Love grows.

Idag kom våren till Uppsala på riktigt. Jag hade på mig min tunna vinnterjacka/tjocka vårjacka  och den var nästan för varm! Mycket snö har redan smält bort, och fortsätter det såhär är det nog total barmark inom några dagar. Lycka!
Imorgon beger jag mig till Stockholm, där jag ska möta upp mami. Vi ska bo på hotell (hotellfrukost!!!), gå i second hand-butiker och gå på Dirty Dancing-musikal. På fredag följer hon med mig tillbaka till Uppsala, och stannar här över helgen. Vi har inte setts på 1,5 månad nu, så det ska bli jättemysigt. Jag planerade storshopping fram tills för en timme sen, när jag gick igenom ekonomin. Av den här månadens studiemedel som vi fick i fredags har jag redan lyckats spendera över 6000 kronor. Hur är det möjligt?! Då har jag i och för sig betalat hyra och mobilräkning på 3300 tillsammans... Plus hembiljetter till påsk, flygbiljetter till Göteborg nästa helg och en ladugårdsoverall för sammanlagt 1700... Så det kanske inte är så konstigt att pengarna har försvunnit. Det blir shopping för sparpengarna i helgen! Jag gillar inte att ta av dem, men jag vill verkligen ha lite nya vårkläder.
Strax kommer Ebbis hit, och då ska vi se Top Model och äta kaka. Innan dess ska jag försöka packa lite, så jag får nog rusa nu!

Casco.

Vad skulle jag göra utan dig? ♥

Kyss mig.

Varför går helgerna alltid så fort? Det känns som det var fredag alldeles nyss... Idag går jag lite på halvfart, det blev inte många timmars sömn i nättras. Gårdagskvällen böjd på melodifestivaltittande här hos mig tillsammans med Ebba, Victoria och Linda. Både Ebba och jag föll pladask för Axel Algmark och hans låt "Kyss mig", som såklart inte gick vidare. Sockersöt kille.
Efter melodifestivalen bar det av till ULS-kåren för massor av dans och skratt. Jisses, vad roligt vi hade! Resten av natten är ett virrvarr, men klockan nio vaknade jag i alla fall upp bredvid mitt fina sovsällskap Ebba. Vi bestämde igår att vi skulle gå på ett medelpass på Friskis&Svettis idag vid 11. Envisa som vi är så lät vi såklart inte oss stoppas av de alltför många intagna drinkarna och de alltför få timmars sömn. Friskispass med en svag touch av alkohol i blodet gick bättre än förväntat! Något svårt att hålla fokus i balansövningarna, men annars så! Efter passet gjorde vi en stor brunch med scones, smoothie och stekt ägg. Brunch är definitivt underskattat.
De där två timmarnas sömn i nättras börjar göra sig påminda nu. Dags att släcka lampan för ikväll. Godnatt!

Mina hjärtan.


Do it like a dude.

Klängiga tjejer efter en drink för mycket.

Invigning.

Igår använde jag för första gången mitt fina fjäderhalsband som jag köpte i London i april, om jag inte minns fel. Jag har inte riktigt vetat vad jag skulle matcha det med... Igår körde jag i alla fall på stickad tröja med en skjorta under. Jag gillar't.

En utomjordisk kärlekstörst.

Casco har sovit precis hela dagen, det skulle jag också velat göra. Istället har jag promenerat, ätit hallonpaj på Max och pluggat lite cirkulation. Rätt fint det med. Igår körde vi en halvspontan utgång som blev lite halvlyckad. Som tur var hade jag kul i alla fall! Det känns som det händer väldigt mycket just nu. Tiden bara försvinner... Innan man vet ordet av är det sommarlov.
Nu ska jag ta med mitt lilla söta odjur ut på en promenad runt ett översvämmat Gälbo. Det har varit plusgrader från och till i några dagar, så nu är hela området en enda stor sjö. Idag är alltså Guds gåva till människan gummistövlar.
Godnatt ♥

Hunting keys with Jane Doe.

En fin kompis och en bättre bild på mitt blåa hår.

Kent - Sverige.

Sverige, Sverige, älskade vän
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt

Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus, i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor

Vårigt värre.

Idag har jag varit d-u-k-t-i-g för jag har faktiskt pluggat jättelänge. Mot slutet kändes det nästan lite kul, men bara nästan. Det är så svårt att sitta med näsan i böckerna när det är soligt och fint ute! Tog en paus för att gå en promenad med Victoria, vi var ute i 1,5 timme. Fåglarna kvittrade och om man tänkte bort all snö så kändes det nästan som vår. Ge mig shorts-väder nuuu!

Ny soffa.

Uppdateringen sker just nu från min fina, nya soffa! IKEAs Ektorp har flyttat in hos mig idag och den är världens skönaste. ♥

Dip dye.

Kära läsare! Jag är numera blåhårig. Det syns inte så bra på bilden, men topparna lyser. Love, love, loooove it. Imorgon är det upp tidigt som gäller, för det ska inhandlas en soffa på IKEA. Därför är det sovdags nu. Natti ♥

The lion's roar.


I miss you.


Little bad girl.

