Äntligen!

Äntligen framme i min lilla stuga! Sitter och kvällsfikar efter en hektisk dag i Stockholm. Har sprungit på stan, och det var väl trevligt men jag orkar inte med storstadstempot som är i Stockholm. Man blir ju helt matt av att bara titta på alla människor som springer omkring överallt! Tacka vet jag Uppsala, haha. Fick i alla fall inhandlat lite grejer, bland annat vinterjacka och en tröja från Monki, skjorta och underkläder från H&M och lite småpyssel till stugan från bland annat Lagerhaus. Nu ska jag packa upp lite, ta en varm dusch och slänga mig i min stoooora säng och kolla klart på Step Up. Mysfaktorn är hög! Puss!

Hurts - Wonderful life


Nu gäller det.

God kväll bloggeeeen.
Imorgonbitti klockan 07.05 lämnar fröken Engdahl lilla Gotland. Sjukt och galet känns det. Sjukt och galet läskigt, och sjukt och galet bra. Jag hållet er uppdaterade om hur det går!
Nu tänkte jag berätta en lite rolig sak. När jag var liten hade jag ett smeknamn på en väldigt avlägsen släkting. Jag kallade henne för Almedalingen. Fråga mig inte varför, för jag har ingen aning. Inte mina föräldrar heller. Det var inte så att vi brukade träffa henne i Almedalen eller så, jag tror faktiskt aldrig att jag träffade henne där. Jag kallade även datorer för tryck-tv och växten Tulkört för kurtar. Kurtar liksom? HAHAAAA

One of the others

There will always be another one
grab the next one in line when the first one is done
Oh baby, I don't know if I wanna be around
if I'm just one of the others

....


Le Love.

Oskar Linnros.

Idag ska jag ut och springa. SKA, SKA, SKA. Jag har blivit så dålig på att träna nuförtiden. Förut blev jag galen om jag inte tränade någonting varje dag, men nu vet jag inte hur längesen det var jag tränade... Det har inte klaffat med jobbartider, och så stukade jag foten i mitten av sommaren. Då kunde jag ju inte träna. Sen blev jag sjuk. Det är helt enkelt någon som jävlas med mig och inte vill att jag ska träna.
Nu till något annat, närmare bestämt till Oskar Linnros. Allas nya lilla älskling. Jag har inte riktigt förstått grejen med honom. Nu försöker jag verkligen lyssna på hans låtar och tycka att dem är bra, men... Nej. Helt okej kan jag möjligtvis tänka mig, och "Från och med du" är ju lyssningsbar. Men resten... Njaaaa. Men snygg är han ju, något annat kan man inte säga.
____________________________________________________________________________________

Update: Nejmen HOPPSAN, nu har det visst börjat spöregna.. Guuuud vad syyyynd, då går det ju inte att springa. Oj vad synd. Verkligen.

Flera stugbilder.


Systemkamera

Om någon känner att den har några tusenlappar som ligger och skräpar någonstans får den gärna investera dem i en sån här, och ge den till mig.

Fångarna på fortet

Det var hemskt vad många läsare jag har fått helt plötsligt! Jag säger hej till er nya, kul att ni har hittat hit! Känner nu pressen att skriva något riktigt fyndigt och bra, så att jag behåller alla... Hm, vi får se hur det blir med det.
Ikväll har jag tillsammans med kusin Stina och farmor kollat på Fångarna på fortet. Riktigt mysigt var det! Imorgon (tror nästa avsnitt är redan då?) ska jag ladda med popcorn, Aqua spelandes i bakgrunden och Spice Girls t-shirt så infinner sig nittiotalsstämningen fullt. Nu väntar jag med spänning på att Sikta mot stjärnorna ska komma tillbaka. Det var grejer det!

På öjn igen.

Jag har IKEA-kvitton som är totalt 1,5 meter långa. På dem står 83 saker som jag har köpt där. Då är inte det som pappa betalade medräknat. Summorna på kvittona vill jag inte ens lägga ihop. Jag tror IKEA hade gått runt den här helgen med bara mig som besökare faktiskt...

