Bilkö

Jag blir så trött på alla turister som kör bil! Tillbringade natten till igår ute i ingenstanset (=låååångt ute på landet, tur att sällskapet var trevligt för det var långt att köra och jag var trött). I alla fall, när jag skulle köra hem igår på morgonen kom jag därifrån liiiite för sent och hade ganska knappt om tid till jobbet. Tror ni inte att det är en enmiljardsmil lång bilkö av bilar som ligger i 70 på 90-vägen på Follingboväg då eller?! AH JAG BLIR SÅ ARG! Är det 90 kan man väl åtminstone köra det! Jag säger inte att man ska köra fortare, det är ju inte heller bra, men att köra så sakta skapar bara massor av olyckstillfällen när folk försöker köra om. Helt plötsligt tvärbromsar hela kön för att någon har kommit på att den ska svänga, typ tre meter framför svängen. Suck.

Lägenhet!!!!!!

Numera (eller ja, från och med den 22 augusti) hyr jag en jättefin liten stuga på en tomt utanför Uppsala. Det är en tvåa på 30 kvadrat nära skolan, motionsspår, badplats och en liten hamn med restaurang. Jag har sån tur!

H&M

 

Har beställt lite (läs mycket) från H&M's höstkollektion, bland annat grejerna på bilderna här ovanför. Gilla gilla!

 

Visit hm.com


Workaholic

Dålig uppdatering, ajaaaaj Engdahl. Jobbade 20-05 i förrgår, 18-04 igår och idag har jag jobbat 12-17.30. Nu är jag typ död. Det tar på en att jobba natt, man vänder på dygnet både upp&ner, bak&fram och ut&in. Imorgon jobbar jag 12-16 och sen är jag leeeeedig tisdag och onsdag, yes! På tisdag bär det av till Uppsala, vi ska titta på lite på lägenheter och så. Mamma och jag alltså. Det gillas!
Nu ska jag spela Gameboy, tjo!

VICTOOOOOR!

Nu ska jag tillägna ett inlägg till min fina vän Victor. Här är en bild på oss från balen, som är mindre fin på mig men skitsamma! Victor ska nog flytta i höst, och jag ville bara säga att jag kommer sakna dig homie! Nu är du med i bloggen också. DU ÄR GRYM POLARN!

H&M!

Åh, nu har jag gjort en önskelista på H&M's hemsida med en massa grejer som jag bara mååååste ha! Hjälp. Jag har sagt till mig själv att jag måste vänta tills jag har vaknat imorgon innan jag beställer, för att kunna bestämma mig om jag verkligen ska göra det eller inte. Jag känner på mig att det redan är avgjort... Herregud, detta beteende är inte sunt. Men som jag brukar säga; Konsumtionssamhället, hej här är jag!

Hemmafru.

God kväll vänner!
Idag är jag hemmafru, för frugen är på jobbet. Hon jobbar till klockan fyra i natt och då förväntar jag mig blommor och choklad. Fast hon hade köpt thaimat och mötte upp mig efter jobbet förut i och för sig, så jag har nog fått min dos av gulliga romantiska grejer för idag tror jag! Just nu sitter jag och väntar på Joanna som kanske ska komma hit. Hon slutade jobbet för en halvtimme sedan och har inte hört av sig om ifall hon kommer eller inte, så vi får väl se vad som händer. Jag kanske borde vara duktig och ta tag i disken och städa upp lite här så länge... Imorgon kommer nämligen Sissans kusiner hit och ska bo i lägenheten i några dagar. Då flyttar jag hem till Terra igen, och sen tillbaka hit. Sen ska jag flytta ut till Sion för att vara hundvakt, och sen tillbaka till Terra för att vara hundvakt där. Sen ska jag flytta till Uppsala. Ett himla flyttande hit och dit alltså!

Lägenhet!

Nu har en tjej ringt till mig från Uppsala. Hon har en lägenhet som ligger jättenära SLU att hyra ut. I lägenheten bor två katter som jag ska få ta hand om medan hon är bortrest i ett år. Jag ska dit och titta på tisdag. Hoppas, hoppas, hoppas det här blir bra nu!

Stjärnfallet

Hallå, är du där? Är du kvar? Hallå, finns det nånting kvar?
Stjärnfall, stjärnfallet det är jag
och du är himlen jag föll från den dan
Stjärnfall, stjärnfallet det är jag
och du är himlen för mig varje dag

Favoritstaden.

Hade hellre varit i ett regnigt London än i ett regnigt Sverige.

Åskväder.