Nyss fick jag ett energiryck och städade ur kylen i korridorsköket. Lite äckligt var det, men inte så farligt som man kunnat tro! Om 40 minuter ska Josefine och jag dock städa bakom ugnen, det blir nog ingen vacker syn... Hyresvärden kommer och inspekterar på måndag, och då ska allt vara tipptopp!
Annars då? Jotackbra. Jag är inte lika bitter idag som igår. Vem behöver en kille som ger en choklad liksom? Inte jag i alla fall. Självständig big time. Önskar att jag var så självständig att jag kunde sätta upp hyllor själv också, men så duktig är jag inte. Hjälp, någon? Kriterier: du ska veta hur man sätter upp en hylla på en vägg av betong. Borr är inget måste för det kan jag låna. Jag bjuder på tusen kilo fika, trevligt sällskap och sånt där.

När tankarna är på annat håll.

För övrigt läser jag i mina anteckningar att hyperkameli är en vanlig komplikation vid njursvikt. Hur tänkte jag där? För många kameler i blodet? Jag måste börja fokusera på föreläsningarna alltså...

Alla hjärtans dag.

Jahopp, idag är det alla hjärtans dag och här sitter jag och väntar på att bli överöst med blombuketter, choklad och gulliga kärleksförklaringar. Hittills under dagen har det varit väldigt tomt på den fronten, men jag fortsätter tappert att vänta. Snart känner jag på mig att det knackar på dörren, och när jag öppnar kommer jag bli nästan kvävd av det hav av rosor som väller in genom dörröppningen.
Nämen på riktigt hörrni, alla hjärtans dag känns rätt värdelöst. Alla par ska under en speciell dag visa hur mycket de tycker om varandra (vilket man borde göra varje dag) och alla singlar får sitta hemma, äta choklad och känna sig ensamma.
(Ja, jag är bitter)
Nu, promenad med mannen i mitt liv. Casco alltså.

Hårsmycke.

Tidigare idag fick jag syn på det här snygga smycket från Beauty by Nicole.
Jag blev genast sugen på att köpa det... Sen kom jag på att jag har massa gamla halsband liggandes, så jag började pyssla lite... Resultatet:
Nöjd! Ibland är det bra (och billigt) att vara pysslig.

Ugglis.

En väldigt fin födelsedag med fika, vänner och många presenter fick jag. Tack! ♥ Den finaste presenten ser ni här nedanför. Jag älskar ugglor och jag älskar Bacån som målade denna fina tavla till mig. ♥

Äppelknyckarjazz.

Gårdagskvällen spenderades på Värmlands nations klubb med fina flickor. Vi knöt vänskapsband med DJn, som bjöd oss på Red Bull och lät oss välja låtar. Sen stod vi bakom mixerbordet med han och dansade och hade det världsbäst. Tydligen sa han att han älskade oss också, men det missade jag. Känns bra att knyta lite kontakter inför vår framtida karriär som DJs. På sidan av veterinäryrket, såklart...
Nu: skogspromenad med vovven.

Styrkekramar.

Alla tankar till familjen Udéhn ♥

When I held ya.

Nu åker dongeln snart ut genom fönstret. Telia, vad är problemet?! Det känns lite som att allt gått på halvfart idag, inte vara min internetuppkoppling. Skulle plugga förut, tog närmare 5 timmar att läsa igenom ett dokument på 9 sidor. 95% paus och 5% plugg är min melodi. Orkade inte gå på långpromenad förrän vid sjutiden, vilket var väldigt dumt för då hade temperaturen sjunkit ända ner till -13. När vi kom hem igen hade både Casco och jag is i hela ögonfransarna.
Ikväll är det många tankar i huvudet, och allt känns lite tungt. Skickar kärlek och styrkekramar till nära och kära som är starka och kämpar. ♥ Nu ska jag sova, och hoppas att allt kännas bättre imorgon.

Sweet dreams.

Mitt internet fungerar inte riktigt som det ska, därav den rätt kassa uppdateringen här. Det har dålig uppkoppling och lägger ner verksamheten helt titt som tätt. Snart ringer jag Telia och frågar vad problemet är. Mitt tålamod är nämligen slut för längesen...
En god nyhet är i alla fall att vaktmästaren ringde idag och berättade att mitt rum ska renoveras på påsklovet eller innan dess! För er som inte sett det kan jag berätta att jag just nu har garderobsdörrar i en jätteful grön färg och en plastmatta på golvet som är grågrön. Dörrarna ska bli vita och mattan på golvet ska bytas ut mot en annan, som mer ser ut som trägolv. Riktigt trägolv var tydligen inte att tänka på.. Men jag är nöjd ändå jag.
Nu måste jag snart bege mig ner till tvättstugan med all min tvätt. Det var nog tre veckor sen jag var där senast, och man kan ju säga att det börjar bli dags igen... Tvättkorgen svämmade över för längesen. Sååå... ciao!

Rebecca&Fiona


Sveriges snyggaste tjejer.

Bild och bild.

På spaning.

Casco gillar att jag har möblerat om. Nu kan han nämligen stå i soffan och spana ut genom fönstret hela dagen! Jag var lite orolig i början att han skulle lyckas välta min blomkruka, men det har gått bra hittills. Varje gång det kommer ett gäng tjejer blir han jätteglad, för han tror att det är mina vänner som ska komma hit. Söttussen ♥

Fuego.

Idag är jag lycklig, för jag ska träna! Det var år och dar sen. Klockan 18 på Friskis vid Ekeby bruk ska Linda och jag skaka allt vi har, för då är det fuego. Bäst!

RSS 2.0