Cribs

Idag blir det IKEA för tredje dagen i rad, håhåjaja. Nu är det inte så mycket som ska köpas i alla fall, bara lite smågrejer som vi glömde igår. Sen ska vi försöka hinna med en sväng på stan med. Bet nyss i det sura äpplet och gick in och kollade på mitt konto, det var inte roligt... Tur att en fet juli-lön kommer in snart! Här får ni lite bilder från min lägenhet, mest detaljer men en bild från middagen igår och en tjockisbild på mig i sängen med! Kommer fler bilder efterhand...


IKEA.

Häj!
Sitter här i min fina, fina, FINA stuga och njuter av att allt nästan är uppackat. Jag trivs redan här. Älskar att inreda, var på IKEA fyra timmar igår och shoppade loss. Nu väntar jag på pappa och lillebror, som är och kollar på bil. När dem är hemma blir det IKEA igen, hehe... Missade massor av grejer igår som jag bara MÅSTE ha! Ikväll ska jag gå runt med kamera och fota allt, så lägger jag upp bilderna här på bloggen sen. Puss så länge!

Late night.

Jag skulle sova tidigt idag och OJ vad det gick bra. Here I am liksom. Det här är sent för mig. Behöver upp och packa imorgon, måste få allting klart. På kvällen blir det någon form av avslutningsmiddag hemma hos Amanda, det blir great! Ska försöka få med mig kameran och knäppe nåre bildar på mine fine vennar sum ja kan ha å titte på i min ejnsamhejt i Uppsale. Buhu. Nej men det blir nog bra. Tror jag. Måste bli bra.

Like a hundred years ago


I need you tonight.

Okej, nu får det räcka. Räcka med shopping alltså. De här senaste veckorna har det verkligen spårat ur ordentligt, det går seriöst inte en dag utan att jag kommer hem med någon nytt. Nu måste det komma till ett stopp. Jag får shoppa på IKEA i helgen, men sen är det köpstopp för ett tag. Ett långt tag. Det brukar ju gå så himla bra... NOT. Får väl se hur det går den här gången...
Slutligen, en lite rolig grej. Chattar just nu med en mycket smart person hos tele2:
Hej och välkommen till Tele2! Du pratar med ... Vad kan jag hjälpa till med?
15:56 Hej! Jag heter Karolina Engdahl och skulle behöva ha tag på mitt kundnummer. Jag vet inte hur jag hittar det
15:56 Vad har du för kundnummer?





För en lång lång tid.

Ibland saknar jag din nyfikna blick, din päls som var så mysig att gosa in sig i och alla dina små busiga påhitt. Fina Teo!

Heart to heart.

"Hey "bestest" friend. You know who you are.

I'm just writing this to say that I've been thinking a lot lately and I realize this is going nowhere. We can never really talk heart to heart and that's what I want. Communication is just really important to me. Although it's kind of hard, I kept trying and I sometimes worked but never for a long time. It's hard for me to commit without you. So please, tell me if you really do like me, so I that I will know if my efforts are worth for anything at all. Don't hint some remark that could possibly be known as flirting. Because that gets me confused and mad. For all I know, you could be just really friendly and has not thought of us to be more than friends. Your actions and words speak otherwise...

And with all I know, I've been liking you for a few years now. And I can't wait any longer. I need answers.

So here's to the possibilities. Either you end this unknown and tell me how you really feel or I just walk away. Even being just friends with you is too hard. I need to move on. I can't be stuck waiting.

And whether you read this or not, it's going to be here. Whether you reply to this or not, it's up to how you really feel."

Le love.

Flytte.

Nu har jag gjort allt utom att köpa block. Istället köpte jag micro, mixer, luftmadrass med pump (så nu måste ni komma och hälsa på mig för nu finns det till och med något att sova på), plädar, underlakan, flyttkartonger, örngott, dörrmatta, dammtrasor, handdukar... Och trosor. Jag är besatt av fina underkläder, det blir dyrt i längden. Sen har jag säkert köpt något mer som jag har glömt. Det blev dyrt, men jag fick bidrag av mammie. Tack för det!
Nu ska jag packa upp allt ur kassarna och packa ner det i kartonger. På fredag klockan 07 går flyttlasset. Hjälp.