Vilket jäkla oväder! Har jobbar hela dagen och vi gjorde näst bästa timmen någonsin, trots strömavbrott... Det är för att vi är bäst, hihi. Jag vill tycka att det är mysigt med åska, men innerst inne är jag allt lite rädd för den. Beror nog på att jag i allmänhet ogillar saker jag inte har kontroll över. Uäk. Nu ska jag kolla SATC tills datorn dör (vill inte koppla in den i väggen när det blixtrar så mycket). Nu slog blixten ner typ 100 meter från vårt hus. HJÄÄÄÄÄLP!

Uppsalalägenhet.

Idag har jag bestämt mig för att jobba. Vi får väl se hur det går, i och med att jag inte riktigt kan stå upp och ännu mindre gå...
Satt och mailade runt på massor av bostadsannonser i Uppsala igår. Fick svar på en direkt. En man som bor i Skottland har en tvåa på 130 kvardat (skitstort) att hyra ut för 3000/månaden. Grejen är den att han vill ha 6000 översatt på sitt konto i depositionsavgift innan han åker till Sverige och ger en nyckeln. Detta innan man har skrivit kontrakt eller något. Eh... Nej kanske? Här ska inte ges bort 6000 till någon skotte inte. Känner på mig att han inte skulle möta mig på stället vi hade bestämt utan dragit iväg på en schysst semesterresa för mina 6000 kronor istället. Nej du lille gubbe, så lättlurad är jag inte!

Kryckor.

Fröken Engdahl har varit duktig och stukat foten. Hon hoppar numera fram på kryckor. Duktigt jobbat!

Peace-abstinens!


Lite ledig.

Åh vad härligt att kunna vara ute utan att totalt smälta bort i solen! Idag är det precis lagom varmt, och man kanske till och med kan sola lite. Det har man ju inte kunnat på ett tag eftersom värmen har totaldödat en när man har försökt... Ska nog fira med att cykla in till stan och köpa lite grejer som jag kommit på att man behöver när man har flyttat hemifrån. Till biblioteket ska jag också och låna någon schysst bok att ligga och läsa på stranden. Och så ska jag handla mat, och åka till stranden med fruuugen. Jag är nämligen ledig, så skönt!

Veterinärlinjen, here I come.

God morning!
Vilket fint  inlägg min lilla fru har skrivit här nedanför... Haha. Fast hon var faktiskt inte berusad (som man hade kunnat tro) för hon skulle jobbe.
Jag ville bara berätta en sak... JAG HAR KOMMIT IN PÅ VETERINÄR! Det var 24 i hela Sverige som kom in på betygen, och jag är en av dem. YESSSSSS!

smultronvin är min nya dråg

hej jag heter zizzle och bor i visby. jag gillar smultronvin och brukar dricka det varje kväll med min vän karolina och en annan gubbe som heter andras. hon är blond och gillar krispiga crisps i sån där bär och nötmix och andras gillar att snussa. det betyder att klia fingrarna på täcken (dom är tydligen lite hårda där). nu skall jag snart sälja glass för20 kr och sedan dansa discodans i min källare. den som vill dansa med mig kan höra av sig på 0700273202.
förresten är andras kung så vill någon ha hans autograf kan ni prata med mig. jag kan rita av den ganska bra.
hejdå och sov gott i smultronskogen (där kan man göra vin.)

Smälter.

God dag!
Sitter i vår fina lilla lägenhet och smälter av värmen. Man blir verkligen helt kokt och orkar inte göra någonting... Jag gillar i alla fall vårt nya place väldigt mycket. Litet, gulligt och alldeles lagom! Ikväll ska vi och se fotboll på BlackSheep och sen ska Sisslan och jag ha myskväll när hon har slutat jobba. Gilla gilla! Nu ska jag ta en dusch och sen slänga mig i solen. Puss!

Einstein.

Men nog om det. Idag är jag ledig och då ska jag passa på att hänga lite med min gode vän på bilden ovan.

P-p-pengar.

På sommaren vill man ju passa på att göra lite saker när man väl är ledig. Kneippyn och cirkus med småsyskonen, gå på krogen, åka och se Ronja Rövardotter på Närsakar i år igen... Och visst, det är väl ingen som förbjuder mig från att göra det där, men det är ju så GALET dyrt! Kollade precis på biljetter till cirkus och till Ronja, och båda biljetterna kostar över 200 kronor! Visst, jag förstår att de vill dra in pengar, men ge oss gotlandsrabatt och ruinera turisterna som inte vet bättre och betalar istället. Ska jag göra alla de grejerna blir det över 1000 spänn. Att dessutom bjuda småsyskonen på cirkusen och Kneippyn är inte att tänka på. Suck, life is haaaaaard.

