Halsning fran Barcelona!

Hej allihopa och forlat for lite dalig uppdatering! Var visst svarare att fa tag pa internet an vad vi trodde har nere...

Vi har det helt underbart i varmen! Ar minst 30 grader om dagarna, och en dag hade vi 37 grader! Sitter just ju pa ett internetcenter vid Las Ramblas efter att ha sprungit runt i massor av affarer och shoppat hela dagen. Ikvall ska vi formodligen aka upp pa ett berg for att ga pa ett stort nojesfalt, men vi far se om vi orkar. Har en tendens att bli ganska sena kvallar har, i forrgar kom vi hem klockan 5 och vaknade vid 1 dagen efter... Utelivet har ar smatt galet! Andra kvallen gick vi till en av Barcelonas storsta klubbar, Otto Zutz eller som vi kort och gott kallar den: Sylten. Agarens son fattade tycke for oss och bjod oss pa fritt med drinkar och champagne. Fick till och med sitta i VIP-sofforna och se proffsiga ut, det var haftigt! I forrgarkvall, da vi kom hem sa sent, tog vi en taxi till en klubb vid namn Bikini, en annan av de allra storsta klubbarna. Dar var det mest gamla, och vi blev inspanade av gubbar som kunde ha varit vara pappor, -ackligt! Senare pa kvallen, framat halv tre kom det flera unga och jag traffade en person med det vackraste leendet jag nagonsin skadat. Vi blev ganska snart uppraggade av nagra ytterst efterhangsna brasilianare som vi dansade salsa med och forsokte prata med pa spanska, det gick sadar... De ville att vi skulle med dem ut igarkvall ocksa och dansa samba pa en brasiliansk klubb, men vi var ganska trotta och kande att vi aldrig skulle komma darifran om vi traffade dom, sa vi hoppade det.

Har varit med om massor av sjuka grejer har nere, bland annat var andra kvall nar vi varit pa Sylten. Vi vinglade hem pa vara klackar framat halv 4 (klubbarna har oppet till 6!) och sag att vi blev smatt forfoljda av en man. Darfor sprang vi hem och kastade oss in i hissen for att aka upp. Klubben ligger nastan vid var lagenhet sa det ar perfekt! Iallafall, val i hissen ska vi oppna dorren och ga ut, men vad hander? Hissjaveln gar inte att oppna! Vi skriker pa hjalp allt vi har och forsoker ringa pa nodklockan men ingen hor. Da ringer vi till nagot stalle som tar hand om folk som sitter fast i hissar, men de sa bara att vi skulle fa vanta nagon timme innan vi fick hjalp. Aldrig tankte vi och ringde 112. De var jattesnalla och sa att de skulle skicka brandman till var hjalp, men precis da horde vi nagon som kom in i trapphuset och vi borjade skrika pa hjalp igen. Visade sig vara en fransman som kom upp och hjalpte oss. Han fick slita i dorren allt han hade, men den gick iallafall upp och vi kunde ramla in i lagenheten for att sova. Vilken kvall!

Imorgon ska vi nog aka till en riktigt stor strand som ligger 40 minuter harifran. Vi forsoker hinna med att steka sa mycket som mojligt sa vi ska fa lite farg iallafall. Hata kommentaren: Men har du varit utomlands? Det syns inte! Usch sager jag bara!

Nu ska vi kila vidare, jag hoppas allt ar bra dar hemma sa syns vi pa sondag eller kanske mandag da jag ar i Sverige igen. Saknar er alla, massor av pussar!

Kommentarer
Postat av: Mammamu46

Att hissar bör undvikas är något jag länge misstänkt!!!

2009-08-17 @ 17:17:03
Postat av: Anonym

ååååååhhhhhh!!! kär hårt sista dagarna. så fantastiskt underbart ni har det. NJUT! saknar dig som bara den <3

2009-08-19 @ 12:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0