Million pieces

Idag har jag tusen grejer som jag måste göra. Inte jätteroligt, med tanke på att jag mår ganska kääst. Planen är att åka in till stan och:
- lämna grejer på jobbet
- köpa flyttkartonger
- fixa frikort hos sjukvården
- åka till biblioteket och låna en engelsk bok
- kemtvätta min balklänning
- byta urglas på min klocka eftersom det har spruckit
- köpa block
- skriva ut papper på pappas kontor
- hämta ut skattepengarna
Tja, det var nog allt. Så ska jag försöka låta bli att inte tuppa av på köpet. Wish me luck. Pusspåer.

A proper goodbye

Hej.
Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här... Jag förväntade mig att det här skulle kännas skönt, men just nu känns det mest sorgligt. Men okej, lika bra att få det överstökat. Jag kommer lämna dig. Kanske för alltid, kanske bara för ett tag. Det är inte direkt så att jag har träffat någon annan. Det har ju aldrig varit något sånt mellan oss. Du har mer blivit som en medlem i min familj, eller kanske är det jag som har blivit som en medlem i din. Men nu är det dags för mig att upptäcka den stora vida världen. Jag vet att du har släktingar i närheten av mitt nya ställe, kanske söker jag upp dem när allt har lugnat ner sig lite. Som du säkert vet har jag även funderat på att sticka och hänga hos dina utländska släktingar, men planerna verkar ha ändrats nu. Det är inte så att vi aldrig kommer att ses igen, jag kommer hem till dig på loven och hälsar på, och nästa sommar kanske vi kan återuppta det som har varit. Jag kommer och lämnar mina grejer imorgon, så vi får ett ordentligt hejdå.
Du har lärt mig så mycket om mig själv, och om andra. Du har lärt mig att leda andra människor på ett bestämt men ändå ödmjukt sätt, och du har gett mig bekräftelse på att det jag har gjort har varit bra. Du har utmanat mig på sätt jag ibland har svurit och gråtit åt, men i slutändan har det alltid lett till att jag har utvecklats och blivit starkare som person. Jag har alltid och kommer alltid att försvara dig, för även om du har många vänner så har du även många fiender. Folk som tror för mycket, och som inte har upplevt dig som du verkligen är. Hade dem gjort det hade dem sagt annorlunda. Dem vet inte hur många fina vänner du har gett en, hur många gånger man har skrattat med dig och hur man ibland inte ens vill gå hem från dig, trots att klockan är mer än tillräckligt. Så ja, tack för allt. Och som sagt, jag kommer och hälsar på. Det har jag ju lovat. Du kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat, McDonald's.

You and me, baby.

'But things changed. I can't count the sleepless nights and how many tears that have fell down on my cheek. I can't count how many times my heart got in thousand pieces and when everything felt meaningless. I have been so loved by you, but you have hurt me so badly at the same time. I never thought we would come to this part in our relationship were we don't show any respect and neither can live with or without each other. But now we stand here and don't know what's right or wrong. The only thing I know is that I'll always love you, no matter what.'
Le Love.

Friskis&Svettis

Jag har just upptäckt att det ligger ett Friskis&Svettis precis vid Ultuna, yes! Där finns det afro på onsdagar, aerobics på torsdagar och boxning på söndagar! Nu vore det väl fasen om jag inte lyckas börja träna igen...

You tell me.



Liste?

Eftersom jag har så OTROLIGT tråkigt (är liksom inte så pigg att jag orkar göra något, men inte heller så dålig att jag bara måste ligga hela dagen...) så bestämde jag mig för att sno en lista från odil. Nostalgi på hög nivå!


Du heter: Karolina Engdahl

Smeknamn: Kallas oftast bara Karolina men ibland Karro, vilket gör att det blir helsnurrigt på jobbet där det redan finns en Carro...

