Working In A Coalmine

Just denna låt snurrar runt runt i mitt huvud, och det mest irriterande är att jag bara kan den här raden. Det spelar liksom ingen roll hur många gånger jag lyssnar på den, det här är den enda text jag memorerar. Ingen aning om vad det är för låt, det enda jag vet är att den är med på Marias friskispass och att den fäster bättre än Karlssons Klister i hjärnan på en.

Nattpass

Jag trycker på gilla-knappen åt nattjobb, jag gillade det starkt! Verkligen en helt annan känsla än på dagen, och så gick tiden väldigt fort med. Mellan ett och två var det tomt så vi pysslade lite i kassan och efter det bara rullade det på. Var inte så jättemycket folk trots att det var lönehelg, men det gick bra ändå. Träffade bland annat på en något överförfriskad friskisledare vars pass jag varit på samma dag, haha. Hon var riktigt rolig hon. Sen är ju fulla personer ganska roliga i övrigt faktiskt. En hade låst in sig på toaletten och satt där när Lisette öppnade efter att vi stängt, så att hon nästan fick en hjärtattack när hon såg honom. Han hade (efter att ha spytt ner hela toaletten) somnat sött där inne. Vad händer inte på natten på Donken liksom...
Ser fram emot mitt nästa pass som är någon gång i mitten av mars!

Ännu mera London!

Nu har vi bokat sex nätter i bästa London, YES! Jag längtar redan efter att fika i Hyde Park, promenera i Notting Hill och shoppa järnet på Oxford Street! Främst ser jag fram emot att shoppa, hehe... London har massor av bra affärer, som New Look och Primark till exempel. Billigt och bra! Nu ska jag banne mig spara hela våren. Räknade precis ut att körkortet nästan ruinerat mig, 11 000 jävla riksdaler har det gått på! Suck... Men men, det är väl en investering för livet antar jag (även fast det svider rätt ordentligt nu).

Så när jag väl är i London kan jag ju passa på att hälsa på min lover som bor där borta. Han saknar nog mig vid det här laget, vi har ju inte träffats på 1,5 år snart... ♥

Happy!

En lista med bra saker:
+ DET ÄR SPORTLOV!
+ Jag ska träna idag
+ Jag klarade körkortsteorin igår
+ Jag ska jobba natt för första gången i natt, det blir spännande
+ Det töar ute = vår snart!
+ Det är lördag så det blir mello och popcorn ikväll
+ London i sommar! :D

Big in Japan

Winter's city side
Crystal bits of snowflakes all around my head and in the wind
I had no illusions
that I'd never find a glimpse of summer heatwaves in your eyes
You did what you did to me
now it's history, I see
Heres my comeback on the road again
Things will happen while they can
I will wait here for my man
Tonight it's easy when you're big in Japan

Londres

Nae, nu ger jag upp. Jag orkar inte göra en endaste körkortsfråga till! Nu har jag läst teoriboken fyra gånger och gjort tio träningsprov varav åtta godkända. De andra två hade jag några slarvfel på som jag inte hade haft om jag hade koncentrerat mig. Det får helt enkelt gå som det går på det där teoriprovet, men snart är det lov och på lovet tänker jag INTE plugga, varken skoljobb eller körkortsteori, så det så. Jag kommer inte avslöja när jag har teoriprov eller körprov, finns bara en person som vet om när än så länge. Det enda jag kan avslöja är att det är snart, inte jättesnart men ganska så!
Idag har jag gjort ett genteknikprov som faktiskt var lättare än förväntat (tro det eller ej). Antingen så var det verkligen lätt eller så skrev jag för lite, det märker vi. Nu är det bara morgondagen kvar med skola och körlektion kvar innan SPORTLOV! Fatta vad skönt det kommer bli, helt otroligt...

Vi kanske ska åka till London i vår förresten! Blir med familjen denna gång. Jag hoppas verkligen att det blir av, jag gillar och saknar mitt älskade London.

Uppdatering.

Eftersom en viss person (läs mamma) lite försiktigt sa "och på din blogg så är det inget nytt som vanligt..." så tänkte jag delge er lite om vad som händer i mitt liv nuförtiden.
Idag är jag glad, för det är vår i luften! Lite av all snö har börjat smälta och solen skiner för första gången på hur länge som helst. Jag blev så lycklig att det inte gjorde något att jag var tvungen att gå på banken, cykla den långa vägen hem och direkt gå till datorn och skriva projektrapport. När jag var på stan blev jag till och med så glad att jag bestämde mig för att vara världens bästa storasyster och gå och köpa en Harry Potter-bok till min bror. Han har pratat om den i några veckor nu så jag tänkte att jag ju kunde vara snäll och ge den till honom!

