Glassigt

Idag är en soft dag. Har stekt med Siss på hennes terrass, men hon skulle ut till stallet så jag cyklade hem till mig. Sen ska vi på aerobics vid 6 och efter det ska vi cykla aaasfort hem tiill frugan och dusche. Sen ner på stan som har öppet till 9, och det är tydligen lite rea, NICE säger vi! Bråttom lär det bli, men vafan, det blir trevligt.

Nu ska jag glassa lite till innan vi ska käka. Borde egentligen ränka matte, men nej... Det orkas inte. Puss på er!

Kan det vara för sent att säga som det är?

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Mi bocadillo de jamon es tu bocadillo de jamon.

Igårkväll var det födelsedagsfest för Katta, grattis till henne! Jag har aldrig ens pratat med henne, men joinade folk som skulle på partajet och det var riktigt roligt! Hoppas att Hugge lägger upp bilderna på fejjan sen, jag vill se dem. Eller så vill jag inte det. Förfesten var hemma hos Richard som inte var hemma själv. Mycket skrattande, drickande och pussande blev det. Otroligt mycket pussande faktiskt, på allt och alla. Sen vinglade vi på våra cyklar till Kanonen där vi dansade och unsade som Sissel skulle ha uttryckt det. Love it!

Ikväll ska frugan och jag eventuellt till Almedalen och möta upp Hugo och några till som grillar. Tveksamt om vi orkar dock... Blev inte många timmars sömn i natt innan solen lyste in genom fönstret och väckte oss. Filmkväll känns faktiskt mer lockande just  nu... Puss på er söta ni, ha en fin kväll!

Brååååå!

Gästbloggaren här nedanför ska vi inte ens prata om, hehe. Funderar på att radera inlägget, min kära vän skulle nämligen skriva ett fint inlägg här men jag känner att det spårade ur litegrann. 

Eftermiddagen har spenderats i Almedalen med diverse människor. Vi har  spelat kubb, åkt longboard och myyyst. Trevligt var det. Joakim fyller 18 idag så vi har firat honom, grattiiiis på dig favvosnygging! Vi tog massa fina kort också, kolla här:









Förvirrad

Idag är inte alls någon bra dag. Vaknade upp och var ganska nöjd med min tillvaro, men på någon oförståeligt sätt har mitt humör liksom ändrats under dagen. Just nu känns det mest som att sitta i en lång och mörk tunnel utan att riktigt se något slut. Jag vet innerst inne att det inte är så illa som det känns, men ibland måste man bara få tycka lite synd om sig själv. Finns många saker som jag skulle behöva reda ut med personer runt omkring mig, men jag orkar inte riktigt ta tag i dem. Som Johan Glans säger: Ooh, ett problem. Jag tror jag går och lägger mig så kanske det löser sig av sig själv... Fast mitt största problem just nu är: Hur vet man vad man vill? Det har jag undrat över länge. Hade varit så otroligt skönt om det fanns någon som kunde berätta det för en. En person som efter att ha fått hört vad det hela handlar om kunde säga: Karolina, du vill helt klart det här! 
För det är så himla svårt. Vad man än gör och bestämmer sig för sårar man alltid någon. På så sätt känns det som att man sårar sig själv hur man än väljer. För sårar jag mina nära sårar jag mig själv samtidigt. Jag tycker inte om att göra någon ledsen. Det är bland det värsta jag vet. Men ibland måste man. Man kan inte alltid tänka på andra. Men det är precis det jag gör. Just nu känner jag mig bara så feg, rädd och patetisk. Usch, sånna här dagar vill jag bara gå och lägga mig och vakna upp till en bättre tillvaro...

Funderande på golfrestaurangen:

P sitter tyst väldigt länge och säger sedan med fundersam röst:
- Golf och öl hör liksom ihop. Först går man runt på golfbanan och spelar lite, och sen sätter man sig och dricker en god kall öl. Jag tror jag ska börja med golf. Eller, vad fasen, jag tror nog jag börjar med öl istället!

Trubadulf

Gårdagskvällen var en mycket bra kväll. Rehn & jag bestämde oss för att dra ner till Rockkarusellen som Mistake vann. Väldigt bra band! Sen kilade vi ner till Lillebror med Anton, Emmie och Sandra och chillade lite där, men det var ganska dött. Vi hamnade tillslut på Nunnan, då bara Anton, Rehn och jag. Där att vi och lyssnade på trubadurer hela kvällen, så mysigt var det! Trubadulf steg in i våra liv, en helt underbar och sannslös människa som vi numera älskar. Han krängde sin skiva till Rehn som jag måste få lyssna på. Framåt två drog vi upp till Donken och satt där och hängde med alla fjortisarna, och efter det gick vi hem genom natten. En lyckad kväll som sagt!

