ni kommer få!!
Kommentar: VA?!?!
Fick senare förklaringen att vi kommer dominera över killarna eftersom de är så många medan det är så få tjejer. Njaaa svarar jag på det...
Karolina: Victor, erkänn en sak. Du är bara ute efter sex!
Victor: Det är jag ju inte, jag är faktiskt ömsint!
Kommentar: Jaha, och vad är man om man är ömsint tro?
Fredagen har bjudit på tre timmar eget fysikarbete, det gick ju sådär. Efter det stod det fredagsfika på schemat, och jag drack för andra veckan i rad mitt fredagskaffe som har ungefär samma effekt som knark på mig (skulle jag tro, jag har inte provat). Jag blir helt speedad, har aldrig varit med om något liknande. Vi lekte lekar istället för att plugga och gjorde en massa annat skoj. Bland annat skickades detta sms ut till två hemliga personer:
"Vi är två brudar på arton jordsnurr som söker värme i vinterkylan. Har du sexpack, längre än 30 centimeter och är öppen för exotiska trekanter är du killen för oss Hör av dig till [email protected] så ses vi i sängen ;)"

Vilka som skickade detta sms lämnas öppet. Det enda som kan sägas är att pojkarna som hade äran att få detta kan skatta sig riktigt lyckliga!

!!

Fjärilar i magen...

Hemprov

Lovisa och jag är duktiga och skriver kemiprov. Fast jag är mest med som mentalt stöd för jag är redan färdig. Så lyssnar vi på musik från SATC och diskuterar killar, girly girly. Jag tycker om Lovisa, hon är min bäbis ♥
Idag har jag bestämt mig för att ge upp träningsförbudet, det höll i hela två dagar och det var duktigt av mig tycker jag! Det blir aerobics ikväll, enligt planen i alla fall! Sen får vi se vad som händer ikväll... Hihi.

Måndagsbarn.

Salem al Fakir är ju det sockersötaste man kan vila sina ögon på men hans nya skiva Ignore This får en verkligen att känna att man är i en mardröm. Keep On Walking är fin, men de andra låtarna gör en bara förvirrad...
Jag har ont i halsen, känner mig helt kokande och allt är blä. Jag vill inte ha aerobicsredovisning i eftermiddag... Måste ringa till vårdcentralen för att kolla upp det onda i benen som kommer så fort jag gör något annat än sitter still. Måste skriva kemihemprov. Måste städa rummet och hitta bilnyckeln som har försvunnit spårlöst. Måste, måste, måste.
(Förresten är jag väldigt trött på testosteron och dem som verkar lida av en smula överdosering av det, usch.)

Underbart

Är det säkert att du älskar mig, hör du kärlekens alla toner?
Klingar starkt och underbart, underbart
Är det säkert att du väntat mig, ser du kärlekens alla färger?
Skimrar starkt och underbart, underbart

Gårdagskvällen

På Punkkakan bankades "DRICKA SPRIT, OCH HÅLLA KÄRFTEN, DRICKA SPRIT, OCH HÅLLA KÄFTEN..." och en massa fulla punkare sprang omkring och skrålade. Hjälp sa jag och gick därifrån. Schlagerkaka vill jag ha! Sissel och jag gick vidare till hp och där träffade jag världens sötaste. Vi var tyvärr tvungna att gå och jobba vid halv ett, när det precis började bli trevligt... På jobbet var det kaos och jag yrde mest runt och pysslade med annat än att sälja. Somnade fem, sov till halv ett och åkte ut till stallet efter det. Nu sitter jag här och gäspar och undrar vad jag ska göra med mitt liv... Ta en tupplur kanske. Puss ♥

Dagens smärta.

Idag har jag haft ont i i princip hela kroppen. Som ni säkert känner till är jag en hypokondriker in i själen. Kombinera detta med en stor mängd klantighet så har ni mig i ett nötskal. Det började igår när jag trodde att jag fått en tumör i benet (det gjorde jätteont!) och sen fick jag världens magkatarr för att jag hade ätit äpple som är för mycket syra i... Tål inte! Dagens smärtor är i alla fall:
- huvudvärk (efter att ha slagit huvudet i en garderobsdörr när jag skulle hindra alla skor från att ramla ut ur den)
- ont i benhinnorna (dock inte orsakat av vaken hypokondri (kan man säga så?) eller klantighet utan jag misstänker att jag har fått benhinneinflammation eller överanstängt mig. Friskis golv är hårt att hoppa på... Doktorn får ett samtal av mig på måndag tror jag bestämt).
- ont i benen (har fortfarande utslag efter jobbarbyxorna i somras, det går inte över! Samtal till doktorn nummer två, behöver mera kortison).
- ont i foten (efter att ha slagit den i trappan innan jag skulle ut och gå. Klantig var det ja).
- ont i magen (massor av mörk choklad kanske inte var en så bra idé trots allt...)
- trötthet och illamående (om det nu räknas som smärta. Tog en power nap och sen var jag en ny människa igen!)
För tillfället mår jag alldeles ypperligt superprima och ska nu träna lite på mitt aerobicspass innan det blir Mello!

Hej, hej, hemskt mycket hej.

