Dagens ord; AJ.

AJ: Spaghettiben efter Body Pump. Det är alltså inte ens träningsvärk ännu eftersom vi hade det på gympan idag. Smärta.
AJ: Skivstång på ryggraden. Inte skönt.
AJ: Magont av okänd anledning. Stress kanske? Hmm.

(och kanske ett litet AJ i hjärtat också)

Har ni Pussi?

Den här helgen har jag vikt 300 Happy Meal. Det är min favvosysselsättning på jobbet, man kan liksom stå där och fundera, kräver ingen speciell koncentration. Ibland funderar jag så mycket att jag lyckas bygga en hög mur med kartonger runt om mig innan jag kommer på att det kan vara bra om det syns att det står någon i kassan, haha. 

Måndag imorgon med muntligt nationellt prov i svenska, det ska nog gå bra. Pratade igenom det ett par gånger nyss, den sista gången blev det 5 min och 12 sek långt, alltså 12 sek för mycket men det får duga. Orkar inte träna mer på det ikväll, får köra igenom det några gånger imorgonbitti också så sitter det förhoppningsvis sen!

Nu är det bara en liten vecka kvar tills vi åker till Göteborg, jag längtar så sjukt mycket! Har kommit fram till att jag nog ska prova på Friskis när jag är där. Var inne och kollade schemat nyss och såg att de till min förskräckelse inte har någora aerobicspass alls! Hur överlever människorna i Lerum kan man fråga sig? Jag skulle då inte överleva utan min  kära aerobics inte, och inte utan kära Jacob heller. Jag ska verkligen gifta mig med honom, han vet bara inte om det ännu. 

Nu ska jag kila ner till min familia och se på parlamentet tänkte jag, eller hälsa på min bror som sitter i rummet bredvid och klinkar piano och sjunger. Puss på er!


Jobbe

Morning!
Idag vaknade jag utan att vara utvilad ett enda dugg. Jobbade 9.00-18.30 igår, det var kul men trött blir man! Att det blev sommartid i natt med en timme mindre sömn gör inte det hela bätttre. Idag börjar jag klockan 9 och slutar vid 3, så inte lika lång dag. Sen ska jag åka ut till stallet  och rida om jag orkar! Kanske skriver lite mer ikväll, om jag inte somnar före åtta förstås...
Ha en fin dag!

Butterflies

Kom hit, kom hit, och slunga mig rätt in i smeten
Jag faller med flit

I'm free, and I'M FESTIS!

Gästblogg no.2 by tzizl a.k.a. bjulesis

Hej hallå alla människor!
Hoppas ni mår bra där ute i cybervärlden, håhå. Jag befinner mig givetvis i Sion med Karolina och vi har precis lagat smarrig skinksås. Om en kvart visas Let's dance på tv och vi tänker sitta bänkade och heja som dårar på Magnus.
Typ. Inte riktigt.

Men nu är min fantasi slut för ett par veckor framöver, ses då!


Men jag känner någonting, jag är så gott som förtrollad

Nu har jag försökt i 10 min att lägga upp en jättefin text här, dumdumma blogg. AAH!

Grattis lillasyster!

Idag fyller Elin elva, och jag har varit där ute och firat lite. Bestämde mig på vägen ut att jag inte skulle äta massa kakor, det höll i ungefär 3 minuter. Jag kan verkligen inte stå emot! Ska på friskis vid sju och hoppa av mig det iallafall, blir skönt!

Måste bara skryta lite och berätta att jag lyckades med MVG på matteprovet! Sånt gör mig lycklig. Nu ska bara svenskanationella gå bra också så är mitt liv fulländat. Iallafall för en vecka eller så. Och snart är det Göteboooorg som gäller, mumma. Längtar mer och mer för varje dag!

Nu ska jag plocka ihop mitt pick&pack och cykla iväg till pulsintensiv. Puss och hej, ha en fin kväll! 

Stjärnor och äpplen som faller.

Vad mycket läsare jag fick helt plötsligt efter att ha skrivit länken till min blogg på fejan. Bara hoppas att det håller i sig, känns lite meningslöst att skriva här om knappt någon läser det!

Gårdagskvällen var supermysig, så härligt att få träffa alla igen! Det enda som inte var så bra var filmen... Nog för att jag tycker om ganska ytliga filmer som man inte behöver koncentrera sig under tiden man ser (jag är sämst på att hänga med i filmer, fråga Joakim) men den var lite over the top. Det mest känslomässiga ögonblicket var när hon fick tillbaka en sjal. Då kan ni tänka er hur känslosam och djup resten av filmen var (rätt svar, inte ett dugg.) Fick en födelsedagspresent av Joanna lite i efterskott, "en liten försmak på Spanien" stod det på kortet, och gissa vad det var? Sangria, helt perfekt ju!

Nu på morgonen har jag sytt ett skärp som jag länge funderat på att göra. Hittade jeanstyg hemma som Ingo fått med sig, så jag snodde av det och knåpade ihop ett brett midjeskärp med guldknappar. Blev helt okej, ska se till att inhandla ett par tryckknappar så blir det ännu bättre. (Där sprack mitt köpförbud igen...) Resten av dagen ska jag bara slappa och kanske städa lite för att göra min mor glad. Ska iväg på Jacobs pass (hjärtan) ikväll, det blir roooligt. Men är det någon som läser detta och känner att en filmdejt vore mysigt är det bara att höra av sig!

Nu ska jag fortsätta lite i fysikboken, har över 20 sidor att läsa tills imorgon. Pusshejs!