Idag har Siss & jag lagat italienskt till hennes päron plus oss, kronärtskockstortellini (världens längsta ord) med mozarella och massa annat gott. Ska förmodligen träffa frugan lite senare också, får se vad vi hittar på. Strandpromenaden blir det inte iallafall för det är verkligen sviiinkallt. Usch. Ha en fin kväll mina vänner!

En teknisk person, kom hit och hjälp.

Jag blir bara arg på min blogg. Låttexterna vill inte klistras in...


En helt vanlig dag

Som ni förmodligen har märkt är jag hemma igen. Har haft det fint i Göteborg, men har kommit fram till att borta är bra, men hemma är faktiskt alltid bäst.

Har egentligen inget vettigt att skriva, men kände att det var dags för en liten uppdatering. Dagen har varit lugn, lyssnade på föredrag på svenskan och på historian jobbade vi själva med våra arbeten. Sen gick Joakim, Amanda, Rehn & jag ner på stan och kikade på Carlings. Sen gick A & jag och solade! Jag har aldrig solat solarium förut, så det var en upplevelse. Kan väl sammanfatta det med ordet varmt. Lite röd är jag allt, men solade så kort stund så hann inte få någon vackrare färg. Känner att det är något jag skulle kunna bli beroende av, inte bra.

Funderar på att ta mig en promenad i det vackra vårvädret tillsammans med min vovve nu. Ha en fin dag! 

Björkö

Just nu är vi barnvakter på Björkö och det är fullt liv här. Nyss kissade en på sig och en spydde, haha. Så vi har nog och göra hela kvällen. Ellinor och jag smet upp och snodde familjens datorer och överlämnade barnen åt Annie och Stina, väldigt snällt av oss.

Jag längtar hem lite faktiskt... Saknar alla söta vänner och hästar, och så saknar jag min mamma. Det är konstigt egentligen, jag har längtat så himla mycket efter att komma hit, och när jag väl är här vill jag åka hem. Men nu är det snart bara två dagar kvar tills vi ska åka 30 mil genom Sverige hem till Gotland igen. Så är det någon som vill hitta på något på måndag är det bara att höra av sig.

Talang-time, ouss!


Grattis farmor!

Just nu lyssnar jag på morgonkonsert i sovrummet. Lillebror Anton spelar gitarr och pappa ylar Foo Fighterslåtar på högsta volym och med falskaste stämman. Alla andra sover. Great.

Igårkväll provade jag då Step Up. Det var jättefå med på passet, jag som trodde det skulle vara fullsatt. Kanske berodde på att det är Påsklov, inte vet jag. Det var iallafall väldigt svårt, men kul! Ungefär som jag trodde, aerobics fast med bräda.
Jag känner att jag borde äta lite frukost kanske, just nu sitter jag är äter påskäggsgodis. Gott, men inte alls bra. Men vafan, det är ju bara Påsklov en gång om året. (Plus en himla massa andra lov då man också kan skylla på det och äta mängder av godis...)

Klockan 1 ska i förresten göra det vi är här för, fira kära farmor som fyller 82! Ska ut och äta någonstans och kanske fika hemma hos kusin. Ikväll ska vi barnvakta två sötnosar vid namn Tuva och Albin, kusins kompis barn.

Dags för frukost, puss!

Lerum!

God morgon!
Sitter nu i kusinernas källare i Lerum och väntar på att lillebror ska vakna! Idag ska vi bege oss till Universeum där det visst finns en astronomi och fysikutställning, ska bli riktigt intressant! Så finns det ju alltid hajar och regnskog och andra saker också, så vi kommer nog få en bra dag där. Ikväll ska jag leta upp friskis här i Lerum och gå på ett Step Up pass, hoppas att jag kommer in! Vi kanske ska få Step Up på Gotland i höst, så det vore rolig att prova på det nu så man vet vad det är. Har hört att det ska vara typ som aerobics fast med bräda, och det låter ju inte helt fel!