Fembot

Nu har jag jobbat 8-18.45 och är rätt så trött. Imorgon blir en rolig dag, jag ska flytta hemifrån och ska också försöka hinna med att åka och bada, gå på bio och gå ut med massa folk! Gilla gilla. Ska börja packa ikväll redan, och lyssna på Robyn. Hon är grym!
I've got some news for you
Fembots have feelings too
You split my heart in two
Now what you gonna do?
(Jag älskar dig)

Sjuk.

Jaha, nu har jag också drabbats av den ökända P&L-sjukan. Feber, huvudvärk och halsont alltså. Oj vad kul.

Hästpojken.

Jag har börjat lyssna på Hästpojken. Löjligt namn kan man tycka, men jag gillar ju hästar så we are meant to be så att säga. Hehe. Nej, nu ska inte min dåliga humor gå ut över bloggen, förlåt. Jag är trött. I alla fall, Hästpojken är bra. Det var bara det jag ville säga.

Juli.

Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Ledig. Jobb. Jobb. Jobb. Ledig. Jobb. Jobb. Jobb. Ledig. Ledig. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Ledig. Ledig. Jobb. Jobb. Jobb.
Hej juli.

Jag är en vampyr

Du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det så långt du vill
Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in
Hjärtat gör mig blind

Sömntuta.

Märkte att det mest fanns bilder på oss från festivalen, och inte så många på de som spelade... Det var nog för att vi inte stod så långt fram på så många konserter. Och för att vi gillar att fota oss själva, hehe... Så kan det gå. Nu har jag sovit 13 timmar i sträck och känner mig lite piggare än igår. Försökte åka med ut till farmor men som jag förutspådde somnade jag på deras gräsmatta efter typ en halvtimme. När jag vaknade hade min bror (Martin, inte Anton) lagt chips på min rygg så jag skulle ha något att äta när jag vaknade. Han är söt han!

P&L i bilder.

Spana in Andreas...
Sen var det några otroligt charmiga gotlänningar som lyckades ta sig in på campingen utan campingbanden. Inga namn nämnda... Där var det partyyy.
Ett tält med ben på vift!
Kvällen avslutades med att Sissan hittade en fin gitarr hos några pojkar. Sen var Andreas och jag tvugna att gå till tåget. Som ni ser på bilderna hade vi en väldigt fin dag!

Samma nätter väntar alla.

Sover hos dig på din nåder
Rör dig, fast jag inte får det
Önskar att jag bara drömde
Att det var en vanlig söndag
Samma nätter väntar alla
Utan dig är alla kalla
Långa, mörka, utan sömn
Du ligger med nån annan tönt
Jag vet, jag har mig själv att skylla
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen
Alla filmer, alla böcker handlar om dig
Alla ryggar tillhör dig
Tills jag går fram
"Förlåt, jag trodde det var nån annan"

Hemme igen.

Nu har vi kommit hem från Peace&Love. Så himla roligt var det, grymt! Jag är jätteglad för att vi kom iväg, även om jag är trött och känner mig galet äcklig just nu. Ska hoppa in i duschen och sen åka och fira lillebror hos farmor&farfar. Jag kommer somna... Bilder från gårdagen kommer senare!

Biljetter.

Nu har jag insett att man kan köpa billiga andrahandsbiljetter till Peace på Blocket = jag kommer sitta uppe hela natten och vänta på ett bra tillfälle att klippa till, eftersom det kommer upp nya annonser med jämna mellanrum. Har redan ringt på tre stycken, varav en svarade 'dom är redan sålda' innan han ens sa hej. En annan jag ringde på, fem minuter efter att den lades upp, hade redan blivit såld. Med andra ord verkar det vara fler som kommit på att man kan köpa billigare biljetter där. Tusan också! Båten är bokad i alla fall, för säkerhets skull. Om vi kommer på att vi ska åka alltså. För vi har fortfarande inte bestämt oss.

Fortfarande beslutsångest...

Nu kanske vi ska åka på lördag istället! Allt krånglar, båten är nästan fullbokad, våra passbyten måste gå igenom och det måste finnas tågbiljetter kvar. Om vi inte tar bilen... Tur att jag jobbar så kort pass idag, hinner fixa allt efter då. Om det nu blir något att fixa alltså. Suck, jag HATAR att inte veta. Jag vill jämt ha allt klart från första början, så man slipper gå runt och fundera. Det är jag expert på. Inte världens bästa band på lördag direkt, men det gör inte så mycket... Markus Krunegård, Hästpojken, Jay Z, Mando Diao, Johnossi, Shout out Louds och Amanda Jensen bland annat. Har knappt lyssnat något på nån av dem, men om vi nu ska iväg får det bli konstant musiklyssning fram tills dess. Åh, JAG VILL VILL VILL!

RSS 2.0