Tidvis har skakandet lagt sig

Ikväll gör det ont. Jag vill inte sakna dig. Samtidigt vet jag att det är bäst såhär, jag hade aldrig orkat med något annat. Det hade bara varit värre. Under dagarna går det ganska bra, det är så fullt upp så jag kan hålla allt ifrån mig. På kvällarna är det jobbigt. Som ikväll. Hålet efter dig blir större när jag sitter ensam i mörkret med Lasses Tidvis strömmandes ur högtalarna. Det är som att en bit av mig saknas. En bit av hjärtat som slitits loss. Varför skulle det sluta såhär?

Klänningar!

Tänkte berätta att jag har bestämt mig för att sy upp klänningar på beställning. De ser ut som på bilden nedan, men kan såklart fås i annat tyg. Priset kommer vi överrens om, om det finns någon som är intresserad. Grejen är att jag bara kan sy dem i min egen storlek, alltså 38. Skulle kunna minska ner till 36 eller upp till 40 med om det är så. Bara att skriva en kommentar med din mailadress i om du vill ha en!

 

Nuläget.

1. Jag älskar mitt jobb. Även om jag är trött på det ibland märker jag att jag inte alls vill vara ledig imorgon. Jag vill jobba! Får försöka flörta mig in lite så kanske jag får komma dit en stund iallafall. Jag ville inte ens gå hem idag, våra fnissiga eftermiddagar är så mysiga. Puss på min McDonaldsfamilj, ni är bäst.
2. Jag är stolt över mig själv, och jag har just bevisat att när jag väl vill kan jag klara precis vad som helst.
3. The Airborne Toxic Event är bra. Mycket bra faktiskt. 
4. Nu är det bara 16 dagar kvar till Barcelona. Sissel ska med. FATTA KUUUL! Galet kommer det bli.
5. Jag är liksom världens gladaste och jätteledsen samtidigt. Fråga mig inte hur det går till, jag vet inte själv. Förvirringen är stor.


Fjärilar i magen

Även om jag inte vill så finns dem där. Varför ska det alltid finnas något i vägen?

I LOVE YOU


Rekord...

...på jobbet, tjoho! Elva miljoner människor ville ha hamburgare idag i regnet. Alla var helt super och jag tror att vi sålde bästa lunchen i år. Måste också tillägga att jag jobbar med världens gulligaste skiftledare, Elin. Helt jättetopp är hon! Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och göra sallad och mackor. Natti!

Värmebölja

Det är så varmt så man mår illa. Anton och jag har städat hela dagen (mamma och Ingo kommer hem ikväll...) men har nu fullkomligt svimmat framför datorerna i köket. Vädret borde lära sig att vara mer lagom. Pust.

hej bloggen.

Nu tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna:
1. Jobbat (surprise, surprise. Semester tack.)
2. Startat världens bästa blogg tillsammans med Wangen. www.dagensbabes.blogg.se
3. Saknatsaknatsaknat
4. Blivit ännu blondare
5. Vattnat blommor ca 400 gånger. När jag blir vuxen ska jag aldrig, jag repeterar aldrig, skaffa blommor. På sin höjd kaktusar. Man måste tänka på sina stackars barn som måste ta hand om dem när man själv är bortrest. (Ja, det var en pik till mamma).

Typ så. Kul va? Puss på er!

...

Jag saknar dig

Jungle Drum

Hey, read my lips
'Cause all they say is kiss-kiss-kiss-kiss-kiss

Fix&trix

Vad tycks om min nya fina design? Jag har gjort den alldeles själv!

Kolla in denna väl!

www.dagensbabes.blogg.se

Rubrik

Godkväll Kissekatter. (Hoho, minns ni pa som alla hade en gång i tiden?)
Sitter och fikar med lillebror, mams  och Ingo har flyttat hemifrån i en vecka så vi leker för oss själva. Men vi behöver inte oroa oss, morfar har lovat att se till att vi inte sover för länge om mornarna, eller att jag får besök av unga män om nätterna. Tur att han finns och håller ställningarna, vår kära morfar!

Vi (eller jag, med en medtvingad lillebror) har bestämt oss för att vara duktiga barn och städa hela huset innan mamma och Ingo kommer hem. Började i köket idag, vi torkade ur frys och kyl samt rensade ur skåpen. Det behövdes... Gröna linser med utgångsdatum -07, någon? Eller varför inte lite röd karamellfärg som under sina glansdagar användes till marsipanfigurtillverkning medan Markoolios Millenium två pumpades ur kasettbandspelaren? Skulle inte tro det va. Men nu är det rent och fint igen. Känns alltid så bra när man har fixat och donat lite här hemma!

Dags att fixa en matlåda till imorgon, jobb 08.45-18.00. Mums. Puss på er!

Bara för att du är bäst i hela världen!


Sandviken med gullungar!



I like to move it, move it.

Jag kan numera (stolt) titulera mig serviceledare Karolina Engdahl. Mmh!

You are the music in me

Jag har insett att jag kommer bli tjock. Riktigt rejält. Iallafall om jag fortsätter att äta dessa mängder mat som jag äter nu. Det blir liksom mat hela tiden på något sätt, och när man inte äter mat äter man jordgubbar, nötter, äpplen... Eller en massa annat. Jaja, känns ju bra att hålla sig till frukt och sånt! Så länge det inte är godis och chips får man väl vara glad...

Ser verkligen fram emot helgen då det bär av till Östergarn och Sandviken. Ska bli helt undebart! Förmodligen åker jag ut tillsammans med en ännu okänd person (Sissel?) på lördagen och ligger på stranden hela dagen. Ska hälsa på Joakim och se film i hans stuga på kvällen, och på söndagen kommer Li ut och möter mig och så ska vi steka hela den dagen med. Vi kommer bli sjukt bruna, mmh! Ska bli ganska skönt att komma iväg från Visby och jobbet ett tag. Slappa är totalt underskattat! Personligen håller jag på att lära mig, and I like it!

Nu ska jag gå och bli ännu mer blondie, köpte en hårspraysfärg idag som bleker. Puss på er!

RSS 2.0