Låt som när du är ledsen sörjer till? Finns många... Bland annat "Samma nätter väntar alla" och "Stjärnfallet" av Markus Krunegård.

Beroende av: Choklad och av att vara konstant sysselsatt.

Vad tror folk om dig? Oftast att jag är väldigt smart...

Stämmer det? Klart att jag är smart men folk som inte känner mig verkar ha hört att jag har ett iq på typ 400 vilket inte riktigt stämmer, haha.

Vad får du oftast komplimanger för? Hm, svårt... Ibland får jag höra att jag har fina kläder och det är kul!

Hur imponerar man på dig? Genom att gå sin egen väg, och vara kunnig inom det man håller på med.

Brukar du skratta för dig själv? Nja, ibland!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Det var väl bra att du stannar hemma! Kan du inte sätta för nåt vid staketet så hon inte kan gå dit? Blir skönt när vi kommer hem, va?" Från mamma, när jag hade smsat och beklagat mig över att Sippan är jobbig...

Har du haft sex idag: Nej tyvärr, haha.

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det är som ringer...

Vem ringde du senast?: Jobbet, och sjukskrev mig.  Hatar att sjukskriva mig men idag skulle jag verkligen inte orkat jobba alltså...

Antal timmar sömn inatt: Somnade halv 12 och fick upp åtta, men har blivit väckt hundra gånger av hunden och av sms, så sammanlagt inte så många...

Sov du ensam: Nä, jag sov med en illaluktande hund som hoppade upp och ner ur min säng hela natten...

Brukar du komma i tid: Till jobbet kommer jag alltid i tid. Annars, nä...

Hur känner du dig nu: Trött, seg, svullen i halsen, uttråkad...

Vanligaste färg på dina kläder: Svart tror jag, tråkigt nog!

Vad tycker du om fötter: Skulle jag välja en favoritkroppsdel så är det väl inte fötter i alla fall...

Vad saknar du: Mysigt sovsällskap.

Hade du en bra kväll igår: Nja, mådde sådär då med... Men träffade frugen och Victor en snabbis, det var ju trevligt!

Favorit dryck på morgonen: Juice. Älskar varm choklad men det blir bara vid speciella tillfällen!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt elva nuförtiden.

Är du blyg?: Jag var ganska blyg förut men nu har det blivit bättre!

Sysslar du med någon idrott: Är Friskis en idrott? (Och kan jag verkligen säga att jag sysslar med det när jag inte varit där på hela sommaren...?)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, det gör jag inte.

Har du spytt offentligt: Nä, som tur är!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Haha, jättemycket olika grejer!

Är du nöjd med ditt liv: Ja, det är jag!

Är du bortskämd: Kanske det kanske... Men inte överdrivet.

Vad gör du i morgon: Förhoppningsvis mer än idag...

Vad är det värsta du vet?: Att känna sig otillräcklig.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har världens bästa vänner!

Vad är det finaste du fått?: Hm, vad svårt! Blomman som pappa hade gjort när jag fyllde arton var väldigt fin! En kruka med små pynt-grejer och kort där det stod vad jag hade fått, och en massa geléhjärtan!

En speciell dag du minns: 3 juni 2010.

Du samlar på: Shrek-Happy Meal-figurerna!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Fruuuugeeen.

När grät du senast: När jag var ensam och ledsen...

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa galet...

Vill du gifta dig: Träffar jag rätt person så absolut!

Vill du ha barn: Inte just nu! Men i framtiden ja.

Är du musikalisk?: Haha, nej det kan jag inte påstå...

Vad dricker du helst när du är törstig: Sprite, mmmm...

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Väldigt många gånger.

Biter du på naglarna: Nej, jag förstår inte grejen med det riktigt...


Diske.

Nu har jag varit duktig och skapat datorkonto hos SLU och beställt kursboken vi ska ha i början. 800 kronor fattigare alltså... Heeerligt. Jag borde även städa upp lite här hemma, vi har nämligen disk precis överallt i hela huset eftersom diskbänken har svämmat över så att inget mer får plats där. Det borde egentligen vara ett tecken på att man kanske borde diska, men min kära bror och jag har ignorerat det tecknet och börjat ställa disken på köksbordet och i vardagsrummet istället. Mindre smart kanske för nu kommer det ta typ en timme att röja upp alltihopa... Jaja, bara att börja då.