Snart ska jag cykla iväg till träningen men först tänkte jag bara delge er en liten rolig diskussion Virginia och jag hade i skolan idag. Vi satt i matsalen och kom in på jobbsnack, och vi pratade då lite om de som jobbar på Donken. Nu lät det som att vi snackade skit, men så var inte fallet. Jag gillar mina kära kollegor! I alla fall, jag skulle beskriva en person som Virginia inte visste vem det var. Det lät ungefär såhär:
K: - Ja men, han är typ blond...
V: - Okej? Är han inte väldigt lång, typ så att man får titta upp på honom?
K: - Nej, inte jättelång.... Man tittar liksom inte riktigt rakt fram när man tittar på honom, men inte jättemycket upp... (Visar och gör viklar framför ögonen).
V: - Jahaaa han! Eller, nu kan jag ju se hans namnskylt framför mig men jag kan fortfarande inte komma på hur han ser ut...
Efter denna diskussion tror jag att jag behöver bli lite bättre på att förklara saker och ting...

Hos Sussa

Nu har jag alltså bott hos Sussa sen i torsdags och idag kommer hon hem. Har längtat hem hela tiden, efter min säng och mina grejer. Det gör jag jämt när jag bor hos någon annan. Skulle egentligen bara hit och titta till katterna och hämta min väska nu, men råkade slå på TVn och nu har jag fastnat här. Jag vill inte riktigt gå hem... Jag gillar att vara själv, och nu har jag börjat trivas här. Ska jag passa på att försöka plugga lite genteknik när jag ändå bara sitter här och hänger. Puss på er!


Utgång

Snart är det utgång! Sitter hemma i Sussas soffa med en smultroncider som smakar konstgjort och känner mig sådär halvpepp... Det blir säkert roligt när jag väl kommit iväg! Att jag inte vet hur jag ska komma hem är en annan sak... Haha. Bussen går om en halvtimma och jag har fortfarande lite att pyssla med innan dess. Hoppas ni får en bra kväll! ♥

The Pigeon Detectives - Everybody wants me

Everybody wants me
Everybody wants me
Everybody wants me now
But I just want you

felsms.com

Till: Sonen
Sms: Du får inte runka i vardagsrummet. Vi får gäster i kväll. Puss /Ma
Svar: Va? 

Förklaring: Skulle skicka till min son att han inte fick stöka i vardagsrummet. T9 Skrev runka. Till mitt försvar så är det min sons gamla telefon. Han måste lagt in ordet runka.

Shoppingberoende.

Idag har jag varit riktigt kreativ och sytt! Det blev en tubtop i skinn, en paljettkjol och ett axelsmycke som jag satte fast på en svart body. Försökte ta en snygg bild på bodyn med smycket, men det gick sådär. Ni får se resultatet en annan dag.
Nu skulle jag egentligen klicka hem ett par snygga klackar på Tradera men det visade sig visst att dem blivit jättedyra, suck. Får bli en sväng förbi Din Sko imorgon istället, är i desperat behov av ett par svarta vinterklackar. Har bara en massa öppna skor och det är ju inte så kalas att stövla runt i dem i snön. Hittade ett par helt perfekta i Dublin men i all hysteri glömde jag att prova dem innan jag köpte vilket resulterade i att jag fick med mig fel storlek. När jag skulle byta fanns de inte i min så jag fick gå tomhänt från affären. De var svarta med cirka 15 cm klack och hög platå. Åh, JAG VILL HA NYA SKOR NUUU!

Första lagliga krogbesöket!

Nu är jag alltså myndig! Jag har nog inte fattat det själv än. Igårkväll var jag ute med ett härligt gäng bestående av Lisa, Östman, Albin, Rehn, Joakim, Anton x2 och Virginia. Vi var på Black Sheep Arms och sedan skakade vi rumpa på Hamnplan. Mycket trevligt var det! Jag blev förvånad när jag kom in, haha. Jag har verkligen inte fattat att jag är arton än...

Nitar

Jag sökte på nitar på Tradera för att se om jag kunde hitta ett par schyssta skor, och då kom dom här upp. När jag såg dem tänkte jag... ja? Naae? Eller jo?
Nej.

Tokigt.

Idag kom Friskisledaren inrusande i salen med ett stort jack över näsan. Hon berättade att hon rusat in i en dörr när hon skulle springa upp till sin dotter i mörkret i natt. Det hade tydligen sprutat blod och jag tror att hon hade fått en hjärnskakning med. Senare samma dag står hon och leder jympa, hoppandes och skuttandes mer än vad jag har gjort i hela mitt liv. Efteråt sa hon "ja det dunkade ju lite i näsan, men jag tänkte att så länge jag stod på benen så var det bara att köra på". Som jag sagt förut, det finns människor, och så finns det supermänniskor. Friskis-Marina är garanterat en av dem.

Tänkte bara berätta en sak gott folk...

JAG FYLLER 18 IMORGON!

Måndagsbetraktelse.

