New look.

Ny Look
Såhär kommer jag se ut i höst.
H;amp;Mwww.hm.com

Miss you.


Many of horror.

When we collide we come together,
If we don't, we'll always be apart
I'll take a bruise, I know you're worth it,
When you hit me, hit me hard


Snygga tjejer.


Chock.

Alla tankar till Norge. ♥

Brothers and sisters.

Hittade en gammal bild på lillebror och mig. Bästa lillebror.

Take me back.

Frågan är hur man kan sakna att vakna i ett tält efter alldeles för lite sömn och vara jätteäcklig? Eller att leva nästan en vecka utan tillgång till ett badrum med toalett och dusch? Hur kan man sakna att endast leva på mackor, fruktsoppa och thaimat i flera dagar och bo på ett ställe helt täckt av ölburkar, matrester och andra grejer så äckliga att de inte är värda att nämna?
Jag gör det i alla fall.

Firework.

Idag ska Casco och jag på utflykt, spännande! Jag tänkte att vi ska åka hem till farmor och farfar, för min kusin Annie och hennes vänner är där och hälsar på. Egentligen hade jag velat ligga på stranden och bättra på brännan lite, men det regnar ute så jag får nog stå över det... Om jag inte vill ligga under ett paraply och leta solstrålar från den frånvarande solen vill säga. Varför regnar det alltid när jag är ledig!?

Hundtricket.

Jag har fullt upp med hund och jobb! Casco och Sippan går inte så jättebra ihop, så just nu är det lite pysslande för att hålla dem isär. Annars blir det långpromenad innan jobbet, jobba 11-20, långpromenad efter jobbet. Det finns inte tid över för så mycket annat... Imorgon är jag ledig, och i helgen jobbar jag ett gäng kortare pass. Skönt! Jag längtar till i mitten av augusti, för så får jag sommarlov på riktigt! Kommer vara ledig mellan två och tre veckor innan skolan börjar. Fast samtidigt längtar jag inte alltför mycket, för när det är mitten av augusti är ju sommaren nästan slut...
Sippi och jag.

With every heartbeat.

Lite lagom sugen måste jag säga (bild).

Finbesök.

Mys i solen med Casco.

Sheepdog

Don't know why I can't locate this feeling
that I would rather be with you
It makes no sense, while crying out loud
well, I may love you

This stress is wasting my emotions
that I would rather be with you
Don't let them get closer to this secret
that I may love you

Uttråkad big time.

Jaa... Här sitter jag i min säng och TAGGAR JOBB FY TUUSAN VAD KUL WOOHOO!!! Nej men seriöst nu, jag är lite lagom sockerstinn efter massor av choklad och vet inte riktigt var jag ska göra av mig själv. Jag börjar vid ett och fram tills dess ska jag göra... vad? Jag borde gå ut och gå för att få lite motion, men min hosta is killing me så det är nog ingen bra idé trots allt. Så nu väntar jag på att någon kul person ska höra av sig och föreslå något roligt att göra... Något säger mig att det inte kommer hända.

Glida runt, hänga runt, låna pengar.


Hundbesök.

Innehållslöst liv = innehållslös blogg. Eller, mitt liv har faktiskt ett innehåll nu och det stavas j-o-b-b. Om det fortsätter såhär kommer jag vara lika rik som Krösus Sork i slutet av den här sommaren! Det gillas. Snart kommer mitt liv även få ett stort innehåll av hund, för på lördag kommer Casco hit. Jag är lite nervös för hur det komme gå, men jag hoppas och tror att det kommer funka bra! Jag har saknat honom, det blir mysigt med en till vovve här.
Nu blir det Scrubs med lillebror. Ha en fin kväll, kära ni! ♥

Fembot.

Jag har världens finaste sittunderlag med en text från "Fembot". Tänkte bara säga det.

Playwright fate.

So long, sir
You're in a land where you don't belong
Just keep kissing through the kissing song
You're in a land where you don't belong
You're in a land where you don't belong

Knasig tjej.


Saknar att snurra runt lite halvdimmig på en camping med tusentals glada festivalbesökare och bara vara.

Fårö.

Dagen har spenderats på Fårö tillsammans med mamma och Ingo. Efter nästan två timmars väntetid i färjekö kunde vi bege oss mot Skär där vi solade i några timmar. Lyckades bränna mig lite (som vanligt), men inte så farligt. Vi köpte solbullar på Sylvis Döttrar och jag njöt av att vara ledig. Ibland är livet bra!

Jobbjobbjobb.

Nu jobbar jag min sjunde dag på rad, och sen är jag ledig en dag! Det ska bli underbart skönt, jag tror vi ska åka till Fårö med familjen. Hoppas på fint väder så man kan bada! Time to go!

I Blame Coco.

Ett litet musiktips: I Blame Coco. Söt tjej som sjunger fina sånger. Mina favoriter är Quicker och Playwright Fate. Lyssna!
Bild.

Bacon, jag överlever inte utan dig.


No smile.

Ont i halsen, ont i kroppen, ont i hjärtat.

Marry me, please.


RSS 2.0