Jag är ett glashus och du är en sten

Tyvärr fick jag tid att uppdatera bloggen under mina lediga dagar. Jag har nämligen gått och blivit sjuk. Det är riktigt deprimerande faktiskt. Jag är iallafall bättre än igår, och det är skönt. Då hade jag 39 graders feber, efter att ha tagit två värktabletter. Undrar hur mycket jag hade haft om jag inte tagit dom liksom... Idag har jag mest sjukt ont i halsen, men ingen feber vad jag tror. Imorgonkväll ska jag ju vara barnvakt, så jag hoppas att jag är så frisk att jag klarar av att vara det då.

Igår inledde jag iallafall dagen starkt med lite rolig shopping tillsammans med kusin Annie. Och vad jag fyndade! Ett par sovshorts, ett sovlinne, en sjal, ett par byxor, en tjocktröja, en portmonä och en bikiniöverdel för 450;- sammanlagt. Ganska schysst pris tycker jag! Så nu vill jag verkligen bli frisk så jag kan använda mina nya kläder.

Nu ska jag äta lite glass för att få ner hals-svullnaden och kolla lite på Allsång på Skansen. Puss på er. (eller kanske inte förresten, jag ska vara gullig nog att inte smitta ner er.)

Sommaruppehåll

Hej kära ni, och förlåt för dålig uppdatering. Min senaste vecka har bestått av vakna-rida-jobba-gåutpåkvällen-hemochsova. Men nu ska jag vara ledig i FEM dagar, totalt wonderful. Jag ska hinna med att träffa folk, gå på stan, sola och en massa annat roligt. Något jag förmodligen inte kommer hinna med är bloggen, som har kommit lite ur form nu på sommaren. Men håll ut, jag kommer förmodligen tillbaka till hösten. Fortsätt kika in ibland så märker ni när jag börjar uppdatera igen!

Nu väntar sängen, puss och godnatt på er!





sommar

Obehagligt

Inatt var det någon jubelidiot som gjorde inbrott i vårt stall. Han/hon/dom klippte upp flera hänglås, krossade en ruta och rotade igenom alla skåp. Men det var uppenbarligen inga hästgrejer dom var ute efter, för ingenting sånt hade försvunnit. Däremot hade dom snott med sig kanyler och penicillin. Jag fattar verkligen inte vitsen. Var det värt det?

Mamma Mia

Idag var min andra lediga dag i sträck, och den tillbringade jag på stranden tillsammans med Julia. Trots trevligt sällskap blev inte dagen så lyckad eftersom det blåste så mycket att man fick hela ögonen fulla av sand och det var kallt i vattnet. Men det blev iallafall årets första dopp i havet för mig! Bättre sent än aldrig. Sen begav vi oss hem för jag skulle ut till stallet med Joanna. På väg dit mötte vi några stekar-turister med bar överkropp och Red Bull i händerna som frågade oss om vi visste var närmaste strand låg. Dom sa att dom var på väg till Tofta, men att det var lite för långt dit. Medan dom förklarade undrade Joanna och jag i våra stilla sinnen hur fasen dom hamnat på Terra Nova om dom skulle till Tofta? Vi lyckas alltid träffa på roliga tusister vi. Hopplektionen gick iallafall bra, men på något vis lyckades jag ramla av två gånger. Jag har helt tappat min balans, det är tydligt det. Efter lektionen cyklade vi och tog ett dopp i sjön i Träkumla, och även om det inte var särskilt varmt så var det iallafall varmare där än i havet.

Imorgon är schemat fullspäckat. Jag börjar med stalltjänst och ridning, och sen bär det av till jobbet. Jobbar dock bara 4 timmar och en kvart, skönt! Efter det ska Victoria, Amanda , jag och kanske Joakim ut och äta och sen gå och se Mamma Mia-filmen på bio! Det blir hur mysigt som helst, vi har ju inte träffats på länge.

Nu ska jag ta och boka min Lasse-biljett, och sen ska jag slänga mig i säng. Jag är helt slut. (och helt illröd, jag och soleld går hand i hand har jag märkt.) Godnatt på er sötnosar.

