Recept á la Engdahl

1. Öppna kyl och frys
2. Plocka ut det som inte ser för gammalt ut och ställ på diskbänken
3. Skåda ditt val av matvaror och överväg om det ens är nödvändigt att försöka få ihop något gott eller om det ska bli havregrynsgröt igen.
4. Om det nog går att sno ihop något ätligt, hacka det som behöver hackas och släng allt i en kastrull
5. Koka i sisådär en kvart. Försök att inte bränna maten. Blir det ändå bränt, dränk maten i salt och ketchup.
6. Festmåltiden är serverad!
Idag bestod den av tagliatelle, och en sås med quornbitar, matlagningsgrädde, paprika, ärtor, morot, lök, basilika och tomatpuré. Muums!

Kommentarer
Postat av: Mandie

gillart

2011-03-05 @ 22:05:37
URL: http://turnaround.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0