Igår var jag med min faster inne i Göteborg! Vi åt lunch på en vegetarisk restaurang och gick i massor av affärer! Inköpen blev många, bland annat:
- Blommig sommarklänning med snörliv, HM.
- En marinblå 50-talsbikini med stora vita knappar och höga trosor, också från HM. Köpte även blåa jeans, örhängen, trosor och linne där.
- Kavaj, jacka och ett renoveringsobjekt på Röda Korset. Renoveringsobjektet är en marinblå kjol med vita prickar som jag ska sy om till en sommarklänning med ballongkjol!
- Träningsbyxor från Femman sport.
- Jeansleggins, tjocktröja och tröja från Bik Bok.

Ja ni ser, och detta var förmodligen inte allt. Jag har med säkerhet förträngt resten! Nu ska jag gå och hoppa lite i Antons säng så han vaknar någon gång... Ha det fint ♥


Kväll i Oskarshamn

God kväll!
Sitter nu i en massagestol på ett hotell i Oskarshamn. Bredvid mig sitter pappa med en öl. Martin plaskar i inomhusdammen, Anton vet jag inte vad han har för sig. Kanske glassar i vårt hotellrum med havsutsikt. Ibland är livet bra härligt!

Nedräkning

Gårdagskvällen blev riktigt mysig! Sissel, Joakim och jag begav oss hem till Palmgren för att se på film. Never die alone kan den ha hetat, eller så hette den något annat. Die fanns med i titeln tror jag iallafall. Jag är verkligen så dålig på att komma ihåg filmtitlar! Och ännu värre är det att fatta vad som hände i filmerna, vem som egentligen är vem och vad dom har för relation till varandra. Tur att jag inte såg ensam, nu kunde de andra förklara för mig vad som hände. Sen blev vi underhållda av gitarrspel och sång av ingen mindre än Anton och efter det kollade vi på filmer på youtube. Eftersom jag inte är så haj på länkar kan jag nog inte lägga en länk här, men sök på Pontiak 100 höjdare. Sveriges skönaste människa helt enkelt!

Nu är det bara 2 timmar och 30 minuter kvar till båten mot Oskarshamn avgår! Ska bli riktigt trevligt att äntligen komma iväg! Ser fram emot hotell i natt och hotellfrukost imorgonbitti. Myyyysigt. Nu ska vi käka lunch, ha det fint mina vänner!

FERRE

Sävefest är mysigt. Massa folk hopknökade på ett litet golv, en svag doft av alkohol och svett, hög musik, rökigt och blinkande lampor. I like it! Hade en riktigt kul kväll tillsammans med Henny, Victoria, Joanna och alla de vi träffade där. Förfesten hos Sussa var också trevlig! Blir kanske fest ikväll med, men troligtvis inte. Blev inte så mycket sömn i natt så ögonlocken känns hyffsat tunga nu...

Glass på hamnen idag tillsammans med Odil! Solen sken som aldrig förr och då är mjukglass med trevligt sällskap inte helt fel. Sen tog jag moppen hem till pappi och red två söta pållar. Dem var lika bra som vanligt dom.

Nu ska jag fylla i mitt papper om utveckligssamtal till jobbet, ska dit imorgon och jobba några timmar. Sen är det bara slappning och resa som gäller i en vecka, muuuuums. Puss på er sötnosar!

VÅÅÅÅÅR

Nu får det vara slut på allt mitt klagande i bloggen! Märker att jag oftast skriver här när jag är sur och behöver ta ut mina aggressioner. Inte roligt att läsa ju! Ska från och med nu vara lite gladare.

Idag är det vår. Underbart! Solen skiner och när jag kikade på termometern stod det att det är 15 grader ute. I skuggan! Och när Elin och jag red igår såg vi citronfjärilar och myror i myrstacken. (Sen när blev man glad över att se myror egentligen?) Blommor finns det ju överallt numera. Helt totalt wonderbaaart!

Imorgon är vi lediga. Ikväll blir det ferreee. Det kommer nog bli galet kul för massor av folk ska dit! Ska kalasa lite innan hemma hos Sussa med Henny och Victoria, och Sussa då såklart. Mysigt! Funderar på hur der ska gå att gå i klackar efter Body Pumpingen som helt klart har satt sina spår i benen. Men allt går!

En till bra sak är att det bara är fre-lö-sön kvar. Sen åker vi! Längtalängtalängta!

Det här blev i alla fall ett glatt inlägg! Ha en fin dag allihopa och hoppas vi ses på festen ikväll!

RSS 2.0