Sisäl&paps.

Utbytesstudentens vänner lagar mat i köket och Casco ligger här på golvet och kan inte sluta skälla/morra. Han hör att de springer ut och in genom ytterdörren och blir helt tokig, inte alls likt honom. Han brukar älska alla människor, men just dem som är i köket nu klarar han inte av alls. Konstigt.
Ikväll får jag finbesök, pappa och Sissel kommer nämligen hit! Jag ska passa på att umgås med dem så mycket som möjligt, för jag träffar dem inte så ofta.
Småfolk från 2006.

Hur man borde tänka.

Lånade bilden från Egoinas.

Uttråkad.

Föreläsningar i sju timmar idag. Jippiiiie!

These days.

Tentan skriven! Jag har faktiskt ingen aning om hur det gick. Lyckades svara på det mesta i alla fall. Nu har vi bara en tenta kvar den här terminen, tiden går galet snabbt! Tänk att vi börjar trean till hösten, hur stort är inte det? När vi började ettan tyckte vi att dem som gick i trean var större än störst, och nu är vi snart där själva. Ibland blir jag lite rädd när jag tänker på hur snabbt allt egentligen går. Innan man vet ordet av kommer vi stå där på kliniken med egna patienter...
Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos Alice, det ska bli mysigt att bara umgås och inte behöva tänka på att man borde plugga. Tjing!

Lille fina tuss.


Såpbubblor.

Färdigpluggat för idag. På måndag har vi tenta i epidemiologi och statistik, och jag har pluggat ovanligt lite för att vara mig. Det känns faktiskt rätt skönt. Jag har mycket kvar att banka in i huvudet, men det hinner jag imorgon. Skönt med korta delkurser, för det betyder (förhoppningsvis) att tentan är rätt kort. Vi är i Spanien när omtentan ska skrivas, så det vore skönt att klara den för annars måste jag skriva om den efter sommaren.
Annars då? Helgen hittills har varit seg. Vi hade inläsning igår (= inga föreläsningar), men jag låg mest och sov. Idag har jag i alla fall pallrat mig in till stan och köpt tyg. Nu ska jag se om min symaskin vill samarbeta, det var lite si och så med det förra gången jag skulle sy. Hoppas bara den hade en dålig dag och inte att den är trasig, för det kan bli dyrt har jag hört. Time to find out, toodles.

And I'm in love.


Fashion aganist aids, typ världens finaste kollektion. Se mer på hm.com

 


True.

Bild.

Trött tjej.

Jisses vilken lång dag det känns som det har varit! Imorse var Josefine och jag ute och sprang tillsammans med Casco. Bra start på dagen. Sen var jag på föreläsningar och efter det följde Ebbis med mig hem och bokade boende till vår resa i sommar. Efter det begav vi oss till stan, skulle kolla på lite presenter och fika med fina Lovisa som är i Uppis på besök. Lyckades hitta ett par skor på H&M för endast 25 riksdaler eftersom jag hade ett presentkort.
Det gick dock inte så bra att åka hem... Det var helt avspärrat runt Centralstationen, eftersom det var en man med kniv inne i Stadshuset. Efter 40 minuter i spöregn lyckades jag i alla fall hitta en buss som gick hela vägen hem, och efter att ha lagat mat har jag nu däckat i soffan. Ska nog förflytta mig till sängen snart... Ögonen går lite i kors. Godnatt!

Chiwas.

Ikväll saknar jag den här lilla skrutten.

Our velocity.

Okej mina vänner, här kommer ett morgoninlägg med lite spridda tankar. Jag kan först och främst berätta att den bästa klassen numera har klassjackor, äntligen! Ryggen på jackorna ser ut såhär:

Veterator är namnet på vår klass, för er som inte visste det.
Jag är alltså tillbaka i Uppis nu. Mitt rum har numera fint och nytt golv, jag är så nöjd som man kan bli! Trodde jag skulle få någon ful, riktigt plastig plastmatta, men den jag fick ser faktiskt precis ut som trägolv.
Jag saknar våren. Hoppas den kommer till Uppsala på riktigt snart.
Nu är det skoldags. Tjing!

Påsktårta.

Mycket tårtor på senaste tiden. Den här är mammas mästerverk, och den var sååå god.

Snälla söta rara, bli min.

Bild.
Bild från Simon Neils Facebook-sida.

Wild dances.

God morgon!
Idag skriker alla muskler i mina ben aj, för igår sprang Casco och jag en mil! Det har vi aldrig gjort förut. Han får alltid springa lös när vi joggar, så jag vet om han blir trött och inte orkar med. Det händer dock aldrig, han var lika pigg som innan när vi kom hem. Det var inte jag... Men det kändes väldigt bra efteråt!
Vid halv 2-tiden ska jag möta upp Li och Lovisa för en promenix ut till Snäck. Lovisa och jag träffades senast i Göteborg för några veckor sen. Li sprang jag på i Gallerian i Stockholm för ett tag sen, men annars har vi inte setts sen i somras. Ser verkligen fram emot vår lilla promenad-dejt! ♥
Nu till något mindre trevligt - statistikplugg. Herråå.

Kaka med kompis.

Idag har jag kört bil för första gången sen jullovet. Som tur var kom jag ihåg vilken pedal som var gas och vilken som var broms, så det gick alldeles utmärkt. Bilfärden gick till Friskis, där jag var på danspass med bästa Jakob! Inser varje gång jag är där hur mycket jag har saknat det.
Annars har jag hängt med bästa Joanna som fyllde år igår. Vi åt kladdkakstårta och drack te. Fina vän!

Wild ones.

Ni är bäst!

RSS 2.0