Aslan


Filmkväll

Jag säger bara USCH OCH FY FAAN vilket pissigt väder det är idag. Snön fullkomligt vräker ner och det spelar ingen roll hur mycket kläder man tar på sig för det blåser igenom allt. Depression. Jag vill ha vår, ballerinaskor och kjol. Helst nu med detsamma, tack. 

Blir hämtad av Joanniebannanie (mitt favvosmeknamn, kom på ett fulare den som kan) om 40 min, vi ska till min kära Siss och se på film. Sahra kommer också kvällen till ära, ska bli riktigt roligt att träffa henne igen. Häst-och-fest-gänget (ännu ett vackert namn) är återsamlat för första gången på hur länge som helst. Tror vi sågs senast i slutet av sommaren. (!) Förmodligen ska vi kolla på En shopaholics bekännelser, en väldigt passande film för oss allihopa tror jag. Iallafall för Joanna och mig. Vi diskuterade igår hur sjukt svårt det är att inte köpa saker. Jag bestämde mig häromdagen för att inte köpa något mer innan jag ska till Göteborg på påsklovet. Det höll jag i ungefär 3 timmar, sedan läste jag tidningen och såg ett Vero Moda hade utförsäljning. Sen var det kört. En korallfärgad sommarklänning inhandlades, helt underbar är den. Så nu måste det verkligen bli åtminstonde 15 plusgrader så att jag kan få användning för den.

Imorgon är vi förresten lediga! Ska bli helt otroligt skönt. Kan inte direkt säga att vi har mycket i skolan just nu, igår hade vi två lektioner och idag 3, på torsdag går vi nog iofs hela dagen men om vi har tur är vi lediga på fredag. Ändå är jag så sjukt skoltrött. Orkar inte ta tag i saker utan bäddar istället ner mig i soffan och kollar på TV eller film med mams. Får hoppas att det vänder snart! Sen är det ju mindre än två veckor kvar till lovet och det gör ju inte saken sämre direkt. Tur att alla i klassen är så superbra och gör dagarna bättre iallafall!

Jisses vilket superinlägg det här blev då! Måste varit ett plötsligt fall av bloggsjuka som drabbat mig, jag som brukar vara så himla trött på att skriva blogg. (Säg något jag inte är trött på?) Nu ska jag fördriva ännu en halvtimme innan jag blir upphämtad av J. Lovar att skriva snart igen! Ha en bra kväll sötnosar.

Uppdateringsdags!

+ Det är helt superfint vårväder ute idag. It makes me happy!
+ Jag ska rida med lilsis senare ikväll, på Kaptenen, världens finaste. (massa hjärtan)
+ Det är mindre än 3 veckor kvar till Göteborg!
+ Imorgon har vi sovmorgon till 11
+ Miss Kiss & Tell-linne som jag beställt har äntligen kommit, och det är hur snyggt som helst!

- Matteprov på fredag. Behöver jag säga mer?
- Snart drar alla nationella prov igång. 
- Efter att ha tagit spruta mot livmoderhalscancer i måndags har jag haft jätteont i både arm, hals och rygg. Ska det verkligen vara så?
- Jag har supersvårt att hålla i mina pengar. Det är riskfyllt bara jag beger mig ut igenom dörren när jag vet med mig att stan med affärer fyllda av fina vårkläder finns... (Det där blev ju inte alls en jättekonstig mening, men jag orkar inte ändra)


Somewhere in the crowd there's you

Hej gott folk.
Här sitter jag och borde plugga. Vad gör jag? Allt annat såklart. Efter världens mest onödiga skoldag har jag lyckats ta mig hem i snöstormen (FAN, var tog våren vägen nu då?) och har nu slagit mig ner framför datorn där jag egentligen bara skulle stanna en liten sekund. Jag har nu insett att den där sekunden någonstans på vägen förvandlades till minuter. 

Just nu känns det som att ingenting är roligt. Finns  det något att se fram emot? Nej, inte. Möjligtvis påsklovet,  men det är ungefär hundra år kvar till dess och hur ska man överleva dessa hundra år? Vägen kantas av nationella prov, jobb, läxor, snöstormar och massa annat TRÅKIGT. Blä säger jag bara. Ge mig sommar och Spanien tack. Eller ja, Göteborg och påsklov iallafall. Att det var sportlov för mindre än två veckor sen har jag glömt. (Och det är jag nog inte ensam om.) Som kära Lasse sjunger i en låt; Jag glömmer att jag trivs med livet ibland. Det gör nog jag med.

Ja, har jag något mer roligt att berätta? Tror faktiskt inte det. Var inne och tävlade med prinsen i helgen iallafall, han var duktig men jag var inte lika duktig. Ska förmodligen tävla ännu en prins på nästa tävling, det ser jag fram emot! Dom är ju så söta dom där pållarna.  

Time to do some fucking homework, ha det fint kära ni. (och förlåt att min ilska går ut över bloggen och er litegrann.)

Footloose

Nu är jag trött på att vara sjuk. Sitter och ser på barnprogram och är hur hungrig som helst, men jag är inte sugen på att äta något alls. Jag har väl lyckats peta i mig ungefär lika mycket som jag annars äter på en dag den senaste veckan. Nu vill jag bli frisk! Var hos doktorn igår och han sa att jag förmodligen blivit matförgiftad av kyckling när vi var i Stockholm för en vecka sen. Usch! GÖR MIG FRIIIIISK.

MIN PRINS!


RSS 2.0