Först och främst vill jag bara säga: Tack Sissel!

Var bara tvungen att säga det en gång till, du har räddat min dag!

Min helg består av jobbajobbajobba, men det gör inte så mycket. Jag vet ju att jag tjänar pengar som kommer gå till LONDON. Nu är både flyg, hotell och båt+båtbuss bokat, och därmed är det bestämt. Vi är på väg. Det är så jäkla häftigt! Nu ska vi bara fixa tågbiljetter, tunnelbanekort, Mamma Mia-biljetter och inträde till Madame Tussauds (hur det stavas är tyvärr ovisst.) Jag längtar jättejättemycket, det är faktiskt inte alls långt kvar!

Förresten funderar jag på att göra om min blogg lite, kanske med hjälp av någon som kan. Well, vi får se. Nu ska jag kolla mitt schema och hoppas på att jag jobbar så långt att jag har någon halvtimmesrast, annars kommer jag inte hinna äta något från nu till typ klockan 8 ikväll. Det blir inte bra alls.

Pusshej!

Slipping through my fingers all the time

Idag är verkligen ingen bra dag. Eller jo förresten, allt började bra. Dagen startade med inv.valet, i mitt fall psykologi. Det var jätteintressant och vår lärare verkade hur bra som helst. Jag har alltid tyckt att psykologi och beteendevetenskap och allt annat sånt har verkat så tråkigt, men nu har jag ändrat mig. Det ska bli intressant att fortsätta och se hur resten av kursen är upplagd! Sen var det lunch och världens längsta håla som kommer gå i repris under hela höstterminen. Sen började det tråkiga, svenska istället för matte. På svenskan fick jag hur ont i magen som helst, och det håller i sig. Misstänker att det är för att jag har haft för mycket att göra och sovit för lite i helgen. Det är inte särskilt bra att kroppen redan protesterar innan skolan knappt börjat. Funderar på att vara hemma från ridlektionen och vila upp mig lite, det behöver jag nog.

En rolig sak som jag kan pigga upp mig med är iallafall att London är bokat och klart! Det ska bli så himla roligt, men jag har svårt att förstå att det verkligen är på riktigt. Tänk dig oss rännandes runt där på gatorna, vi kommer shoppa ihjäl oss. Alternativt kommer vi shoppa så mycket att vi spräcker 20-kilosbagagegränsen på flyget hem. När vi kom på det la vi upp den supersmarta taktiken att klä på oss precis alla kläderna och typ rulla in på flygplatsen. Den taktiken var bra tills vi läste att man kan få betala extra för övervikt (?). Då gick inte det längre. Men äsch, det löser sig förmodligen.

Time to do some homework. Jag är redan trött på läxorna. Puss och hej.


NI ÄR BÄST.


Shake ya bompa

Nu ska jag vara duktig och uppdatera lite. Väldigt bra initiativ av mig tycker jag.

Sen sist har det väl hänt ungefär hur mycket som helst. Jag har ridit lektion på Cloé för första gången, har jag börjat tvåan, jag har jobbat klart sommarjobbet och gått in på fast deltidsanställning (eller ja, något sånt) och ja, jag har varit med om en massa andra saker också. Att skolan har börjat igen känns nästan bara bra, visst är det skönt att vara ledig men jag tycker om att ha rutiner. Något annat jag tycker är bra är att jag har kommit igång med träningen. Jag är så sjukt taggad på danspass på söndag efter att ha gått på två baspass på rad nu. Jag är taggad på insparken också, det är ju tydligen Sävefest ikväll men den hann vi inte med. Mina häst-och fest-kompisar Siss och Joannie som joinar mig på insparken är bra dom!

Förresten så är det imorgon det gäller. Vi ska fixa klart allt till London. Vi kommer verkligen komma iväg! Och särskilt nu när jag fått mitt lönebesked, snart rullar nämligen en hel massa pengar in på mitt konto att betala resa med. Vi kommer att ha galet, härligt och sjukt jäkla kul! Vi har så himla mycket planer på vad vi ska göra, hoppas vi kommer hinna med allt!

Nu orkar jag verkligen inte skriva något mer, jag är helt enkelt ingen bra bloggare. Jag hoppas ni står ut ändå darlings. Puss och hej.

A drop in the ocean

God morgon väl.

Idag är jag ledig, det är så skönt! Men jag kommer inte vara så mycket ledig iallafall verkar det som, för jag ska:
- Gå på stan med Julia
- Rida två hästar
- Gå på Mary Kay-visning med Joanna och Sahra
- Träffa Oscar

En liten fråga som jag ställer mig själv är hur jag ska hinna med allt detta? Jag har inget svar på den frågan, men det löser sig säkert.

Måste berätta lite om gårdagen, den var minst sagt intressant. Siss, Joannie och jag hade bestämt oss för att klä ut oss i medeltidskläder och gå ner lite på stan. När Joanna mötte upp mig efter jobbet regnade det en hel massa, usch. Vi bestämde oss för att trotsa vädret och begav oss hem till Sissel för att byta om litegrann. När vi gjort det började vi vandra ner mot marknaden och kände oss lite uttittade och ensamma. Vi var nämligen nästan dom enda som var utklädda. Väl där nere hittade vi våra medeltidskompisar och blev lite lugnare. Joannas pojkvän Jonathan och hans kompis Hjalmar mötte upp oss och så gick vi runt där lite tillsammans med dom. Efter ett tag minste liksom det hela sin charm, och vi begav oss helt genomblöta och kalla hem till Sissel igen. Men det var en upplevelse, helt klart.

Nu ska jag nog ta och överraska mamma lite genom att diska innan hon kommer hem. (!) Ha en bra dag!


Jag kan köpa egna kort till dig om du vill?

Time for some update. Vad har jag gjort sen sist? Inte mycket alls faktiskt. Försökt bli frisk har jag pysslat med, och det går sådär. Hostar som en galning på nätterna, men på dagarna går det ganska bra. Förutom min röst då, som inte sammarbetar alls. Usch vad jag låter just nu, men jag brukar i och för sig bli hes när jag har varit förkyld.

Sen har jag jobbat lite också. Igår började jag klockan 8, och det vill jag göra varje dag. Eftersom vi inte öppnar för än klockan 9 går man bara runt och fyller upp och kollar så att allt verkar okej, och det är min favoritsysselsättning. Under dagen fick jag mest backa upp de andra eftersom jag inte kunde prata så mycket, och det var också roligt. Jag tycker om mitt jobb helt enkelt!

Idag funderar jag på att ta en promenad till Team Sportia och sen vidare ner till medeltidsmarknaden. Måste erkänna att jag tycker det här med medeltidsveckan är ganska roligt, men jag skulle aldrig klä ut mig själv. Men strosa runt och kolla på andra som gjort det har jag inget emot.

Idétorka på hög nivå skulle jag vilja säga. Världens tråkigaste och innehållsfattigaste inlägg blev visst det här. I'm back när jag har något roligare att berätta. Ciao!

RSS 2.0