"MEN FUCK YOU!"

Mitt shoppande börjar bli ohälsosamt. Tog en promenad in till stan imorse för att möta upp mamma som varit på behandling. Vi skulle bara gå och äta frukost och sen handla mat. Sen helt plöstligt hamnade vi på Kvarnen och jag hittade massor av fina träningskläder. Gråa byxor med rosa på och matchande rosa tröja, och en svart tröja också. Får väl skylla på att det var rea, då tjänade jag ju faktiskt på det. Känns bättre att tänka så. Är helt sjukt pepp på att träna nu! Ska bli så skönt att komma igång efter allt julgodis... Ikväll är det aerobics med bästa Frida, längtar!

Dags att fortsätta städa rummet nu. Var uppe halva natten och städade ur garderoben och skrivbordet, nu ska det bara dammsugas också... Herrå!

SPAAANIEEEN!

Idag har jag storshoppat. Ett par rosa chinos, strumpbyxor och en skjorta från Åhléns, ett halsband från Lindex, en kofta från Carlings och ett par spetsleggins och örhängen från Vero Moda. Så roligt, älskar verkligen att shoppa. Känner mig faktiskt värd det efter allt jobb, så det så. Igår var min längsta arbetsdag hittills, 9 timmar. Det var hårt men roligt! Trivs med alla sötnosar där.

Funderade på att skriva en sammanfatting av 2008, men det orkar jag nog inte riktigt. Kanske är riktigt seriös och skriver en liten årskrönika imorgon istället. Jag gillar när år tar slut, det får en att ta nya tag! Just nu ser jag mest fram emot att träna, sjukt mycket! Kommer gå på friskis 24/7 och bränna bort allt julgodis. Måste bli superschnygg till Spanien i sommar ju! Diskuterade det mycket idag när vi var på stan, så kul kommer det bli! Saknar verkligen utlandet nu, Sverige är så tråkigt såhär på vintern.  

Dags att sova, stalltjänst imorgon. Jippie... Känner att min blogg verkligen håller på att sjunker i kvalitet. Bloggämnena blir bara tråkigare och tråkigare. Ska försöka bättra mig! Puss&godnatt

Finding Neverland

God Jul i efterskott allihopa! Julafton var såklart väldigt mysigt med massor av paket och ännu mer godis. Blev så nöjd med alla presenter jag fick! Midnattsmässa med Oscar och Siss också, det var... roligt, och svårt att hålla sig från skratt på slutet. (Ni som var där förstår nog...)

Idag tog Siss och jag en jättelång promenad, först till stallet och sen ut till pappa. En il lång promenad, duktig av oss! Där spelade vi Guitar Hero, sjukt svårt! Kan tilläggas att min bror efter att ha spelat 3 gånger klarade en låt på svåraste nivån. Han har koll på det där med gitarr han. Sen körde pappa hem oss och när vi kom in upptäckte jag att det var min favoritfilm på tv, Finding Neverland. Finns ingen finare film! Fast jag bara såg den sista kvarten satt jag ändå där framför tvn med tårarna fullkomligt sprutande. Så underbar film, helt otrolig.

Nu ska Anton och jag kolla de sista avsnitten på julkalendern. Puss!


Två månader!



OSCAR <3

BY SISSAUL THE GREAT MASTER

Hallå alla glada!
Det är Sissel - the guestblogger som skriver, det ni! Jag befinner mig i Västerhejde, en liten fin ort med fina barn. Eller ja, brevid mid står en Elin med 300 kg energi som pumpar ut genom öronen. Härligt är det! Jag får lust att gå ut och hoppa studsmatta, men fär väl vänta ett par månader till. Nog om detta. Karolina sitter och läser biologi, stackaren, men jag har turen nog att vara klar med allt nu innan jul! Det känns härligare än energibomben nästan.
:) (/Elin)
Idag har vi mest... Jag vet inte, flytit omkring här ute kanske. Karolina och Elin har ridit, vi har fodrat pållarna, Mats har lagat staket och vi har sett på julkalendern. Det var roligt. Själv sitter jag och bönar och ber om att få se på Prinsen av Egypten, vi får väl se om det blir av...
Just nu sitter jag och spelar Mahjong Titans, det är huuuuur kul som helst! Faktiskt! För mig som bara har Windows XP hemma... Vista är grejen!

