29/3

Sitter här i mörkret vid datan under trappen. Mitt virusprogram har gått ut så jag kan inte sitta vid min dator förrän vi har fixat ett nytt, gah, Får hoppas att mami och Anton kan ordna det i helgen.

Nåväl, har varit på träning idag iallafall. Riktigt tråkigt eftersom det bara går sämre och sämre. Funderar på att sluta, men vi får se hur det blir. Ska ju på läger i maj, så kanske följer med på det och ser hur det går.

Min kanin och mitt marsvin dog i förrgår. På samma dag! Är inte det lite konstigt? Jag menar, de dog inte för att vi gett dem ngåon konstig mat eftersom kaninen inte bor (oj, bodde...) här hemma utan på landet. Ganska skumt om ni frågar mig, men de var ju gamla båda två så det var väl inte sådär jättekonstigt kanske.

Ska bli skönt med helg efter imorgon! Den för förmodligen tillbringas i stallet som de flesta andra helger eftersom det är tävling på söndag. Jag hoppas på att det kommer gå lika bra som förra gången, men jag ska försöka att inte hoppas för mycket. Allt beror ju på vad älsk är på för humör just den dagen. Jaja, det ska bli roligt iallafall!

Ciao!

28/3

Skriver ett snabbinlägg innan jag ska bege mig iväg till skolan igen. Är hemma på NO-hålan och skriver på mitt arbete som snart är klart.

Var igårkväll hemma hos Sussa med Joanna och Jolin och passade Smilla, hon är söt hon. Bakade bullar och muffins till hennes sexårsdag på söndag, de blev riktigt bra faktiskt!

Har äntligen fått min moppe nu! Den är så fin så, helsvart med box. Jätteliten är den, men det gör mig ingenting. Provkörde lite igår, det var faktiskt inte alls så svårt som jag trodde! Eller, ja, jag körde bara i 10km/h, så det kanske inte är så konstigt att jag tycker det var lätt...

Nej, nu måste jag bege mig tillbaka till skolan igen. Har svenska/so klockan ett och misstänker starkt att vi kommer att få ett oförbrett geografiprov. Mums.

Ciao!


24/3

JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR! Jag hade skrivit världens längsta inlägg och ska bara lägga till en bild på slutet. Tror ni inte att hela texten försvinner eller? Tack för den! Man kan ju glömma att jag ska orka skriva om hela texten. AAAH!

20/3

Jaha, min gamla blogg har gått och lagt sig. Jag kan helt enkelt inte logga in och jag har ingen blekaste aning om varför. Yesyes, det var bara att skaffa en ny det.

Det går riktigt toppen med Chiwas för tillfället! Han var superduktig i helgen på tävlingen och gick så fint på dressyren igår, synd att jag inte kunde rida hela lektionen bara. Jag hatar magkatarr!

Har eget NO-arbete i tre veckor, så jag har sovmorgon idag eftersom jag jobbade igår. Skönt! Lite jobbigt att jag vaknar halv sju även om klockan inte är på bara...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0