Nu tänker jag berätta lite saker för er:
- Sissel filmade Teo och mig igår med sin telefon, kanske lägger upp klipp här så får ni se hur fin prinsen är
- jag är jättetrött och förstår inte hur jag ska orka jobba till fyra i natt
- jag vill fortfarande se Alice i underlandet på bio
- dem som säger att mörk choklad är så stark att det räcker med en bit har fel. Jag har lyckats äta ett antal bitar den här eftermiddagen och det gick hur bra som helst
- ikväll blir det Mello hemma hos Joakim med lite folk, trevligt
- sen ska vi till Punkkakan och jag funderar starkt på att köra schlagertema istället
- slutligen undrar jag om man är arbetsskadad när man tror att en låt som heter McFearless heter McFeastless?

Kändisspaning

Måste ju berätta om alla kändisar jag har sett här i storstaden! Ute vid Tullinge hos polisen träffade vi Jerry Williams, på McDonald's kom Idol-Erica in, på NK gick Ulf Lundell i rulltrappan bakom oss, på Operan igår var Loa Falkman och Jan Malmsjö med (dock osäker om jag såg Jan Malmsjö, jag sov...) och nu när jag sitter och väntar på båten gick precis Tess Merkel, ni vet den där blonda tjejen i Alcazar, förbi.

På väg hem.

Vaknade med halsont och ett tungt huvud imorse och bestämde mig snabbt för att överge dumma Stockholm och åka hem till kära gamla ön igen. Att kortet är tomt på pengar gör ju inte det hela bättre. Nu ska jag kolla klart på Phantom of the opera och försöka sova lite på båten. Puss

God kväll...

...och förlåt för dålig uppdatering. Jag befinner mig i Stockholm, eller närmare bestämt hos mina kusiner i Gustavsberg. Är uppe på studieresa tillsammans med klassen och återvänder till ön igen natten mellan imorgon och torsdag. Jag skulle egentligen bo hos Joanna men hon blev jättesjuk igår så jag åkte därifrån. Känns ju lite dumt att bara lämna henne men jag vill verkligen inte bli smittad, har inte tid med det! Sen är det så jobbigt om jag skulle bli sjuk när jag ska åka hem också.
Idag har vi varit på Karolinska tillsammans med klassen och fått information om strålbehandlingarna man utför där. Det var intressant i fem minuter men sen tröttnade vi, eller i alla fall jag. En föreläsning måste vara väääääldigt intresseväckande för att jag ska orka lyssna på den...
Nu på kvällen skulle vi på opera. Jag såg första akten, insåg att opera inte är något för mig och åkte till Gustavsberg istället. Jag behöver sova, ska släcka lampan när jag skrivit klart det här inlägget.
Har hunnit med att shoppa lite också! En Levi's-skjorta på second hand, ett linne från Monki, en randig tröja och ett armband från HM och en fin ring med nitar från Bik Bok. Inte jättemycket grejer, men alltid något! Ska ju till Göteborg snart med så det lär nog bli shopping där med om jag känner mig själv rätt...
Dags att sova, puss och god natt! ♥

VILL SEEE!


Dagens ordspråk

"Det är bättre att hamna i en god trekant än i en ond cirkel"
(hahahahah)

Saturday.

God kväll.
Kände att en uppdatering var på sin plats. Idag har det varit full rulle hela dagen, imorse var jag och tränade och åkte sedan direkt till jobbet. Jobbade i några timmar och åkte sedan ut till stallet och hade insläpp och natt. Sen åkte jag hem och nu har jag precis ätit en god middag. Förstår inte hur jag klarade mig innan körkortet! Har inte haft det i en vecka ens och har redan glömt hur det var...

Ikväll blir det Melodifestivalen och så kanske jag ska hem till Joakim också. Det beror på om han offrar sig och ser festivalen med mig, annars ska jag dit efter och då lär jag ju sova... Puss på er!

AAARG.

Jag blir arg på att det aldrig kan bli vår! Jag vill börja träna två pass om dagen, ett på Friskis och så springa eller gymma en gång också men jag orkar verkligen inte cykla in till gymmet eller gå ut och springa i den här jäkla kylan och blåsten! Man blir ju förvandlad till en isglass bara man går ut genom dörren, suck. Vår nu, tack.

(Var förresten och klippte mig på Stil idag, hos Tina. Riktigt, riktigt duktig är hon, jag rekommenderar henne starkt!)

Google Translate

Jag skulle översätta ett ord som jag inte visste vad det betydde ur låten Whorses med Biffy Clyro. Eftersom det inte fanns på den sida jag brukar använda provade jag Google Translate och hittade då att man kunde översätta hela texten till svenska rätt av. Perfekt tänkte jag och klickade på länken. Här är ett utdrag ur den svenska översättningen:
"varhelst vi krasch, vi ska skylla på den gamla
unikt för beröring, och krympling to the bone
Men vi står de kommer att svänga från repen
oavslutade och unga eller olycklig och gamla"
Efter att ha läst den här översättningen tror jag att jag inte riktigt litar på Google Translate något mer.

Mallorca.


Karolinas Greatest Hits

När jag satt och väntade på min lillebror ute på landet blev jag så trött på radion att jag började rota runt bland skivorna i handskfacket. Hittade då en blandskiva med en bild på mig på framsidan, gjorde den när jag var 11-12 kanske. Stoppade in den i spelaren och tryckte igång. Jag hann med både Hungry Eyes från Dirty Dancing, Skyll inte på Hugo från Björnes Magasin och It's my life med Bon Jovi innan jag var hemma. Säga vad man vill men varierande musiksmak hade (och har nu med för den delen) jag iallafall. Nu väntar jag med spänning på att höra fortsättningen på skivan!

Äntligen...

KÖRKORT! :D :D :D :D :D

RSS 2.0