Sjukling.

Förlåt för det fula inlägget här nedanför, men jag vet inte riktigt hur man får upp en ny header om man inte publicerar den på bloggen innan... Jag är inte sådär jättehajj på datorgrejer över huvud taget, men tillslut har jag i alla fall knåpat ihop en bloggdesign som jag gillar. Var inte riktigt nöjd med färgen på den förra... Tror jag behåller den som den är nu ett tag, men vi får se.
Idag är det ÄNTLIGEN den 12 augusti, dagen med sommarens enda aerobicspass på Friskis. Vad händer? Jo, jag vaknar upp med feber... Åh vad kul. Så inget Friskis för mig inte...

Lite ny header på det kanske?



As the world keeps spinning round.

Som från en annan tid.

Flyttpacka.

Var på Willys nyss och hämtade fruktkartonger som jag ska flyttpacka i. Kände mig jätteduktig! Kom hem och började packa. Fick i ungefär 1/1000000 av alla grejer som jag ska ha med mig. Det kommer behövas många vändor fram och tillbaka till Willys för att det här ska sluta bra...

Början på slutet.

Idag har jag jobbat mitt sista dagspass på Donken, snyft... I helgen blir det de sista nattpassen också. Det ryktas om såskrig, hm...

Piren.

Jag fortsätter mitt bildmarathon och lägger in en fin bild från när vi var ute och gick på piren.

BMW.

I natt kommer pappa med familj hem, skööönt. Slutade jobbet klockan åtta och har sen dess rastat, matat och torkat upp på mattan efter hunden som verkar ätit något olämpligt... Har även matat hästar och katter. Nu ska jag diska, dammsuga och tvätta lakan också. En dusch hade suttit fint med... Håhåjaja, jag säger det igen, det ska bli skönt att dem kommer hem! Det enda jag kommer sakna är att köra BMW. Vi har liksom blivit ett, jag och gamla Bettan.

2 kilo geisha.

Min lillebror är en turgubbe... TVÅ KILO GEISHA PÅ LISEBERG! Jag förväntar mig att få minst hälften när han kommer hem.

Hundvakt.

God morgon!
Vaknade till vid halv sju och bestämde mig för att gå ut med vovven. Lika bra när jag ändå var vaken liksom... Bor i Sion och är hundvakt åt pappas familjs collie Lukas, medan dem är i Göteborg och går på Liseberg. Även om jag var trött så var det ändå rätt mysigt att strosa runt i skogen såhär på morgonkristen.
Igårkväll hade vi en jättetrevlig grillkväll här och nu står det disk överallt som jag borde ta tag i... Hmm. Får vänta några timmar så jag inte väcker dem som sover här nere. Nu ska jag gå upp och gosa in mig i sängen och mitt sovsällskap några timmar till... Puss på er.

Le Love.

Le love.

Ääängdaal.


Nattpasssssss.

På gränsen till medvetslös av trötthet ska jag nu släpa mig till Dånkis för ett nattpass. Så länge kan ni kolla på bilden här ovanför. På den ser ni allt jag shoppade i London. Det var fint!

Kusinhäng.

Sitter just nu på Terra och undrar var min familj har tagit vägen. Dem var här när jag somnade men nu vetifasen alltså... Jaja, dom kommer väl tillbaka förr eller senare. Idag ska jag jobba dubbelpass (dag + natt), sen är jag ledig i två dagar. YES! Ikväll ska jag umgås med kusin Annie som är på besök. Vi ska kolla bio och sen käka på Joda. Blir nog nachos, som det alltid blir, hehe. Det enda som är gott där ju!

KUL DAG.

Jobb 8-18. Jag är redan svimfärdig. Önska mig lycka till! (Det kan behövas...)

RSS 2.0