One missed call

Jag har så himla mycket att skriva om egentligen. Jag skulle kunna skriva om en väldigt mysig kväll tillsammans med stallbrudarna, om att jag har börjat rida Cloé igen, om att det går hur bra som helst på jobbet, om att jag saknar alla nära och kära som jag inte har träffat på länge och om massa andra roliga saker. Men jag orkar inte. Jag är trött as hell, och det hela blir ju inte direkt bättre av att jag har ont i fötterna, ont i halsen, att jag har morgonfodringen imorgon, att jag sen ska direkt och jobba och en massa andra jobbiga saker. Aah, kvällar är verkligen inte min grej. Jag tänker för mycket när jag är trött, så är det bara. Nu ska jag nog gå och däcka lite i min säng. Bye, lovers.

I will fall in love tonight

Yes, det kommer jag att göra. Vi ska nämligen ut till Tofta för att kolla på Sebastian som spelar. Han gör bra musik, och det hela blir ju inte direkt sämre av att han är snygg. Riktigt snygg faktiskt. Det var han iallafall innan han rakade av sig håret för ett tag sen, så jag hoppas att han har låtit det växa ut igen. Sissel och jag såg honom live förrförra sommaren, och då var han grym. Jag lär med andra ord ha en superbra kväll. (ha det ni med, väl)
 


Regn

Ont i fötterna, trött i huvudet, pommes-flott i hela håret, översvämmade papperskorgar och massor, massor och massor av folk har min dag bestått av. Det är tur att jag inte jobbar åtta timmar varje dag, det skulle jag aldrig palla. Nu ska jag slänga mig på soffan och dö litegrann. (Och det är tur att jobbet är så roligt, annars hade jag aldrig hållit ut hela dagen.) Puss på er.


Were we still kissing when you knew that we were through?
Were we still holding hands when you began to see us from another point of view?

Belief

Idag har varit min längsta jobbar-dag hittills, började halv 12 och slutade klockan 7... Men roligt var det! Eftersom det har varit hyfsat varmt och soligt idag var det inte jättemycket folk, utan ganska lagom. Men jag smällde i mig Ben&Jerry's-tårta som mamma hade bakat precis innan jag begav mig till jobbet, och det var ju inte det smartaste jag kunde ha gjort kanske... Mådde väldigt illa den första halvtimmen, men det gick över efter en stund som tur var. Jobbar mycket hela helgen, imorgon 5½ timme och på söndag 8... Fast det ska bli ganska kul, jag tycker om mitt jobb, och det går bra!

Tja, vad har jag mer för roligt att berätta då? Jag kan ju berätta att jag träffade Odil igår, vi hade inte setts på väldigt länge. Vi solade lite i Almedalen (det var hur varmt som helst verkligen...) och så åt vi bullar, det var mysigt. Och så kan jag ju berätta att min bror fyller år idag, 14 närmare bestämt! Han har nu äntligen fått tillräckligt med pengar för att kunna köpa den där gitarren som han tjatat om nu ett tag... Så då är han glad iallafall.

Planerna framöver är väl lite suddiga tycker jag. Det som är bestämt är jobb lör-sön-mån, då jag inte hinner med så mycket mer. På tisdag och onsdag är jag ledig! Då blir det afroaeribics på tisdagkvällen, det är så himla härligt! (och det är bara att säga till om man vill joina mig). På onsdag är det hoppträning som gäller, men det är ju inte för än på kvällen. På dagen kanske man skulle kunna få till en strand-dag, man kan ju alltid hoppas på att det blir bra väder iallafall! Det blir en första strand-dagen i år isåfall... På torsdag är det förhoppningsvis grillning någonstans vid Sandviken-Kattvik, det blir hur mysigt som helst! Victoria, Joakim och jag ska fira Amanda som fyller år på söndag, grattis till henne! Sen får vi se om det blir av eller inte, alla har tighta jobb-scheman såklart... Och på fredag kanske Sissel, Joanna, Sahra och jag åker ut och bo i verkstaden hos min farmor och farfar! Skulle vara så skönt att ha en slappar-kväll, bara kunna ta igen lite tid, grilla, kanske spela kubb och kolla film. Precis vad vi behöver tror jag!

Det här blev ett lång inlägg det! Nu ska jag lämna över datorn till mummy & gå och slänga mig i sängen själv. Hoppas ni har en trevlig kväll (natt?)!


Tonight you arrested my mind when you came to my defense
With a knife in the shape of your mouth
In the form of your body
With the wrath of a God
Oh
You stood by me
Belief

Jag vill bara gå hem med dig

Du är den enda
Du är den bästa
Som jag har letat
Som jag har väntat
Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga
mera?

GE MIG DEN 23 OCH LASSE, tack.

RSS 2.0