Imorgon är det jullunch i skolan! Jag är lycklig! Fast, det brukar ju egentligen vara ganska inte-gott, men det är julstämning över det! Samma med risgrynsgröt, som dock faktiskt är gott!

Nu ska jag fortsätta spela, längtar!

Ses och hörs en annan gång, nu när jag kan Karolinas lösenord hehehe!

"Hennes pattjuck är typ som...kyckling!"

Känt citat från en söt Lovisa.

Sitter nu ute hos pappa och försöker förtränga att jag har idrottsprov och biologiprov i veckan. Jag orkar verkligen inte plugga mer nu, min gräns är nådd för längesen. Men det får lösa sig på något sätt, kan ju hoppas på att det mesta sitter. (Inte troligt)

Har firat pappa som fyller år nu på kvällen. Bara han, Martin och jag hemma, och Martin är sjuk. Jag är väl också lite halvsjuk egentligen, hostar och låter som jag kommit i målbrottet, det är ganska roligt emellanåt. Fast oftast är det bara jobbigt. Ska iallafall bo här hela veckan, tror det kommer bli bra. Imorgon bor Sissel (saknasaknasakna) här med mig, vi ska fixa i stallet och julpyssla med mina småsyskon. Jag tycker om henne så mycket! På onsdag ska vi gå på stan och fixa julklappar, och kanske passa min lillebror när pappa är ute och äter lunch med jobbet. Om han är frisk kör pappa honom direkt till skolan, så jag får gå någon timme tidigare från historian för att pappa ska hinna till lunchen. Så vill ni se världens sötaste unge har ni chans i skolan vid halv 12 på onsdag!

Nej nu ska jag kanske ta tag i mitt liv och plugga lite trots allt. Gud vad kul det ska bli verkligen. Puss&hej

Before the worst

Först måste jag bara säga att jag älskar The Script! Så bra låtar, tack Joanna för tipset!

Idag har jag jobbat, det var trevligt. Tycker om mitt jobb, och så tycker jag om pengar också! Sen var jag och fikade med Sissel på Chokladaffären. Vi drack varm choklad, hur gott som helst. Letade lite julklappar också, men hittade inte så mycket. Har de svåraste kvar, och det finns ingen tid! Blä. Men det löser sig nog.

De närmaste dagarna ska jag bo ute hos pappa på landet. Ska hjälpa till lite med familjens pållar nu när Maud är bortrest. Ge mig mer tid, tack. Ska plugga till biologiprov och idrottsprov också, och skriva klart en spanskauppsatts. Och städa mitt rum. Och skicka julkort, slå in julklappar och träna. Jullov, please. Nu måste jag kila iväg, pusssssss.

Vi kommer att dö samtidigt, du och jag

På något konstigt sätt förknippar jag låten i rubriken med vår bärbara dator, och måste alltid lyssna på den på repeat när jag sitter här. Kalla mig konstig om du vill, det skulle jag göra iallafall.

Imorgonbitti bär det av till Stockholm, ska bli riktigt roligt! Vi ska shoppa och kolla runt på lite olika museer med klassen. Ska bo tillsammans med Lisa och Lovisa i en lägenhet någonstans, vi kommer ha så kul. Tydligen är bio med Adde och någon kompis inplanerad imorgon eftermiddag, blir nog bra det.

Nu ska jag se om jag får tag på min mamma så vi kan fika lite. Hon kom förresten hem idag och ska vara hemma från och med nu. Så himla skönt!

Kommer hem på tisdag, så förvänta er en uppdatering i nästa vecka. Puss!

Ibland letar jag efter en annan verklighet

"För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

RSS 2.0