Vaknade straxt efter 8, helt utvilad och ganska sugen på en ny vecka. Låg kvar i sängen och slappade ett tag innan jag tog mig i kragen och gick upp och pluggade lite fysik. Då upptäckte jag till min förskräckelse att min sammanfattning av förra veckans kapitel var helt putsväck! Det var bara att skriva en ny det. Ungefär där vände mitt goda humör... Någon timme senare snodde jag ihop mitt pick och pack och kastade ner det i dagens uppenbarelse -McDonald'sväskan jag fick i julklapp på jobbet. Jag hade helt glömt bort den men fick en snilleblixt när jag stod och försökte trycka ner alla mina grejer i min lilla tygpåse. Den är nog världens bästa väska, man får plats med hur mycket som helst.
Nåväl, sedan fick jag skjuts av min kära mami till skolan. Väl där var det boxning och motionsgympa som stod på schemat. Jag slogs som aldrig förr, behövde banka ur mig aggressionerna över den bortkomna fysiksammanfattningen. När lektionen väl var slut stapplade jag iväg till min väska för att hitta mobilen med meddelande från Björkmans om att min körlärare är sjuk. GREAT, där sprack min plan. Istället för att dra till körskolan fick jag tillsammans med världens bästa väska som helt plötsligt förvandlats till världens tyngsta väska bege mig hemåt.
Nu på kvällskvisten har jag varit ute hos den lille pållen och motionerat oss lite. Dressyrlektion blev det idag, hej och hå vad det gick. Vi gjorde galoppöppnor och framdelsvändningar och det ena med det tredje och hade riktigt trevligt. Vi blev lika trötta båda två tror jag.
Väl hemma har jag kastat i mig lite mat och nu sitter jag här. Min säng ropar på mig så jag ska nog besöka den om en stund. Hoppas ni har haft en bra dag! ♥

Salem al Fakir

Idag är jag kär i Salem af Fakir och trallar med i Friend.
'I still can't understand
Why we never could walk hand-in-hand
Did you ever love me?'

Jag trycker på 'gilla'-knappen till...

SOMMAREN MED GÖRAN! -världens roligaste svenska film, jag lovar.
(bild från http://www.filmpunkten.se/sommaren-med-goran.asp)

Badminton

Igår var jag och spelade badminton med Östman, Victor och Albin. Det var så himla roligt! Har bara spelat några gånger med pappa sen jag slutade, så det var kul spela lite matcher och så igen. Kom på att jag saknat det, jag gillar ju det där med att tävla (och vinna, hehe.) Nu låter det som att jag vill börja träna igen men nej, det har jag inte tid med. Fast om någon vill spela med mig så är det bara att den personen hör av sig, jag är på!
Julia och jag i dubbel C, Gotlandsspelen  -07. Vi vann!

Ge min sommar!


Wheels

Igårkväll skulle jag ut och köra mörkerkörning/omkörning på Björkmans. Man sitter då två elever och en lärare i varje bil. Nejnejnej tänkte jag när jag fick reda på det. Jag hatar, verkligen hatar, den spända stämningen som blir när personer som inte träffats förut ska vara sådär supersvenska och inte våga prata med varandra. Jag är så jag med, så jag ska inte säga något. Men den här gången blev det annorlunda. Jag körde med en tjej, Emelie tror jag hon hette, som jag aldrig träffat förut. Supergullig tjej! Vi pratade, skrattade och hade jätteroligt! Alltid lika trevligt att träffa nya människor när dem är glada och öppna. Så tack Emelie, you made my day!
Idag har jag eget arbete till kvart i ett, men jag väljer att kalla det sov/slapparmorgon och långfrukost istället. Jag kan ju aldrig sova länge, men slappa kan jag minsann och äta mycket frukost är jag ännu bättre på. Jag ♥ frukost säger jag bara...
Time to go. Ha en bra dag mina vänner! ♥

Free

Vet ni vad jag verkligen gillar? Det är dem stunderna på dagen, oftast blir det på kvällen, när man är klar med allt man hade att göra under dagen. Som idag till exempel. Jag är klar med skolan, jag har redan räknat fysikuppgifterna och börjat på sammanfattningen som ska vara klar i nästa vecka, jag har kört halkkörningen på Björkmans och nu har jag fixat iordning mat med mammas hjälp. Nu är jag liksom klar, visst finns det mer saker jag måste göra men inte just nu. Nu blir det myskväll framför TVn och mästarnas mästare med familjen. Sånt värdesätter jag högt!

Jai Ho

Hoppade Teo igårkväll, det gick toppen! Han var verkligen jättelugn och härlig. Det är dagar som igår som verkligen påminner en om varför man ibland åker ut till stallet runt åtta på morgonen när det är -18 grader, som det var i helgen...
Snart ska jag till skolan vilket jag sitter här och förtränger. I eftermiddag är det halkan, jag vill inte. Men det ska bli skönt att ha den avklarad, äntligen. Fast nu snöar det i och för sig, så den kanske blir inställd. Igen.
Som vanligt blev det här en liten kort update, för nu måste jag verkligen fixa iordning mig. Puss ♥

Biffy Clyro - Whorses

I'll make this brightness yours
so we can deny who we are
I love you, but not today
the darkness fell like a shot
Am I ready to take a change
put my faith in someone else?

RSS 2.0